- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.521
günaydın genşler
ahaha evet
Nerde bu millettt
Eee e karara vardın mı baş örtü modeli için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın genşler
ahaha evet
vardım vardımNerde bu millettt
Eee e karara vardın mı baş örtü modeli için
vardım vardım
nerdeler valla
zaman geçmiyor ya
zaman geçmiyor ya
aynen baban haklı niye bu kadar dert ediyorsun canım hallolur herşeyBende sıkıldım biraz , bir de eleman arıyorum ya yerime kafayı yicem az kaldı Babamda kızıyo bu kadar takma kafana diye biliyo bisürü şey düşündüğümü adam
aynen baban haklı niye bu kadar dert ediyorsun canım hallolur herşey
nişanlınla nasıl gidiyor
aman takma gerçekten de ama sorunları çözmüştünüz ya hani düzelmişti eskisi gibi değildi ne oldu şimdiuğraşmaya devam ama hiç takmıyorum valla kendimi ne sıkıcam yeteri kadar kafam dolu zaten onu düşünmeye fırsatım olmuyo
aman takma gerçekten de ama sorunları çözmüştünüz ya hani düzelmişti eskisi gibi değildi ne oldu şimdi
he anladım canım hayırlısı olsunYa bir sorun yok zaten öyle büyütülücek şeyler değil , ev tutuldu gibi bişey davetiye hazırlanıyo hani öyle ertelenicek olmucak gibi bi durum yok çok şükür .. Genelde olur ya herkesin böyle tartışmaları klasik şeyler yani
he anladım canım hayırlısı olsun
sorma yaa diyorum ki şu söz olayları bitse de gezmeye gitsek hep alışveriş bişeyler bakmaktan daral geldiAmiiinn Senin benden de az kaldı sen düşün
sorma yaa diyorum ki şu söz olayları bitse de gezmeye gitsek hep alışveriş bişeyler bakmaktan daral geldi
ahaha banane yaaHala gezme mi düşünüyosun sen .. Hele söz bi bitsin sonra nişan koşturması başlıcak
ahaha banane yaa
evet dimi ne telaşlar ama güzel telaşlar
ama çok yorucuGüzel olmaz mı hiç
ama çok yorucu
dün kuaförlerin önünden sinsi sinsi inceleyerek geçtim bizim evin karşısında kuaför var büyük ihtimal oraya gidicem sonuçta yaptıracağım hafif bir makyaj ne kadar kötü yapabilir ki
ay dimi dimi aynen ben zaten göz makyaj modelini göstericem kadına , kuzenimin sözünde de sürekli gözümü açıp kadını durdurup bakmıştım hem kolaylık olur kuaför evin karşısında hemen gider gelirimNeden kötü yapsın canım sen hafif olsun yada ne biliyim pastel tonları olsun dersen ona göre yaparlar. Sakın ben yapıyım beğeniceksiniz demelerine ve bitsin öyle görün demelerine kanma uyarıyım baştan
ay dimi dimi aynen ben zaten göz makyaj modelini göstericem kadına , kuzenimin sözünde de sürekli gözümü açıp kadını durdurup bakmıştım hem kolaylık olur evin karşısında hemen gider gelirim