- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.801
günaydın kızlarr
son 3 diyebilmek ne güzel çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orya canım düğünümüz 26 Ocak da biz nişanlım la aynı ilçedeyiz şuan o yüzden evi erken dizip ben kalmaya başlicam evimizde
Beyaz olan kızlar sizce nasıl yani makinada zarar gelir mi kenarlarına
günaydın kızlarr
günaydın kızlar
merhaba hoş geldin :) şimdiden hayırlı olsun tanışman ve nişanın diyelim sormak istediklerini sorabilirsin yardımcı oluruz
evet eşyalarda tabiki baya masraflı oluyor. düğün yapmasanız bile en ufak şeyler bile masraf ne yazıkkii
Merhaba hoşgeldiinn hayırlısı olsun şimdiden , hazırlıklar yaklaştığında bize istediklerini sorabilirsin yardımcı oluruz sana Düğün dernek işleri masraflı doğru söylüyosun , daha o evrelere var gibi ama.. Belli mi nişan düğün tarihleri yaklaşık olarak ?
Günaydın canıım inşallah sanada
Kızlar günaydın... Orya çok sevindim beğendiğine ben sadelikten yanayım. Hiç abartı bişeyim olmadı. Her zaman dedim ki nişanda çok sadeydim gelinliğimi abartı alcam dedim yine sade olanı beğeniyorum Napim göz yormayan düz şeyler hoşuma gidiyor. Bazen eleştiriyorlar yeni gelinsin biraz gösterişli bişeyler al diyorlar ama benim zevkimde bu. Sizi eleştirenler var mı? Ve siz bu durumda nasıl cevaplar veriyor ve nasıl karşılıyorsunuz. Beni eleştiren çok oluyor da. Öncelikle görümcem beğendiğim hiçbirşey beğenmiyor ve hep bir alternatif sunuyor.
merhabaa :) çok teşekkür ederim :)
nişan tarihi bayramın son günü. düğün değil de nikah var sadece. o da ev kurabileceğimiz kadar bir vakit belirleyeceğiz sonrasında. muhtemelen şubatta olacak :)
benim kimse aldıklarıma ettiklerime karışmıyor valla. sadece annem mesela bu gelin için yatak odası takımları var ya nevresim takımları onlardan bi tane alalım ev görmeye gelen çok olur diyor artık mecbur alıcaz ondan. onun dışında ben zaten ailemden uzakta yaşadığım için kmse aldığıma ettiğime karışmıyor. zaten beş parmağın beşide bir değil ablam evlendi geçen hafta 2 kız kardeşiz burcumuz bile aynı ama zevkler inanılmaz farklı iştee...Kızlar günaydın... Orya çok sevindim beğendiğine ben sadelikten yanayım. Hiç abartı bişeyim olmadı. Her zaman dedim ki nişanda çok sadeydim gelinliğimi abartı alcam dedim yine sade olanı beğeniyorum Napim göz yormayan düz şeyler hoşuma gidiyor. Bazen eleştiriyorlar yeni gelinsin biraz gösterişli bişeyler al diyorlar ama benim zevkimde bu. Sizi eleştirenler var mı? Ve siz bu durumda nasıl cevaplar veriyor ve nasıl karşılıyorsunuz. Beni eleştiren çok oluyor da. Öncelikle görümcem beğendiğim hiçbirşey beğenmiyor ve hep bir alternatif sunuyor.
aslında çokta bişey yok dediğin gibiyse o yüzden çok aşırıda masrafa girmezsiniz.merhabaaa :) teşekkür ederim şimdiden :)
ya evet. ama şöyle ben bir yemek bir yatak bir salon takımı bir de kütüphane alacağım. yani evde başka eşyaya ihtiyacımız olmayacak zaten :) ama ufak tefek onlarca şey var. neler yapacağız çok merak ediyorum :)
güzel ama zor şeyler :)
Evet güzel seçim yapmışsın canım düz olur taşsız tuşsuz olur ama bi ağırlığı zarifliği olur banada diyolar yeni gelinsin alsana şunlardan bunlardan bundan da al eve ya diyorum ben kalabalık ev sevmiyorum .. Az kalsın kayınvalidem çeyiz sandığı alıp salonun köşesine oturtucaktı ama ben aldırmadım hoşuma gitmiyo hemde sonra nereye koyucam derdi var Eleştiren öyle olmadı pek bende ama tabii görüşlerini açık açık dile getirenler var onlarada kırmadan üzmeden cvp veriyorum ama içimden" yahuu ben oturucam evde size ne siz neye bakıyosunuz "diyorum yani biz eğer baş başa olucaksak size ne evin düzeninden ne alınacağından , geçen bi yatak odası beğendim nişanlıma attım meğer ablası yanındaymış o an sonra çok konuşamadık biz,daha sonra cumalık ablasını aradım aa Orya o geçen attığın neydi kız öyle çok sade o model gösterişli başlıklı olsun dedi,öyle deyince anladım ki yatak odasını görmüş.. Ben öyle seviyorum abla dedim,ama olur mu yeni gelinsin ağırlığın olsun dedi yanii 1.neyin ağırlığı ? 2.benim yatak odamı kim görücek (göremezde zaten) .. Yani ne aldığımın ne onlar için ne de çevre için önemi yok benim gözümde.Amma yazmışım çok doluyum hahahha
Merhaba tekrardan ,rica ederim Hayırlısı olsun inşallah çokta bişey kalmadı İnşallah mutlu bi yuvanız olsun
@pembebogurtlen son 2
Herkese günaydın kızlarrr
günaydın canım nasılsn
aaa aldın mı ayakkabını atsana canım biz de görelim. nasıldı provan ?İyiyim canım sen nasılsııın , dün gelinlik provasındaydım ayakkabıyı alıp gittim
aaa aldın mı ayakkabını atsana canım biz de görelim. nasıldı provan ?
benim nikah çiçeğimi gördün mü bordoydu o. ataym sana bak :)Valla çok güzel geçti üst bedeni giydim ama şıpp diye oturduğu için uzun sürmedi çok , ayakkabının resmini çekmedim sitelerde bulamadım baktım size göndermek için ama yoktu :) Fatihten bi mağazadan aldım ama ben çok beğendim bordo ve parlakk İzledin mi hiç bilmiyorum ama Oz büyücüsü filminde kız ayaklarını birbirine vuruyo ya hanii aynı öyleler 140 a aldım ayakkabıları , ama bordo çiçek bulamadım el çiçeği mecbur eminönüne bindallı için gittiğimde bakıcaz annemle , şakayık istiyorum ben el çiçeği bulduk bordo yapan ama hem pahalıydı, hemde o çiçeklerden başıma taç istiyrum ya küçük şakayık yoktu bordo renk, erengül diye bi model vardı bilirsin belki. Onlarıda ben istemedim fark vardı arasında diye ,kadında büyüklerden konmaz güzel durmaz istediğiniizin küçüğü yok dedi öyle kaldı o
benim nikah çiçeğimi gördün mü bordoydu o. ataym sana bak :)
Görmem mi hiiiç aşk olsun takipteyiim
Hanimlarrr evimizi tuttuk merak edenleri actigim konuya bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evimizi-de-cok-sukur-tuttuk.950481/
Hadi inşallah ben de geldim aranıza Nasipse Kasım da istemeyle başliyoruz biz de
Allah huzur sağlık ve aşkla oturmak nasip etsin canım çok hoş eviniz
Merhaba hoşgeldin aramıza Hayırlısı olsun biraz kendinden ve ilişkinizden bahseder misin
8 yıllık arkadaşlık. Son 2.5 senesi ilişki :)
O 26 Ben 25 yaşında.
Kendisi asker. Şu anda görev yeri Kars Sarıkamış. 4 sene daha orada. Göçebe ama renkli bi hayat beni bekliyor inşallah :)
Ben de Kpss uğraşıyorum daha
Çok zor yollardan geçtik onun işi benim ailem falan. Neyse hatırlamak istemiyorum o günleri. Şükür her şey yoluna girdi. Biz de artık bi adım atalım dedik :)