- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.641
pff kendimi geç kalmış gibi hissediyorum..Ben şubatta gittim düğün nisanda dedim her yer gec kalmıssın ama yetiştiririz daha sezon baslamadı falan dedi. Ama yetiştiriyorlar zaten 3-4 prova yapıp bitiriyolar yetişir bence. Sadece fiyatları artıyo zaman gectikce
Yetişir yetişir biraz koşturursun o sıra ama hallolur merak etmepff kendimi geç kalmış gibi hissediyorum..tayinim olsun bakarım dedim o da uzadık.a uzadı
Biran önce bak şec derim ben şahsen dedikleri gibi düğün sezonu yaklaştıkça fiyatlarda artıyor benim düğünüm Eylül'de ama gelinliğim dikiliyor inşallah istediğim gibi olur :)selam kızlar nasılsınız? ne aşamadasınız ?
ya benm düğünüme 3.5 ay gibi bi süre kaldı ve gelinliğimi hala almadım seçmedim bakmadım bile.. geç mi kalıyorum acaba
inşallah canımYetişir yetişir biraz koşturursun o sıra ama hallolur merak etme
yaa ne güzel yapmışsn benm düğünüm haziran sonundaaBiran önce bak şec derim ben şahsen dedikleri gibi düğün sezonu yaklaştıkça fiyatlarda artıyor benim düğünüm Eylül'de ama gelinliğim dikiliyor inşallah istediğim gibi olur :)
Benim zamanım kısıtlı olduğundan donana bırakmak istemedim açıkcası kendim yurtdışında olduğumdan bazı şeyleri Türkiye'de olduğum zamanlarda halletmeye çalışıyorum kilo alıp verme benimde aklıma takıldı Mayıs'ta provaya gittiğimde konuşucağım düğüne bir hafta kala son bir prova istiyorum diye gelinlik ve kına elbisem içininşallah canımher şeyimizi önceden hallettkte gelinliği kilo alıp veririm die sona bıraktm ben
yaa ne güzel yapmışsn benm düğünüm haziran sonundaa
aa canım ben de tayin bekliyorum şehir dışındaym işte o yüzden beklemedeym zatn.. seninki başka ülke daha bile zor tabi..Benim zamanım kısıtlı olduğundan donana bırakmak istemedim açıkcası kendim yurtdışında olduğumdan bazı şeyleri Türkiye'de olduğum zamanlarda halletmeye çalışıyorum kilo alıp verme benimde aklıma takıldı Mayıs'ta provaya gittiğimde konuşucağım düğüne bir hafta kala son bir prova istiyorum diye gelinlik ve kına elbisem için
İnşallah içime siner ya :)aa canım ben de tayin bekliyorum şehir dışındaym işte o yüzden beklemedeym zatn.. seninki başka ülke daha bile zor tabi..
siner canım rahat ol sen zaten zamanında var bi sıkıntın olursa müdahele edersn hemenckİnşallah içime siner ya :)
Haklısın daha zamanım var :) çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor bakalım mobilya beyaz eşya konusunda ne durumdasınsiner canım rahat ol sen zaten zamanında var bi sıkıntın olursa müdahele edersn hemenck
Biz beyaz eşyalarımızdan fırın hariç hepsini aldık. Mobilyalarımızda tamam :) sadece eve göre alacaklarımız kaldıHaklısın daha zamanım var :) çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor bakalım mobilya beyaz eşya konusunda ne durumdasın
Benim çeyiz için elektrikli süpürge aldım dyson dan bir ara promosyon vardı kdv indirimi Philips'in airfryer fritoz aldım bir kaç bir şey aldım ama ben çeyiz alişverişini beyaz eşya mobilya hepsini mayista yapıcam kısmetse yurt dışından ufak tefek şeyleri alıyorum :)Biz beyaz eşyalarımızdan fırın hariç hepsini aldık. Mobilyalarımızda tamam :) sadece eve göre alacaklarımız kaldısen ne durundasın ?
Merhaba, ben Bosch veya Siemens düşünüyorum ama şunu söyleyim Bosch bir adım önde :) (yerli Bosch istemiyorum ben yelilerde biraz sorun çıkabiliyormuş )Kızlar merhaba 30 haziranda düğünüm var beyaz esya bakıyorum ama herkes başka bir marka öneriyor kafam çok karıştı sizlerin bir önerisi var mı bu konuda
Benim kafama en cok beko yattı cunku oturdugumuz yer ilçe ve diğer markaların servişleri 20 gunde bir falan geliyor .Boschtan hiç fiyat almadım pazartesi gidip birde onu araştırayım sağol canım :) :)Merhaba, ben Bosch veya Siemens düşünüyorum ama şunu söyleyim Bosch bir adım önde :) (yerli Bosch istemiyorum ben yelilerde biraz sorun çıkabiliyormuş )
Ben tüm eksiklerimi tamamladm canım çok az bişeyler kaldı :) dyspn almakla çok iyi etmişsin amaBenim çeyiz için elektrikli süpürge aldım dyson dan bir ara promosyon vardı kdv indirimi Philips'in airfryer fritoz aldım bir kaç bir şey aldım ama ben çeyiz alişverişini beyaz eşya mobilya hepsini mayista yapıcam kısmetse yurt dışından ufak tefek şeyleri alıyorum :)
Ben farklı farklı aldım canım içine hangisi sinerse onu al bence . Biz bulaşık mak. Bosch çamaşır arçelik bzdolabını bekodan aldıkKızlar merhaba 30 haziranda düğünüm var beyaz esya bakıyorum ama herkes başka bir marka öneriyor kafam çok karıştı sizlerin bir önerisi var mı bu konuda
Yok canım ben hiç duymadımev ev home takımlarını kullanan var mı kızlar ?
Bende yavaş yavaş alıyorum ufak tefek şeyleri alıyorum hani bavula sığacak çinsten olanları alıyorum mağlum elektronik tr biraz pahalı gibi geliyor bana sanki :)Ben tüm eksiklerimi tamamladm canım çok az bişeyler kaldı :) dyspn almakla çok iyi etmişsin amagüle güle kullan
Ben farklı farklı aldım canım içine hangisi sinerse onu al bence . Biz bulaşık mak. Bosch çamaşır arçelik bzdolabını bekodan aldık
Yok canım ben hiç duymadım
tşk ederim canımBen tüm eksiklerimi tamamladm canım çok az bişeyler kaldı :) dyspn almakla çok iyi etmişsin amagüle güle kullan
Ben farklı farklı aldım canım içine hangisi sinerse onu al bence . Biz bulaşık mak. Bosch çamaşır arçelik bzdolabını bekodan aldık
Yok canım ben hiç duymadım