2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Hiç mi evlenmeyi düşünmüyor yoksa bu aralar mı ? Yaşın kaç peki :)
Hiç değil, zamanı var ama şu an değil diyor. 27 yaşındayım. Nedense geç kalmış hissediyorum,çocuk falan yapacağımdan da değil. Evlensem daha 3-4 yıl yapmam ama ben artık sevdiğim kişiyle ortak hayatı paylaşmak istiyorum sanırım.

Peki sana bir süre veriyor mu, şuan değil ama ne zaman senin de bilmeye hakkın var bunu.

Yani önümüzdeki bir kaç yıl diyor. Aslında ben de şu an maddi-manevi hazır değilim. Ama işte insan o tatlı telaşları görünce heves ediyor
Ama zaten bu işlere girince hemen evleneceksinz diye bişey yokki. Ayrıca yaşında çok ideal. Bu çocuk yapmak için değil zaten söz nişan derken belli bi süre geçiyor. Kaç yaşında insanlarsınız sonuçta

Biz ikimiz de o aşamanın çok uzatılmasını istemiyoruz,yani aileler işin içine girdikten sonra max 6 ayda bitsin her şey istiyoruz.ben zaten çok teferruat insanı değilim, bakalım artık bu iş benim için beklemeye kaldı adımı o atacak sonuçta :)

Allah kısmet ederse 2017 Ocak ayında evleneceğim.... Allahım hepimize mutlu huzurlu Yuva versin inşallah... Borçlarımızı hemen bitirelim inşallah amin

kesin tarih belli değil canım büyük ihtimalle sömestir tatilinde olacak hazırların ne alemde peki?
Canım benim çeyizim bitti... Beyaz eşyalar Eylül de alınacak Allah izin verirse. Mobilyalarda Eylül gibi alınacak. Evi tutucaz eşyalar gelecek. Ben kalmaya başlicam çünkü  gelinliğe karar veremedim daha onu da bir iki aya hallederim inşallah. Sen neler yaptın canımmm

Ben de Bursadayim canım komsuymusuz
Aa evet canım çok yakınız. Burda var bursalı gelinlerde
Allah kısmet ederse 2017 Ocak ayında evleneceğim.... Allahım hepimize mutlu huzurlu Yuva versin inşallah... Borçlarımızı hemen bitirelim inşallah amin
Amin canım hayrlı olsn tarihinizde belliymş ne güzel bizim daha tarihimiz net değil ama kışın zor olmaz mı ? Tayin durumumuz var eğer kışı bulursa yazı beklemeyi düşünüyorm çnkü

Zorlukları insanın kendisi yaratır neden zor olsun hata iyi bile. Yazın bir nişana gittim suyum çıktı. Kızda ne makyaj kaldı ne bişey.salonumuz çok güzel ısınma problemi de yaşamaz konuklar. Zaten sömestir tatili zorluk göremiyorum canım... Balayımızda kayak merkezlerinden biri olur... Dış çekim i iyi günlerden birinde yaptırcam zaten... Yazın da ayrıca sahil çekimi yapacağoz inşallah... Bu kadar kolay işte  ben Akdeniz de yaşıyorum bizim kızlar kış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…