2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ben şubatta gittim düğün nisanda dedim her yer gec kalmıssın ama yetiştiririz daha sezon baslamadı falan dedi. Ama yetiştiriyorlar zaten 3-4 prova yapıp bitiriyolar yetişir bence. Sadece fiyatları artıyo zaman gectikce:işsiz:
pff kendimi geç kalmış gibi hissediyorum.. :kızgın: tayinim olsun bakarım dedim o da uzadık.a uzadı :KK17:

selam kızlar nasılsınız? ne aşamadasınız ?
ya benm düğünüme 3.5 ay gibi bi süre kaldı ve gelinliğimi hala almadım seçmedim bakmadım bile.. geç mi kalıyorum acaba :KK61:
Biran önce bak şec derim ben şahsen dedikleri gibi düğün sezonu yaklaştıkça fiyatlarda artıyor benim düğünüm Eylül'de ama gelinliğim dikiliyor inşallah istediğim gibi olur :)

Yetişir yetişir biraz koşturursun o sıra ama hallolur merak etme :KK49:
inşallah canım :KK45: her şeyimizi önceden hallettkte gelinliği kilo alıp veririm die sona bıraktm ben :kızgın:
Biran önce bak şec derim ben şahsen dedikleri gibi düğün sezonu yaklaştıkça fiyatlarda artıyor benim düğünüm Eylül'de ama gelinliğim dikiliyor inşallah istediğim gibi olur :)
yaa ne güzel yapmışsn benm düğünüm haziran sonundaa :KK17::KK17::KK17:

inşallah canım :KK45: her şeyimizi önceden hallettkte gelinliği kilo alıp veririm die sona bıraktm ben :kızgın:

yaa ne güzel yapmışsn benm düğünüm haziran sonundaa :KK17::KK17::KK17:
Benim zamanım kısıtlı olduğundan donana bırakmak istemedim açıkcası kendim yurtdışında olduğumdan bazı şeyleri Türkiye'de olduğum zamanlarda halletmeye çalışıyorum kilo alıp verme benimde aklıma takıldı Mayıs'ta provaya gittiğimde konuşucağım düğüne bir hafta kala son bir prova istiyorum diye gelinlik ve kına elbisem için :KK70:

Benim zamanım kısıtlı olduğundan donana bırakmak istemedim açıkcası kendim yurtdışında olduğumdan bazı şeyleri Türkiye'de olduğum zamanlarda halletmeye çalışıyorum kilo alıp verme benimde aklıma takıldı Mayıs'ta provaya gittiğimde konuşucağım düğüne bir hafta kala son bir prova istiyorum diye gelinlik ve kına elbisem için :KK70:
aa canım ben de tayin bekliyorum şehir dışındaym işte o yüzden beklemedeym zatn.. seninki başka ülke daha bile zor tabi..

Biz beyaz eşyalarımızdan fırın hariç hepsini aldık. Mobilyalarımızda tamam :) sadece eve göre alacaklarımız kaldı:KK49: sen ne durundasın ?
Benim çeyiz için elektrikli süpürge aldım dyson dan bir ara promosyon vardı kdv indirimi Philips'in airfryer fritoz aldım bir kaç bir şey aldım ama ben çeyiz alişverişini beyaz eşya mobilya hepsini mayista yapıcam kısmetse yurt dışından ufak tefek şeyleri alıyorum :)

Kızlar merhaba 30 haziranda düğünüm var beyaz esya bakıyorum ama herkes başka bir marka öneriyor kafam çok karıştı sizlerin bir önerisi var mı bu konuda

Kızlar merhaba 30 haziranda düğünüm var beyaz esya bakıyorum ama herkes başka bir marka öneriyor kafam çok karıştı sizlerin bir önerisi var mı bu konuda
Merhaba, ben Bosch veya Siemens düşünüyorum ama şunu söyleyim Bosch bir adım önde :) (yerli Bosch istemiyorum ben yelilerde biraz sorun çıkabiliyormuş )

Merhaba, ben Bosch veya Siemens düşünüyorum ama şunu söyleyim Bosch bir adım önde :) (yerli Bosch istemiyorum ben yelilerde biraz sorun çıkabiliyormuş )
Benim kafama en cok beko yattı cunku oturdugumuz yer ilçe ve diğer markaların servişleri 20 gunde bir falan geliyor .Boschtan hiç fiyat almadım pazartesi gidip birde onu araştırayım sağol canım :) :)

ayrıca o kadar cesıt var ki ben secım yapamıyorum mukemmeliyetcı tarafım ve kararsız kısılıgım bırlesınce bakıyoru ya daha ıyısı varsa degıp geri koyuyorummm :KK70:

Benim çeyiz için elektrikli süpürge aldım dyson dan bir ara promosyon vardı kdv indirimi Philips'in airfryer fritoz aldım bir kaç bir şey aldım ama ben çeyiz alişverişini beyaz eşya mobilya hepsini mayista yapıcam kısmetse yurt dışından ufak tefek şeyleri alıyorum :)
Ben tüm eksiklerimi tamamladm canım çok az bişeyler kaldı :) dyspn almakla çok iyi etmişsin ama :KK49: güle güle kullan
Ben farklı farklı aldım canım içine hangisi sinerse onu al bence . Biz bulaşık mak. Bosch çamaşır arçelik bzdolabını bekodan aldık:KK45:
ev ev home takımlarını kullanan var mı kızlar ?
Yok canım ben hiç duymadım:işsiz:

Beko da fena değil canım bizim evde buzdolabi ve fırın beko bulaşık ve camaşır makinesi ise Bosch biraz ortaya karışık ama her iki markadan da memnu
Ben tüm eksiklerimi tamamladm canım çok az bişeyler kaldı :) dyspn almakla çok iyi etmişsin ama :KK49: güle güle kullan

Ben farklı farklı aldım canım içine hangisi sinerse onu al bence . Biz bulaşık mak. Bosch çamaşır arçelik bzdolabını bekodan aldık:KK45:

Bende yavaş yavaş alıyorum ufak tefek şeyleri alıyorum hani bavula sığacak çinsten olanları alıyorum mağlum elektronik tr biraz pahalı gibi geliyor bana sanki :)

tşk ederim canım

X