2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

maşallah size :KK70: :KK70: :KK70: günaydınn bn calışıyorum ya spor falan yapamıyorum hiç bütün günde oturuyorum yaşta aldı gidiyo naasıl zayıflarız bilmiyorm

Ona ben de gelemem zaten :KK43: ama dediğin gibi en azından akşam 6dan sonra yemeyelim sabah erken kalkıp kahvaltı yapalım akşam yemeğini abartmayalım ekmeği şekeri azaltalım istiyorum

sbah kahvaltı yapıyorm ama simitler pogcayla öğle yemegnide az yiyorm ama akşm eve gidince içimdeki canavar ortaya cıkıyo:KK53: herseyi yeemk istiyorum herseyi :KK47:

Aynen canım katılıyorum. Benim uyku problemimde var onu düzene sokcam. 1 gün uyumasam zaten diğer güne düzene girmiş olur. Güzel kahvaltı bol su ekmek şeker tuz yok. Zaten kilolarımız düzensiz beslenmeden abur cubur yemekten oluyor. Bunları kesersek bile yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum :)

hepinize gec cvp veriyorm ama anca toplu okuyabildim :KK70: seker tuz zaten kullanmıyorum ben ama su içme alışkanlığım yok cay kahve sürekli var otururark calıştıgım için

evet o zaman yarın başlıyoruz spordu egzersizde herkes yaptıgnı yazar buraya :KK54:
bide bölgesel incelme için kemer almak istiyrum su titreşenlerden :KK70: :KK70:

günaydın canııımmm :) nasıl geçti hafta sonu hersey cok güzel olmstr inşallah :)

günaydın canııımmm :) nasıl geçti hafta sonu hersey cok güzel olmstr inşallah :)
günaydın canımmm :KK200:

hemen anlatayımm . her şeyy çok güzeldi çok şükür:KK200:

7 gibi geldiler bize ben tabi çok heyecanlıydım sanki o yol bi türlü bitmedi normalde yarım saat sürüyor evlerimizin arası gel gel bitmedi sanki.. o_O tabi onlar tatlı almak için durmuşlar onunda payı var:KK60:
neyse geldiler salona geçtik selamlaşmadan sonra. herkes çok sıcak bir şekilde sohbet muhabbet etti. babalarımız annelerimz çok iyi anlaştı:KK60: annesi anneme tam bizim ailemize göresiniz dedi:oops: :oops:
bi ara erkek arkadaşımı çıkardım koridora gel fotoğraf çekelim diye:KK68: ama bana sarılmadı bile dur şimdi baban gelcek dur yanyana duralım koluma girme filan diyor:KK70::KK70:neyseki bi kaç kare fotoğrafımız oldu. biara babalar balkona geçtiğinde selfie bile çektim :KK28::KK66:
topuklu ayakkabıyla servis filan yaptım benim için bir mucizeydi diyebilirim :21: tam gelin kız gibi süzüle süzüle :KK73:
ailesi bana karşı çok ilgiliydi. nasılsın kızım yolculuk nasıldı işin nasıl gidiyor kızım vs dedier sürekli annemlerin baya hoşuna gitti ilgileri:KK74: tabi biz 2.5 senedir tanışıyoruz ailesyle:KK67: :KK37::KK36:
en son babası konuya girdi bi sonrakinde yüzük takmak istiyoruz diye. babam biraz ağırdan aldı o_O bakalım aceleye gerek yok hayırlısı olsun filan dedi:KK51:
:KK36: böyle işte canım :KK48:

X