2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

aman takma gerçekten de ama sorunları çözmüştünüz ya hani düzelmişti eskisi gibi değildi ne oldu şimdi :KK14:

Ya bir sorun yok zaten öyle büyütülücek şeyler değil , ev tutuldu gibi bişey davetiye hazırlanıyo hani öyle ertelenicek olmucak gibi bi durum yok çok şükür .. Genelde olur ya herkesin böyle tartışmaları klasik şeyler yani :işsiz::işsiz:

ama çok yorucu :hasta:
dün kuaförlerin önünden sinsi sinsi inceleyerek geçtim :deli: bizim evin karşısında kuaför var büyük ihtimal oraya gidicem sonuçta yaptıracağım hafif bir makyaj ne kadar kötü yapabilir ki :işsiz:

Neden kötü yapsın canım sen hafif olsun yada ne biliyim pastel tonları olsun dersen ona göre yaparlar. Sakın ben yapıyım beğeniceksiniz demelerine ve bitsin öyle görün demelerine kanma uyarıyım baştan:super::super:

Neden kötü yapsın canım sen hafif olsun yada ne biliyim pastel tonları olsun dersen ona göre yaparlar. Sakın ben yapıyım beğeniceksiniz demelerine ve bitsin öyle görün demelerine kanma uyarıyım baştan:super::super:
ay dimi dimi aynen ben zaten göz makyaj modelini göstericem kadına , kuzenimin sözünde de sürekli gözümü açıp kadını durdurup bakmıştım :KK53: hem kolaylık olur kuaför evin karşısında hemen gider gelirim :deli:

X