2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bende İnegölde yaşıcam Bursaya 1 saatlik mesafede ☺ teşekkür ederim geçti sayılır canım..

Merhaba canım kolay gelsin bende aynı dönemlerdeyim şuan herşeyi seçtik aldık ev temizlenicek 1 2 güne eşyalar gelicek inşallah..Allah hepimize yardım etsin ☺
Amin canımmm amin benimde 1 aya gelecekmkoltuk takımı diğerleri bayramdan sonra inşallah :nazar::KK200:

Canım merhaba .. Çok üzüldüm ,çok şaşırdım. Neden böyle bişey yapmış olabilir?Aranızda bi sorun mu vardı yada senin şüphelendiğin bi durum oldu mu hiç.İnan ne diyeceğimi bilemiyorum şuanda ayrıldı diyosun hemde bi msjla kib nedir ya?İyi yapmışsın tabi gitmemekle bir de onun ayağına gidip ne dicektin Allah aşkına.Daha fazla yazamıcam bende şok oldum şuanda sende kendini yiyip bitirme lütfen dua ederiz tabii neden etmeyelim battığın falan da yok madem ayrıldı bitti hayırlısı deyip önüne bakıcaksın.Sil engelle heryerden çocuk gibi davranmış birde rütbeli asker bu adam gelmeyi bırak telefonda bile görüşmeyip msj atıyosa gerçekten insan müsveddesi hafif bi cümle....

İnanın ben de bilmiyorum , ya işi mesleği okuduğu okullar falan insana bir değer katar değil mi? bu kadar da canice olmaz. Hissettiğim birşey yoktu , Çünkü Ayrılmadan 4 5 gün önce İstanbul!a geldi görüştük sonra o ailesinin yanına başka şehre gitti ben de bi tura katıldım. dönüşümüz bir olacaktı havalimanında. Ve Ailemle tanışacaktı. dediği tarihte gelmedi , geleceği bir gün de belirtmedi,resmen 180 derece döner hareketlerdeydi. Söylediğimde de yok öyle bişey diyip duruyordu son olarak aynen bir mesajla bana ara vermek istediğini söyledi ama o ara her yerden sildi engelledi , arkadaşından da öğreniyorum ki tamamen bitirmiş. Allahından bulsun diyorum ama inancımı yitirdim yitircem artık.

merhabalar bende 2017 gelini olacagim buyuk ihtimal :) ama evlilikten korkuyorum simdiden ilgisizlesmeye basladi bile sanirim beni sevmiyor

Selam kızlar nasılsınızzz?
:halay:
merhabalar bende 2017 gelini olacagim buyuk ihtimal :) ama evlilikten korkuyorum simdiden ilgisizlesmeye basladi bile sanirim beni sevmiyor
Merhaba hoşgeldin:halay: erkeklerde biraz oluyor bu galiba :lülülü: elinde sanmasın seni bu önemlii:KK43:
Selam kızlar yeni katıldım aranıza ben de nasipse ağustos 2017 gelini olucam:halay:
Merhaba hoşgeldin :KK49: tarihiniz belli galiba ooh ne güzel:KK49:

Henüz net bir tarih yok canım netleşsinde haber vericem herkese ben zaten :))
Bu sene içinde olucak inşallah :)
Merhabalar,
ben Tuğcu Hotel de satış pazarlama sorumlusuyum. Nişan,Kına, Bebek mevlüdü için yardımcı olurum. Otel pahalı diyip geçmeyin,salonlardan daha uygun. bizzat ben yardımcı olacağım. düşünürseniz arayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
evlilik ile ilgili faydalı bilgiler bulacağınız bir blog

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba :) 2017 mayıs gelini olucam inşallah :) şuan nişan hazırlıkları yapıyoruz sözlümle kasım 12 :) 2016 gelini olmak istedm ama nasip değilmişş :)

Merhabalar,
ben Tuğcu Hotel de satış pazarlama sorumlusuyum. Nişan,Kına, Bebek mevlüdü için yardımcı olurum. Otel pahalı diyip geçmeyin,salonlardan daha uygun. bizzat ben yardımcı olacağım. düşünürseniz arayın.
Merhaba,
Kına organizasyonu maliyet olarak ortalama ne kadar oluyor bu konu hakkında bilgi verir misiniz ?

X