2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Selamlar:) Cevap yazamadım size dün hazır dersten sıkılmışken gireyim ne var ne yok bakayım dedim:)

Azıcık kaldı heyecan doruktadir şimdi senin:) Inşaallah herşey istediğiniz gibi geçer:) OHAL den dolayı saat sınırlaması falan yoktur inşallah?

kasımda denize girildiği bile olunuyormuş ama bakalım bizim şansımıza hava nasıl olacak :)
en kötü ihtimal 5 gün otelden çıkmayız canım napalım, maksat hem beraber olmak hem dinlenmek :)
Sizin memleket uzak canım okul iş derken pek mümkün olmaz İstanbul'da olursa gelirim ama :) Buraya geliyorsun dimi Tuzlaya?

Antalya içinde ben en iyi Kazım ayında tadı çıkar diye duydum hep. Denize falan giriyolarmis. Inşallah şansımıza güzel olur sonuna kadar çıkarırsınız tadını:)

Uzaktan zor olur senin için evet. Nişanlın zevkli mi? Onun zevkine güvenip karar vereceksin sanırım gidemezsen:/

Gönlüne göre olur umarım en güzel günün olur:)

Bence beraber oturup konuşun ne eksik var diye. Gerçi kız ceyizindekiler yoktur muhtemelen ama beraber karar vermekte her zaman fayda olduğunu düşünürüm hep :)

Hoş geldin canım :)

Evet en iyisi öyle yapmak ortak karar vermek, teşekkürler canım
Çeyimize ilk parçayı aldım bile otomatik diş macunu sıkma makinesi, alınacak onca şey arasında bir tek onu aldım :)

o kadar da uzak değiliz canım, 2 saatlik yol aslında ama zor tabi gelmek, ben sadece şansımı deneyim demiştim :)
Tuzla'ya gelmiyoruz kuzum burda yaşayacağız inşallah. ben burda iş bulunca, ananem de evi verince istanbul işini iptal edip burada yaşamaya karar verdik. Tuzla'dan damat getiriyorum yani:)

Sen nerde oturuyosun canım :)

Benimki İstanbulu istemiyor canım ya

aslında anlıyorum onu, istanbul ben de hiç istemedim. hatta yeni tanıştığımız zamanlarda bu yüzden görüşmeyi bıraktığım dönemler bile oldu " ben istanbulda yapamam " diye düşünerek. sonra tabi iş ilerleyip de söz tarihi düşünülmeye başlandığında ben de iş bulamamıştım o ara yaşarız madem istanbulda dedim, neyse ki ben sonradan iş buldum da gerek kalmadı istanbulda yaşamaya. sanırım dışarıdan gelenlere istanbulda yaşamak zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…