- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.441
Hiç mi evlenmeyi düşünmüyor yoksa bu aralar mı ? Yaşın kaç peki :)Ayyy nedense hayal bile kuramıyorum şu an erkek arkadaşımın evliliğe olumsuz tutumları mevcut ne yazık ki onları kırmam lazım önce. Yaş da ilerliyor bir yandan. Hadi inşallah 2017
Hiç değil, zamanı var ama şu an değil diyor. 27 yaşındayım. Nedense geç kalmış hissediyorum,çocuk falan yapacağımdan da değil. Evlensem daha 3-4 yıl yapmam ama ben artık sevdiğim kişiyle ortak hayatı paylaşmak istiyorum sanırım.Hiç mi evlenmeyi düşünmüyor yoksa bu aralar mı ? Yaşın kaç peki :)
Peki sana bir süre veriyor mu, şuan değil ama ne zaman senin de bilmeye hakkın var bunu.Hiç değil, zamanı var ama şu an değil diyor. 27 yaşındayım. Nedense geç kalmış hissediyorum,çocuk falan yapacağımdan da değil. Evlensem daha 3-4 yıl yapmam ama ben artık sevdiğim kişiyle ortak hayatı paylaşmak istiyorum sanırım.
Yani önümüzdeki bir kaç yıl diyor. Aslında ben de şu an maddi-manevi hazır değilim. Ama işte insan o tatlı telaşları görünce heves ediyorPeki sana bir süre veriyor mu, şuan değil ama ne zaman senin de bilmeye hakkın var bunu.
Ama zaten bu işlere girince hemen evleneceksinz diye bişey yokki. Ayrıca yaşında çok ideal. Bu çocuk yapmak için değil zaten söz nişan derken belli bi süre geçiyor. Kaç yaşında insanlarsınız sonuçtaYani önümüzdeki bir kaç yıl diyor. Aslında ben de şu an maddi-manevi hazır değilim. Ama işte insan o tatlı telaşları görünce heves ediyor
Biz ikimiz de o aşamanın çok uzatılmasını istemiyoruz,yani aileler işin içine girdikten sonra max 6 ayda bitsin her şey istiyoruz.ben zaten çok teferruat insanı değilim, bakalım artık bu iş benim için beklemeye kaldı adımı o atacak sonuçta :)Ama zaten bu işlere girince hemen evleneceksinz diye bişey yokki. Ayrıca yaşında çok ideal. Bu çocuk yapmak için değil zaten söz nişan derken belli bi süre geçiyor. Kaç yaşında insanlarsınız sonuçta
Kurum olarak mı soruyosn il olarak mı :)
ikisini de:)
Kurum olarak mı soruyosn il olarak mı :)
ikisini de:)
Ben de Bursadayim canım komsuymusuzBaşbakanlk canım istanbulda :)
Hoş geldin canımAllah kısmet ederse 2017 Ocak ayında evleneceğim.... Allahım hepimize mutlu huzurlu Yuva versin inşallah... Borçlarımızı hemen bitirelim inşallah amin
Aaaa öyle mi tam tarih belli mi benim Allahın izniyle 26 sıHoş geldi
Hoş geldin canımİnşallah aynı zamanda olacak düğünümüz
Hoş bulduk bu aradaHoş geldi
Hoş geldin canımİnşallah aynı zamanda olacak düğünümüz
kesin tarih belli değil canım büyük ihtimalle sömestir tatilinde olacakAaaa öyle mi tam tarih belli mi benim Allahın izniyle 26 sı
Canım benim çeyizim bitti... Beyaz eşyalar Eylül de alınacak Allah izin verirse. Mobilyalarda Eylül gibi alınacak. Evi tutucaz eşyalar gelecek. Ben kalmaya başlicam çünkü  gelinliğe karar veremedim daha onu da bir iki aya hallederim inşallah. Sen neler yaptın canımmmkesin tarih belli değil canım büyük ihtimalle sömestir tatilinde olacakhazırların ne alemde peki?
Aa evet canım çok yakınız. Burda var bursalı gelinlerdeBen de Bursadayim canım komsuymusuz
Amin canımAllah kısmet ederse 2017 Ocak ayında evleneceğim.... Allahım hepimize mutlu huzurlu Yuva versin inşallah... Borçlarımızı hemen bitirelim inşallah amin
Zorlukları insanın kendisi yaratır neden zor olsunAa evet canım çok yakınız. Burda var bursalı gelinlerde
Amin canımhayrlı olsn tarihinizde belliymş ne güzel bizim daha tarihimiz net değil ama kışın zor olmaz mı ? Tayin durumumuz var eğer kışı bulursa yazı beklemeyi düşünüyorm çnkü