2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

:)) Bence de sen daha iyisin :KK66: Ayy bilemedim ki benimki kısaydı dizlerde saks mavi bi elbiseydi ondan dedim
Yoksa bende beğendim elbiseyi ben senin açından söyledim zorlanma diye :KK50:

ay ben ne olsa giyerim hiç sorun değil kazasız belasız geçsinde :) zaten daha çok var karar vermek için vaktım var yani :) olmadı bursaya gider ordan bakarım

ay ben ne olsa giyerim hiç sorun değil kazasız belasız geçsinde :) zaten daha çok var karar vermek için vaktım var yani :) olmadı bursaya gider ordan bakarım

Ne zaman kısmetse canım? Aynen bakarsın ordan da ama bu da güzel kötü değil :KK66:

valla pek yok bende farkındaym :KK70: neyse internetin gözünü seyeyim :KK70: :KK70:

Günaydın size de kızlarr :) Nasılsınız iyisiniz inşallah neler yaptınız bakalım haftasonu ? :KK51:

yiyim tatlım sen naılsın ? süperdi evde temizlik yapmayı planlıyodum ama yine dısarı cıkıp erkek arkadasımla gezdik :KK45::KK45:
hatta ceyizime kek kalıbı aldırdım kendisine artık bi kekini yeriz diyo :KK45::KK45:

yiyim tatlım sen naılsın ? süperdi evde temizlik yapmayı planlıyodum ama yine dısarı cıkıp erkek arkadasımla gezdik :KK45::KK45:
hatta ceyizime kek kalıbı aldırdım kendisine artık bi kekini yeriz diyo :KK45::KK45:

Ohhh gezin bakalım iyi yapmışsınız canım , bende sinemaya gittim sonra annemlerle buluşup koçtaş a gittik sinbo nun yumurta pişirme makinesini aldım ,sonra yemek takımının taksidini ödedik ordan da eve geçtikk :) :)
E sende yap bi kek yesin bakalm :))

X