- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
Şimdi evlenene kadar yapcaz mecbur zatenBen onu bile yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi evlenene kadar yapcaz mecbur zatenBen onu bile yapmadım
Ayy inanmıyorum ben kilo almışım üstelikk. Daha çok psikolojim bozuldu. Şu sıralar iyi değilim zaten herşey üst üste geliyor. Kendime çeki düzen vercem havaya girerim belkiŞimdi evlenene kadar yapcaz mecbur zaten
Seni çok iyi anlıyorum ben de sürekli kilo alıyorum ve benim de pek moralim yerinde değil bu aralar.. O yüzden kilo vermek, hayatımı düzene sokmak bana da çok iyi gelecek :)Ayy inanmıyorum ben kilo almışım üstelikk. Daha çok psikolojim bozuldu. Şu sıralar iyi değilim zaten herşey üst üste geliyor. Kendime çeki düzen vercem havaya girerim belki
Aynen bu sefer bir de fena gaza geldimSeni çok iyi anlıyorum ben de sürekli kilo alıyorum ve benim de pek moralim yerinde değil bu aralar.. O yüzden kilo vermek, hayatımı düzene sokmak bana da çok iyi gelecek :)
Sen de hırs var mıdır :) Ben de pek yok daAynen bu sefer bir de fena gaza geldim
Hırs yok irade de yok ama bazen istediklerimi başarıyorum böyle gaza geldiğimdeSen de hırs var mıdır :) Ben de pek yok da
Ben de gaz da yok Gelinlik fotoğrafı ascam odamaHırs yok irade de yok ama bazen istediklerimi başarıyorum böyle gaza geldiğimde
Mantıklı aslında Benim arkadaşım düğün stresiyle bir hayli kilo vermişti.Ben de gaz da yok Gelinlik fotoğrafı ascam odama
Stresten yiyemeyenlerdense vermiştir canım ama ben aksine daha çok yemek yerimMantıklı aslında Benim arkadaşım düğün stresiyle bir hayli kilo vermişti.
Evet her şeye yetişcem diye yemek yemeyi unuturdu 2 beden inceldi. Tam bedenini bilmiyorum ama. Bende streste iştahtan kesilirim.Stresten yiyemeyenlerdense vermiştir canım ama ben aksine daha çok yemek yerim
O zaman senin içinde geçerli olabilir buEvet her şeye yetişcem diye yemek yemeyi unuturdu 2 beden inceldi. Tam bedenini bilmiyorum ama. Bende streste iştahtan kesilirim.
Bakalım. İşime gelir açıkcasıO zaman senin içinde geçerli olabilir bu
ya ben de leslie yapsam iyi olcakk bel kısmından zayıflamam lazmmGellll hep birlikte yapalım canıım :)
Çok kolay canım valla hiç birşey yapmamaktan iyidir diye düşünerek yapıyorum bende zaten.ya ben de leslie yapsam iyi olcakk bel kısmından zayıflamam lazmm
kesinlikle katılıyorum..Çok kolay canım valla hiç birşey yapmamaktan iyidir diye düşünerek yapıyorum bende zaten.
İyiyim canım sen nasılsıngünaydınnn canım nasılsın