2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

En iyisini yapıyorsun ufak tefeklerde baya tutuyor ve bitmiyor asla aldıkça alınıyor
tşk ederim canım

Kızlar gelinliğimin arkası düğmeli olcak ama emin olamıyorum. İpli daha mı iyi olur sizce?
Eğer sık kilo alıp veryorsan ipli ama yoksa kesinlikle düğme daha şık oluyor

Kızlar istemede tütülü kabarık diz altı bi elbise modeli abartılı mı ayrıca küpürlü :))

Kızlar istemede tütülü kabarık diz altı bi elbise modeli abartılı mı ayrıca küpürlü :))
biraz abartı olabilir foto atabilir misin canım
Kizlar Ankara Yenimahallede kina salonu ariyorum var mi bir tanidiginiz yada onerebileceginiz bir yer
in love
evet de
asrı saadet
ankara konağı
la mode
cadde wedding
grand deluxe
botanik balo
bunlara bakabilirsin canım

Yurtdışı olayı hariç aynı durumdayız :) her şey çokk güzel olsun inşallah :)

Kızlar Arçelik hep iyidir, X markası kötüdür diye bir genelleme ne yazık ki yanlış. Siemens'in fırını, Samsung'un çamaşır makinası iyi olabiliyor. Samsung'un da her çamaşır makinası iyi olacak diye bişey yok. O yüzden ne yapmalısınız? Belirlediğiniz fiyat aralığında tek tek araştırmalı, tüketici yorumlarını okumalısınız. Nerden nasıl araştıracaksınız? Girin hepsiburada.com gibi bir siteye. Fiyat aralığını işaretleyin. Çıkan alternatiflerden, en çok ve en güzel yorumları alan ürünleri forumlarda, ingilizceniz varsa ingilizce ürün inceleme ve karşılaştırma sitelerinde araştırın. O şekilde bilimsel olarak seçin :) Bosch'u çok överler mesela. Ben nefret ettim. Elektrik kesintisinin sık olduğu yerlerde, Alman sistemine göre üretildiği ve Almanyada zırt pırt elektrik kesilmediği için, çok çabuk bozuluyor. Buzdolabı ve çamaşır makinası için kaç kez servis çağırdığımı hatırlayamıyorum bile. Samsung çamaşır makinası ve buzdolabından ise çok memnunum. Kaç senedir 1 kez bile bozulmadı. Ancak dediğim gibi sadece markayı değil alacağınız ürünü de araştırın. Bazı seriler sorunlu çıkıyor!

benim ipli canım benm sırtım geniş kilo verip duruyorm sürekli ayarlama görekiyo o yüzden ip daha iyi bnce.. düğme hiç istemedimm. naptın yaptırdın mıı
Gelinliği düğünden bi hafta önce alacagım için sıkıntı olmaz herhalde düğmeli yaptırdım :)
eşyalarımızı aldıkkkk
hayırlı olsuuuunnnn güle güle oturmak nasip olsun inşallahhhh

Kızlarr selamm, kına nasıl giriş yapacaksınız? Kınada dans edilse tuhaf mı olur size?(kız-oglan tarafı karısıkolcak ) fikirlerinizi beklıyorummm

Kızlarr selamm, kına nasıl giriş yapacaksınız? Kınada dans edilse tuhaf mı olur size?(kız-oglan tarafı karısıkolcak ) fikirlerinizi beklıyorummm

kınada bi yer tuttuysan dans etmek tuhaf olmaazda ertesi gün düğündede dans ediceksiniz bnce sadece düğün daha mantıklı özelliği orda sonuçta :) kına içinde giriş için çok güzel videolar var youtubede ordan bakabilirsiniz :) bizim kınamız dışarda erkek kız karışık öyle giriş vs yapmıcaz die düşünyrm ama kına yakılırken meşale fln yanıcak bide testi kırmada arkadaşlarımla oynayarak giricez :)

Yani girişlere bakıyorum hep gelin tek giriyo ama damatla birlikte girmek istiyorumm:) teflerle girelim dedim nişanlım ben öyle girmem dedi

Yani girişlere bakıyorum hep gelin tek giriyo ama damatla birlikte girmek istiyorumm:) teflerle girelim dedim nişanlım ben öyle girmem dedi

her erkek kabul etmiyor malesef haklısın o zaman bi müzikle girin ama oyun havası oynayın buda olabilir diye düşünüyorum :) düğününede az kaldıı :) evin falan hazır mı ben ev bulamadım kafama göre arayıp duruyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…