- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
:)) Bence de sen daha iyisinAyy bilemedim ki benimki kısaydı dizlerde saks mavi bi elbiseydi ondan dedim
Yoksa bende beğendim elbiseyi ben senin açından söyledim zorlanma diye
ay ben ne olsa giyerim hiç sorun değil kazasız belasız geçsinde :) zaten daha çok var karar vermek için vaktım var yani :) olmadı bursaya gider ordan bakarım
Bursa da çok var sankiay ben ne olsa giyerim hiç sorun değil kazasız belasız geçsinde :) zaten daha çok var karar vermek için vaktım var yani :) olmadı bursaya gider ordan bakarım
Bursa da çok var sankiBen kendi sözümde çok zorlanmıştım
Bir kaç yer ismi verebilirim canım da benim şansıma çok elbise yoktu o zamanyaa deme böyle şeyler ben nerden alışveriş yapıcam oraya geldiğimde
valla pek yok bende farkındaymneyse internetin gözünü seyeyim
Bir kaç yer ismi verebilirim canım da benim şansıma çok elbise yoktu o zaman
Bence öyle yap canım istanbuldan yap alışverişiniAyy internetten istememnasıl denicem aa a yok yook
Napsam ben burdan gitmeden bohçamı hazırlıyım
Bence öyle yap canım istanbuldan yap alışverişini
ahahah bohca mantıklı
Yoo neden dalga geçelim canım ben cidden oradan yap diyorum :)Geçin dalganızı siz benlee
Yoo neden dalga geçelim canım ben cidden oradan yap diyorum :)
Yok ben abiye için demedim onu elbise falan için demiştim canım :)Ya zaten evdeki eşyalarımı alıcam falan da bi düğün olsa napiim şimdiden abiye mi alıcam
Yok ben abiye için demedim onu elbise falan için demiştim canım :)
günaydınlaarrr :)
Günaydın kızlarrr
Günaydın size de kızlarr :) Nasılsınız iyisiniz inşallah neler yaptınız bakalım haftasonu ?
yiyim tatlım sen naılsın ? süperdi evde temizlik yapmayı planlıyodum ama yine dısarı cıkıp erkek arkadasımla gezdik
hatta ceyizime kek kalıbı aldırdım kendisine artık bi kekini yeriz diyo