2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

her erkek kabul etmiyor malesef haklısın :KK43: o zaman bi müzikle girin ama oyun havası oynayın buda olabilir diye düşünüyorum :) düğününede az kaldıı :) evin falan hazır mı ben ev bulamadım kafama göre arayıp duruyorumm :KK43:
hersey hazır artık bizim haftaya evlenıyoruz :)) zaman ne cabuk geldi yaa :eğlence: sizde bulursunuz inşallah gönlünüze göre, ev kısmı zor oluyo :KK43:

Kaynanıza kendinizi sevdirmek istiyorsanız..

Kayınvalidenizle bir türlü anlaşamıyorsanız bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirsiniz. İşte kayınvalidenize kendinizi sevdirmenin yolları..

Gelin kaynana deyince azılı iki düşman geliyor aklınıza değil mi? Birbirlerini sevmese de biri oğlu diğeri kocası için seviyormuş gibi görünürler :)

Tabi kayınvalide -gelin ilişkileri hep böyle gitmeyebilir. Birbirinizi gerçek anlamda sevebilir ve aranızdaki buzları eritebilirsiniz. Nasıl mı? İşte açıklıyoruz..

MErhaba kızlar bende kısmetse 20 mayısta evleniyorum :)
makyaj setini alan varsa nerden aldı yazabilir mi uygun ve iyisinden olsun :halay:

nereye gittin ki nasıl set olurşturdun ? Bi de ne kadar tuttu :)
Pino ya gittim watsons veya gratis olsa oraya da giderdim kullandıgım malzemelerden aldım ekstra aldıklarım oldu. Mesela birini flormar aldıysam digeri beyu digeri maxfactor olarak duş jeli makyaj cantası falan aklına ne gekirse her sey 624lira tuttu :):KK47: kasadaki halimiz cok komikti :KK17:

Pino ya gittim watsons veya gratis olsa oraya da giderdim kullandıgım malzemelerden aldım ekstra aldıklarım oldu. Mesela birini flormar aldıysam digeri beyu digeri maxfactor olarak duş jeli makyaj cantası falan aklına ne gekirse her sey 624lira tuttu :):KK47: kasadaki halimiz cok komikti :KK17:
Sen yine uyguna halletmişsin bende o kadar bir fiyat bekliyorum zaten .Yani şimdi onları koyacağın bir yer yok bir çantada muahafaza edeceksin

Sen yine uyguna halletmişsin bende o kadar bir fiyat bekliyorum zaten .Yani şimdi onları koyacağın bir yer yok bir çantada muahafaza edeceksin
Yok onlar küçük sandıklar oluyo ya kutu gibi makyaj sandıgı mı ne dıyolar onun içine konulup bana getirdiler o kutuda durdu, zaten evimde şimdi de :)

he erkek tarafı kutuya mı getirdi anlayamadım orayı ben :)
Aynen sandıklar oluyo ya bi büyüğü bi küçüğü olanlar o küçüğün içine konuluyor sonra onlar bana bohca getirirken(diğer aldıkları vs) onu da getirdiler :) ama adetlere göre değişiyo bohca kısmı yalnız o küçük sandıklardan alınabilie her halukarda cok güZelleri var daha sonra evinde de kullanırsın :)

Aynen sandıklar oluyo ya bi büyüğü bi küçüğü olanlar o küçüğün içine konuluyor sonra onlar bana bohca getirirken(diğer aldıkları vs) onu da getirdiler :) ama adetlere göre değişiyo bohca kısmı yalnız o küçük sandıklardan alınabilie her halukarda cok güZelleri var daha sonra evinde de kullanırsın :)
Anladım canım çok teşekkür ederim . Dediğin mantıklı o şekilde de olabilir . Mutlullukar dilerim :)

ben makyaj kutumu çanta görünümlü yada sandıklardan tercih etmedim beyaz kasa görmüştüm milyoncularda var sanırım onları süslettirdik nişan bohçasında öyle geldi çok değişik ve şık bişi oldu bana göre :) bide makyaj seti olarak almadım bende karışık kullandığım ürünlerden seçmiştim çok abartmadan :)

Tesekkür ederimm benim düğüne 4gün kaldı :) darısı sizlere olsun inşallah mutluluklar :)
Ay dört gün mü inanmıyorum sen nasıl heyecanlısındır şimdi :)) Bitti mi peki herşey Peki bir soru daha soracağım sana ekstradan çeyiz sandığı aldın mı . Mesela hani iç çamaşırı terliği falan sanırım onlar sandıkla veriliyor birde ekstradan .Çeyiz çıkarken sandık aldın mı ?

ben makyaj kutumu çanta görünümlü yada sandıklardan tercih etmedim beyaz kasa görmüştüm milyoncularda var sanırım onları süslettirdik nişan bohçasında öyle geldi çok değişik ve şık bişi oldu bana göre :) bide makyaj seti olarak almadım bende karışık kullandığım ürünlerden seçmiştim çok abartmadan :)
Seninki ne kadar tuttu peki

X