- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Artık bende dicem benimkine aldırmayacam. Sende benim gibi evde misin yoksa iş, okul var mı?Var canım her odaya koydum ama yine de çok içemiyorumBen de dizi izlerim her gece ama artık yanında bir şey yemek yok..
Benim nişanlım bana almıyorArtık bende dicem benimkine aldırmayacam. Sende benim gibi evde misin yoksa iş, okul var mı?
Aa ne kursu neyle ilgiili? Nişanlın kaç yaşındaydı bu aradaBenim nişanlım bana almıyorEvdeyim canım maalesef iş arıyorum ama pazartesi kursa başlıcam bakalım
Bilgisayar canım word, excel onları unuttum, iş başvurusunda hep soruluyor en azından boş oturacağıma gideyim sertifam da olsun en azından dedim canım :) O da benimle yaşıt 92liyz :) Sizin var mı yaş farkı ?Aa ne kursu neyle ilgiili? Nişanlın kaç yaşındaydı bu arada
İyi düşünmüşsünBilgisayar canım word, excel onları unuttum, iş başvurusunda hep soruluyor en azından boş oturacağıma gideyim sertifam da olsun en azından dedim canım :) O da benimle yaşıt 92liyz :) Sizin var mı yaş farkı ?
Yoksa evde oturmaktan sıyırcamİyi düşünmüşsünBenden bir yaş küçük 19-20yiz
Evet staj yaptığı yerde devam ediyor. :) Ben bile o kadar geziyorum tozuyorum. Gezmekten sıkılır mı insan düzenli birşeylerin olması şart. İş gibi okul gibi.Yoksa evde oturmaktan sıyırcamBir yaştan bir şey olmaz :) O ne yapıyor peki çalışıyor mu ?
Düğüne ailesi yardım edecek mi kendisi mi yapacak ? Aynen öyle canım aynen ben bir de gezmeyi de sevmiyorumEvet staj yaptığı yerde devam ediyor. :) Ben bile o kadar geziyorum tozuyorum. Gezmekten sıkılır mı insan düzenli birşeylerin olması şart. İş gibi okul gibi.
Son 2 gündür aile durumları sıkıntılı. Babası çok vurdumduymaz bir adam annesi boşanmayı düşünüyormuş. Bilemiyorum benim hayalim herşeyi birlikte yapıp kimseden laf söz işitmemek. Böyle bir durum olursa babasıyla ilişkisi kalmayacak diğer türlü boşanmazlarsa illa yardım olur daaa, boşanırlarsa hiç bir şekilde olmayacak. Ben iki türlü de istemiyorum yardım vs. Gerekirse bikirim yapana kadar 5 sene 10 sene beklerim hiç önemli değil. Bizde bu konuyu konuşacaktık 5te çıkcak işten zaman geçirmeye çalışıyorumDüğüne ailesi yardım edecek mi kendisi mi yapacak ? Aynen öyle canım aynen ben bir de gezmeyi de sevmiyorum
Hmm ailevi durumlar var yani.. Hayırlısı olsun canım zaten yaşınız küçük beklemeniz gerekse bile sorun olmayacaktır :)Son 2 gündür aile durumları sıkıntılı. Babası çok vurdumduymaz bir adam annesi boşanmayı düşünüyormuş. Bilemiyorum benim hayalim herşeyi birlikte yapıp kimseden laf söz işitmemek. Böyle bir durum olursa babasıyla ilişkisi kalmayacak diğer türlü boşanmazlarsa illa yardım olur daaa, boşanırlarsa hiç bir şekilde olmayacak. Ben iki türlü de istemiyorum yardım vs. Gerekirse bikirim yapana kadar 5 sene 10 sene beklerim hiç önemli değil. Bizde bu konuyu konuşacaktık 5te çıkcak işten zaman geçirmeye çalışıyorum
AynenHmm ailevi durumlar var yani.. Hayırlısı olsun canım zaten yaşınız küçük beklemeniz gerekse bile sorun olmayacaktır :)
Şimdilik leslie düşünüyoruz biz canım uyar mısın :)Kızlar selamBen de size katılırım diyet konusunda. Aslında daha çok spor yapmam lazım
Ay ben squatla karıştırmışım
Uyarım canımm günlk yediklermizi flnda yazarız ben varımmŞimdilik leslie düşünüyoruz biz canım uyar mısın :)
Aynen ben de öyle düşündüm her şeyi yazalım yediklerimizi, yaptıklarımızı içtiğimiz suyu bile :)Uyarım canımm günlk yediklermizi flnda yazarız ben varımm
Aynen canım pzartesi başlıyoruz o zamannAynen ben de öyle düşündüm her şeyi yazalım yediklerimizi, yaptıklarımızı içtiğimiz suyu bile :)
Evet KesinlikleAynen canım pzartesi başlıyoruz o zamann