2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

:)) Bence de sen daha iyisin Ayy bilemedim ki benimki kısaydı dizlerde saks mavi bi elbiseydi ondan dedim
Yoksa bende beğendim elbiseyi ben senin açından söyledim zorlanma diye

ay ben ne olsa giyerim hiç sorun değil kazasız belasız geçsinde :) zaten daha çok var karar vermek için vaktım var yani :) olmadı bursaya gider ordan bakarım

ay ben ne olsa giyerim hiç sorun değil kazasız belasız geçsinde :) zaten daha çok var karar vermek için vaktım var yani :) olmadı bursaya gider ordan bakarım

Ne zaman kısmetse canım? Aynen bakarsın ordan da ama bu da güzel kötü değil

valla pek yok bende farkındaym neyse internetin gözünü seyeyim

Günaydın size de kızlarr :) Nasılsınız iyisiniz inşallah neler yaptınız bakalım haftasonu ?

yiyim tatlım sen naılsın ? süperdi evde temizlik yapmayı planlıyodum ama yine dısarı cıkıp erkek arkadasımla gezdik
hatta ceyizime kek kalıbı aldırdım kendisine artık bi kekini yeriz diyo

yiyim tatlım sen naılsın ? süperdi evde temizlik yapmayı planlıyodum ama yine dısarı cıkıp erkek arkadasımla gezdik
hatta ceyizime kek kalıbı aldırdım kendisine artık bi kekini yeriz diyo

Ohhh gezin bakalım iyi yapmışsınız canım , bende sinemaya gittim sonra annemlerle buluşup koçtaş a gittik sinbo nun yumurta pişirme makinesini aldım ,sonra yemek takımının taksidini ödedik ordan da eve geçtikk :) :)
E sende yap bi kek yesin bakalm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…