- 28 Aralık 2011
- 108
- 7
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.681
Merhaba bende kısmetse 7 Mayısta evleniyorum Allah hepimize kavusmayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hersey hazır artık bizim haftaya evlenıyoruz :)) zaman ne cabuk geldi yaa sizde bulursunuz inşallah gönlünüze göre, ev kısmı zor oluyoher erkek kabul etmiyor malesef haklısın o zaman bi müzikle girin ama oyun havası oynayın buda olabilir diye düşünüyorum :) düğününede az kaldıı :) evin falan hazır mı ben ev bulamadım kafama göre arayıp duruyorumm
Kızlar günaydın balayına nereye gideceksiniz karar verdiniz mi ben Bodrum düşünüyorum ama bakalım :)
Alanyaya gidiyoruz :)Kızlar günaydın balayına nereye gideceksiniz karar verdiniz mi ben Bodrum düşünüyorum ama bakalım :)
Valla canım ben gittim bi yere her markanınki vardı kendim set olusturdum öyle aldım :)MErhaba kızlar bende kısmetse 20 mayısta evleniyorum :)
makyaj setini alan varsa nerden aldı yazabilir mi uygun ve iyisinden olsun
Pino ya gittim watsons veya gratis olsa oraya da giderdim kullandıgım malzemelerden aldım ekstra aldıklarım oldu. Mesela birini flormar aldıysam digeri beyu digeri maxfactor olarak duş jeli makyaj cantası falan aklına ne gekirse her sey 624lira tuttu :) kasadaki halimiz cok komiktinereye gittin ki nasıl set olurşturdun ? Bi de ne kadar tuttu :)
Sen yine uyguna halletmişsin bende o kadar bir fiyat bekliyorum zaten .Yani şimdi onları koyacağın bir yer yok bir çantada muahafaza edeceksinPino ya gittim watsons veya gratis olsa oraya da giderdim kullandıgım malzemelerden aldım ekstra aldıklarım oldu. Mesela birini flormar aldıysam digeri beyu digeri maxfactor olarak duş jeli makyaj cantası falan aklına ne gekirse her sey 624lira tuttu :) kasadaki halimiz cok komikti
Yok onlar küçük sandıklar oluyo ya kutu gibi makyaj sandıgı mı ne dıyolar onun içine konulup bana getirdiler o kutuda durdu, zaten evimde şimdi de :)Sen yine uyguna halletmişsin bende o kadar bir fiyat bekliyorum zaten .Yani şimdi onları koyacağın bir yer yok bir çantada muahafaza edeceksin
he erkek tarafı kutuya mı getirdi anlayamadım orayı ben :)Yok onlar küçük sandıklar oluyo ya kutu gibi makyaj sandıgı mı ne dıyolar onun içine konulup bana getirdiler o kutuda durdu, zaten evimde şimdi de :)
Aynen sandıklar oluyo ya bi büyüğü bi küçüğü olanlar o küçüğün içine konuluyor sonra onlar bana bohca getirirken(diğer aldıkları vs) onu da getirdiler :) ama adetlere göre değişiyo bohca kısmı yalnız o küçük sandıklardan alınabilie her halukarda cok güZelleri var daha sonra evinde de kullanırsın :)he erkek tarafı kutuya mı getirdi anlayamadım orayı ben :)
Anladım canım çok teşekkür ederim . Dediğin mantıklı o şekilde de olabilir . Mutlullukar dilerim :)Aynen sandıklar oluyo ya bi büyüğü bi küçüğü olanlar o küçüğün içine konuluyor sonra onlar bana bohca getirirken(diğer aldıkları vs) onu da getirdiler :) ama adetlere göre değişiyo bohca kısmı yalnız o küçük sandıklardan alınabilie her halukarda cok güZelleri var daha sonra evinde de kullanırsın :)
Tesekkür ederimm benim düğüne 4gün kaldı :) darısı sizlere olsun inşallah mutluluklar :)Anladım canım çok teşekkür ederim . Dediğin mantıklı o şekilde de olabilir . Mutlullukar dilerim :)
Ay dört gün mü inanmıyorum sen nasıl heyecanlısındır şimdi :)) Bitti mi peki herşey Peki bir soru daha soracağım sana ekstradan çeyiz sandığı aldın mı . Mesela hani iç çamaşırı terliği falan sanırım onlar sandıkla veriliyor birde ekstradan .Çeyiz çıkarken sandık aldın mı ?Tesekkür ederimm benim düğüne 4gün kaldı :) darısı sizlere olsun inşallah mutluluklar :)
Seninki ne kadar tuttu pekiben makyaj kutumu çanta görünümlü yada sandıklardan tercih etmedim beyaz kasa görmüştüm milyoncularda var sanırım onları süslettirdik nişan bohçasında öyle geldi çok değişik ve şık bişi oldu bana göre :) bide makyaj seti olarak almadım bende karışık kullandığım ürünlerden seçmiştim çok abartmadan :)