- 26 Ocak 2016
- 71
- 44
- 29
- Konu Sahibi KarrTanesii
masallh ne kdardr birliktesınız pekı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 senedir canım. 3. Senemizden 1 hafta sonra evlenme teklifi aldımmasallh ne kdardr birliktesınız pekı
Sağol canım aminmasallh ins mutlu olursnuz
Aslında öyle çok diyetlere gerek yok akşam 6dan sonra yemeyeceksin tamamdır Annen sayesinde nasıl bitiyor ki
Ona ben de gelemem zaten ama dediğin gibi en azından akşam 6dan sonra yemeyelim sabah erken kalkıp kahvaltı yapalım akşam yemeğini abartmayalım ekmeği şekeri azaltalım istiyorum
Aynen canım katılıyorum. Benim uyku problemimde var onu düzene sokcam. 1 gün uyumasam zaten diğer güne düzene girmiş olur. Güzel kahvaltı bol su ekmek şeker tuz yok. Zaten kilolarımız düzensiz beslenmeden abur cubur yemekten oluyor. Bunları kesersek bile yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum :)
O kötü olmuş o zaman Benim annem ben dikkat edince o da ona göre yemekler yapıyor kilo vermemi istiyor yaannem bn diyete başladığımda hamur işi yapmaya başlıyo her aksm sevdiğim yemekler falan
Heyecan var mııı İyi geçer inşallah herşeyiyle canımBuarada yarın erkek arkadaşım ailesi geliyor tanışmaya
Su çok önemli bişiyyhepinize gec cvp veriyorm ama anca toplu okuyabildim seker tuz zaten kullanmıyorum ben ama su içme alışkanlığım yok cay kahve sürekli var otururark calıştıgım için
Yarın değil pazartesi :) En zoru da spor yapmak zaten hiç sevmiyorumevet o zaman yarın başlıyoruz spordu egzersizde herkes yaptıgnı yazar buraya
bide bölgesel incelme için kemer almak istiyrum su titreşenlerden
Bayılmak üzereyimmmmHeyecan var mııı İyi geçer inşallah herşeyiyle canım
Su çok önemli bişiyy
Bayılmak üzereyimmmm
Yarın değil pazartesi :) En zoru da spor yapmak zaten hiç sevmiyorum
Dua et banaBAYILIRSAN KACIRIRSIN OLNLARI BAK
Dua et bana
günaydın canımmmgünaydın canııımmm :) nasıl geçti hafta sonu hersey cok güzel olmstr inşallah :)