- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Leslie ye bakmıştım ben emin olamadım çok sen hiç denedin mi ?Yok yok zehir aldım geldimBizde spor olarak leslie ile mile mı yapsak
Bence de hepsi hemen gitsin ama gitmiyor kievet : ) banane hemen gitsin : (
götürecek bi yol biliyorum ama oda çok tehlikeli önceden yapmıştım ama adetten kesilmiştim :/,Leslie ye bakmıştım ben emin olamadım çok sen hiç denedin mi ?
Bence de hepsi hemen gitsin ama gitmiyor ki
Leslie ye bakmıştım ben emin olamadım çok sen hiç denedin mi ?
Bence de hepsi hemen gitsin ama gitmiyor ki
Aman aman sakın öyle şeyler deneme yavaş ama sağlıklı gitsingötürecek bi yol biliyorum ama oda çok tehlikeli önceden yapmıştım ama adetten kesilmiştim :/,
Onu yapanlara bakmıştım ben bacakların üst kısmı çok kalınlaşmış ondan tırstım biraz ama sen tecrübeliysen sana uyarım :)Evet yapmıştım çok kolay ama baya terletiyor hiçbir şey yapmamaktansa günde 20-30 dk ayırıp bunu yapmak iyidir diye düşündüm.
evet bende denemek istemiyorum :/Aman aman sakın öyle şeyler deneme yavaş ama sağlıklı gitsin
Nasıl kalınlaşabilir ki yürümekle eş değer sayılır aslında bilmem kasa falan mı dönüştü acaba :) Olmadı yorumları bir daha gözden geçeririrz gerçekten yarar sağlıyor muymuş bakarız. 2 sene önce denemiştim heralde etkisini pek hatrlamıyorumOnu yapanlara bakmıştım ben bacakların üst kısmı çok kalınlaşmış ondan tırstım biraz ama sen tecrübeliysen sana uyarım :)
Deneme tabi canımevet bende denemek istemiyorum :/
Bilmiyorum ki canım fazla abarttılar herhalde onlar :) ben de biraz video falan bakayım araştıralım başlayalım o zaman :)Nasıl kalınlaşabilir ki yürümekle eş değer sayılır aslında bilmem kasa falan mı dönüştü acaba :) Olmadı yorumları bir daha gözden geçeririrz gerçekten yarar sağlıyor muymuş bakarız. 2 sene önce denemiştim heralde etkisini pek hatrlamıyorum
Tamamdır canımBilmiyorum ki canım fazla abarttılar herhalde onlar :) ben de biraz video falan bakayım araştıralım başlayalım o zaman :)
Sen de gel sen deKIZ ALLAH CEZANIZI ...HEMEN GAZA GRLMİŞİNİZ
Gelmez olur muyuuzKIZ ALLAH CEZANIZI ...HEMEN GAZA GRLMİŞİNİZ
Ona ben de gelemem zatenBende düzenli bir diyet yapamam o konuda kendime güvenmiyorum. Ama en azından şunu yemicem bunu yemicem veya gece yemek yemicem, bol su içcem gibi şart koyarım kendime. Yoksa sabah kalvaltıda şu, akşam yemeğinde bu ona gelemem.
Aynen canım katılıyorum. Benim uyku problemimde var onu düzene sokcam. 1 gün uyumasam zaten diğer güne düzene girmiş olur. Güzel kahvaltı bol su ekmek şeker tuz yok. Zaten kilolarımız düzensiz beslenmeden abur cubur yemekten oluyor. Bunları kesersek bile yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum :)Ona ben de gelemem zatenama dediğin gibi en azından akşam 6dan sonra yemeyelim sabah erken kalkıp kahvaltı yapalım akşam yemeğini abartmayalım ekmeği şekeri azaltalım istiyorum
Biz seninle çok benziyoruzAynen canım katılıyorum. Benim uyku problemimde var onu düzene sokcam. 1 gün uyumasam zaten diğer güne düzene girmiş olur. Güzel kahvaltı bol su ekmek şeker tuz yok. Zaten kilolarımız düzensiz beslenmeden abur cubur yemekten oluyor. Bunları kesersek bile yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum :)
Ay gerçekten mesela ben terlemedikten sonra yorulmadıktan sonra su içmek kesinlikle aklıma gelmiyor. Bu yüzden hazımsızlık yaşadığımı düşünüyorum. Erkek arkadaşımla dizi takip ettiğimiz için bizde hoşbeşi çikolotası cipsi sürekli tüketiriyoruz. Ama onun maşallahı var. Kesicez artık. Cam şişelerde su oluyor ondan al başucunda dursun ben öyle yapıyorum içmeye çalışıyorum gördükçe.Biz seninle çok benziyoruzBenim de uyku sorunum var. Gece 4ten önce uyuyamıyorum haliyle sabah da kalkamıyorum ikiden önce Bir de su içemiyoum bazen iki gün su içmediğim oluyor Kesinlikle canım hele ben günde üç paket cips yiyen biriyim..
Var canım her odaya koydum ama yine de çok içemiyorumAy gerçekten mesela ben terlemedikten sonra yorulmadıktan sonra su içmek kesinlikle aklıma gelmiyor. Bu yüzden hazımsızlık yaşadığımı düşünüyorum. Erkek arkadaşımla dizi takip ettiğimiz için bizde hoşbeşi çikolotası cipsi sürekli tüketiriyoruz. Ama onun maşallahı var. Kesicez artık. Cam şişelerde su oluyor ondan al başucunda dursun ben öyle yapıyorum içmeye çalışıyorum gördükçe.