2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kesinlikle, artık bizim için de zorlaştı gerçi de. Antalya Allah'tan güzel bir yer :)

Hoş geldin canım :)

Evet en iyisi öyle yapmak ortak karar vermek, teşekkürler canım
Çeyimize ilk parçayı aldım bile otomatik diş macunu sıkma makinesi, alınacak onca şey arasında bir tek onu aldım :)
Ahahah boşver bi yerden başlamak lazım :) Diğerlerini de alırsın yavaş yavaş ben nisandan sonra başlayacağım inşallah :)

Valla kuzum bakarsın o tarihlerde Sakarya da olurum da gelirim kısmet :) Yaa sen Istanbula gelecektin görüşecektik ne güzel gün yapardık Şaka bi yana iyi mi olmuş desem öyle demek geliyor içimden. İstanbul yaşanacak yer değil bizde kacabilsek keşke.

Selam canım bi sınırlama yok çok şükür. Aslnda yeri de bakanlıklara elçiliklere köşke vs yakın ama bi skntı yok :)
İstanbulda yaşamak gerçekten çok ama çok zor bence çok doğru bi karar vermişsiniz

Kesinlikle, artık bizim için de zorlaştı gerçi de. Antalya Allah'tan güzel bir yer :)

Antalya varken başka yerleri ne yapacaksın ki zaten

o zamankap enişteyi gelin Sakarya'ya yerleşin orda yaparız günü
iş bulmasaydım mecbur gelecektim kuzu, ama şimdi iyi kötü bi iş bulunca burda ev de olunca istanbulu direk eledik. saolsun nişanlım ve ailesi de anlayış gösterdi, burda yaşamaya karar verdik :)
İstanbulda yaşamak gerçekten çok ama çok zor bence çok doğru bi karar vermişsiniz

sen de çok uzun süreli değilsin zaten istanbulda canım, tadını çıkar sayılı günlerin

Selam kızlar günaydın çookkk heyecanlıyımmm

hayırlı uğurlu olsun kuzum nişanın şimdiden

kızlar günaydın ben pınaaarrrr yani curly9393

ay diğer hesabı kapattırdım yenisini açtım sevdiceğimde daha gitmedi zaten bn garip hala ugrasıyom. siz napıyosunuz nasıl gidiuo

kızlar günaydın ben pınaaarrrr yani curly9393

ay diğer hesabı kapattırdım yenisini açtım sevdiceğimde daha gitmedi zaten bn garip hala ugrasıyom. siz napıyosunuz nasıl gidiuo

Günaydınlar efendiimmm Bütün sitemlerimi kendim adıma yapıyım Kız insan giderken bi haber verir zaten ben yoktum grupta evet ama insan bi özelden yazar bişey yapar Ahh bi gelsem İnegöl'e dövcem seni

Herkese günaydııınn mutlu bir hafta olsun inşallah

YAA SEVDİCEĞİMİN SERT TEPKİLERİNE DAYANAMADIM VALLA BUGÜN GİTCK BAKAM Bİ GİTSİNDE RAHATIM
ZATEN BAYRAMDAN SONRAKİ HAFTA TANIŞMA İSTEME SÖZ ONLARLA UGRATM YÜZÜĞÜ TAKTIM RAHATIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…