- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.661
En iyisini yapıyorsun ufak tefeklerde baya tutuyor ve bitmiyor asla aldıkça alınıyorBeko da fena değil canım bizim evde buzdolabi ve fırın beko bulaşık ve camaşır makinesi ise Bosch biraz ortaya karışık ama her iki markadan da memnu
Bende yavaş yavaş alıyorum ufak tefek şeyleri alıyorum hani bavula sığacak çinsten olanları alıyorum mağlum elektronik tr biraz pahalı gibi geliyor bana sanki :)
tşk ederim canım
Eğer sık kilo alıp veryorsan ipli ama yoksa kesinlikle düğme daha şık oluyorKızlar gelinliğimin arkası düğmeli olcak ama emin olamıyorum. İpli daha mı iyi olur sizce?
Düğüne 1 hafta kala alacagım bi sıkıntı olmaz o zaman :) tesekkür ederimmmEn iyisini yapıyorsun ufak tefeklerde baya tutuyor ve bitmiyor asla aldıkça alınıyor
Eğer sık kilo alıp veryorsan ipli ama yoksa kesinlikle düğme daha şık oluyor
biraz abartı olabilir foto atabilir misin canımKızlar istemede tütülü kabarık diz altı bi elbise modeli abartılı mı ayrıca küpürlü :))
in loveKizlar Ankara Yenimahallede kina salonu ariyorum var mi bir tanidiginiz yada onerebileceginiz bir yer
Yurtdışı olayı hariç aynı durumdayız :) her şey çokk güzel olsun inşallah :)Darısı başıma artık :) ben kendim yurt dışında olduğum için çeyiz alişverişini de Mayıs'ta yapıcam nasipse o aradada mobilya ve beyaz eşyı da alıcağız ama teslimatı Ağustos gibi yaptıracağız o zamana kadar evimizin tadilat işi bitmiş olur inşallah :))
Hayırlı olsun :)merhabalarr.. bende katılayım aranıza.
9 eylül 2017de olucak kısmetse düğünüm:)
Fotografını ve üstünde nasıl durduğunu görmeden söylemek çok zor. Bir fotograf istersen :)Kızlar istemede tütülü kabarık diz altı bi elbise modeli abartılı mı ayrıca küpürlü :))
ANKARA KONAĞI OLABLR YENİ MAHALLEDE ÇOK GÜZEL Bİ YERMİŞŞŞKizlar Ankara Yenimahallede kina salonu ariyorum var mi bir tanidiginiz yada onerebileceginiz bir yer
Kızlar gelinliğimin arkası düğmeli olcak ama emin olamıyorum. İpli daha mı iyi olur sizce?
mayıs 12 si benimmdee hayırlı olsunnn valla 50 kaldı hala geçmiyorrr :)Bende Mayıs 20 de evleniyorum günler geçmek bilmiyor gelsede kavussam y
Gelinliği düğünden bi hafta önce alacagım için sıkıntı olmaz herhalde düğmeli yaptırdım :)benim ipli canım benm sırtım geniş kilo verip duruyorm sürekli ayarlama görekiyo o yüzden ip daha iyi bnce.. düğme hiç istemedimm. naptın yaptırdın mıı
hayırlı olsuuuunnnn güle güle oturmak nasip olsun inşallahhhheşyalarımızı aldıkkkk
teşekkür edermm tatlımmGelinliği düğünden bi hafta önce alacagım için sıkıntı olmaz herhalde düğmeli yaptırdım :)
hayırlı olsuuuunnnn güle güle oturmak nasip olsun inşallahhhh
Kızlarr selamm, kına nasıl giriş yapacaksınız? Kınada dans edilse tuhaf mı olur size?(kız-oglan tarafı karısıkolcak ) fikirlerinizi beklıyorummm
Yani girişlere bakıyorum hep gelin tek giriyo ama damatla birlikte girmek istiyorumm:) teflerle girelim dedim nişanlım ben öyle girmem dedikınada bi yer tuttuysan dans etmek tuhaf olmaazda ertesi gün düğündede dans ediceksiniz bnce sadece düğün daha mantıklı özelliği orda sonuçta :) kına içinde giriş için çok güzel videolar var youtubede ordan bakabilirsiniz :) bizim kınamız dışarda erkek kız karışık öyle giriş vs yapmıcaz die düşünyrm ama kına yakılırken meşale fln yanıcak bide testi kırmada arkadaşlarımla oynayarak giricez :)
Yani girişlere bakıyorum hep gelin tek giriyo ama damatla birlikte girmek istiyorumm:) teflerle girelim dedim nişanlım ben öyle girmem dedi