- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Canımm merhaba o zmanBende İnegöl' e gelin gelicem inşallah.6 senedir birlikteyiz nişanlımda çoooook gidip geldim İnegöl'e bilmediğim yer yok :) Havası biraz bozuk olsada insanları ve çevre güzel dediğin gibi Yaa İnegöl'den biriyle tanışmak güzel oldu ,nerelerde oturuyosun merkez olarak nereye yakın benim bilebileceğim bi yerden bahset :)
Bu arada senin var mı söz nişan evlilik durumları ?
merhabalaarr :) ben alanyurtta oturuyorum organize sanayinin hemen arkasında kalıyo. bnm de iki yıllık bi ilşkim var bu bahar nişan düşünüyoruz inşallah olursa yaşımda 22 güzel yer ya alışırsn hemen zaten :)
Hayırlısı olsun hakkında canım :)) Seviyorum bende ya küçük bir yer insanlar iç içe hoşuma gidiyo alıştım ki zaten bana sorsalar nerde yaşarsın ya İnegöl derim ya da Çanakkale - Biga (üniversite okuduğumuz yer ) Hoşuma gidiyo küçük yerler büyük şehirde olduğum için şuan orası daha cazip geliyo :)
nüfus olarak kalabalık aslında ama köyler falan çok oldugundan belli olmuyo bende bursa doğumluyum ama gittiğimde sıkılıyorum orda babam burdan bi köyden herşeyini çok seviyorum :) nişanlınında yaşı bana yakınsa illaki bi yerlerde görmüşümdr zaten gezilcek bi avm bide cadde var okullarda çok yakın hatta seni bile görmüş olabilirim geldiysen
Kesinlikle yolda bir yerde görmüşüzdür dicem ammmaBen geldiğimde sevdiğimden başkasını görmüyo gözlerim Bak şimdi zaten özlemiştim İnegöl muhabbeti açınca iyice özledim :)) Dediğin gibi çok yer yok ama güzell :) Sen sevdiğinle aynı şehirdesin sanırım ?
evet canım aynı yerdeyiz ama o calışmak için sehir dışına çıkıyo ckmasa bile ikimizde calışıyorz haftada bir falan anca görüşüyoruz. bizim memleketin delisi meşhurdur yalnızgeçen teyzenin biri öpücük attı bana sevgilimin koluna bi yapıştım o da korktu zavallım
Bana öyle birşey yapan olmadı şimdiye kadar ama dikkat ederim canım :) Haftada 1 görüşseniz de yeter olsun .. Sen ne işle meşgulsün ?
bi fabrikada üretim planmadayım :) çok orj,inal bi yer inegöl ama yobazlıkta çok bn etek giyip cıkamıyorum mesela öküz gibi bakıyolar
Anladım canım , bizde bi kere konuşurken nişanlımla etek falan giyemezsin demişti bende neden diye sorduğumda burda erkekler çok bakıyo demişti. Bende zaten mini giyen biri değilim göze çarpmayacak etek giyerim giyersem eğer. Gerçekten var öyle insanlar orada.. Hava nasıl bugün :))
inegölden canlı yayınhava süper sabah yagmur vardı simdi baktım güneş açmış. bende erkek arkadasıma söz için elbise begendirmeye çalışıyorm sabahtan beri atıyorm kolları acık diyo baska atıyorum aşkım kollar diyo
Sensin demi fotoğraftaki eğer öyleyse bir saniye bile düşünme al derim ben :)aklımda bu var tatlım ama ablam kilolu gösterir dedi ve ben yıkıldımama cok tatlı duruyo evde olcak zaten olur diye düşünüyorum :)
Sensin demi fotoğraftaki eğer öyleyse bir saniye bile düşünme al derim ben :)
aklımda bu var tatlım ama ablam kilolu gösterir dedi ve ben yıkıldımama cok tatlı duruyo evde olcak zaten olur diye düşünüyorum :)
ah keske ben olaydım
Zayıfsın canım işte sen de abartı bir kilon yok ki :) Ayağına da topuklu giydin mi tamamdır ondan ne eksiğin var :)hayııırrrrrben o kadar zayıf değilim bu benim bak
işte o sebeple önü dizlerde arkası bilekten biraz yukarda olsun dedimondan eksiğim yok ki fazlam var