- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.321
Vuhuuu :) Hadi bakalım hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre verir inşallah
var mı bi gelişmeeİnşallahh inşallah
var mı bi gelişmee
Geziyo canım resim falanda attı bi tanesinin beğendiğini ama çokta anlamıyormki resimlerden intte de yok sitesi falan . Bir kaç yere bakalım karar verelim bir an önce diyo .Bi yer beğenmiş o sadece ekim ayının 22si boşmuş c.tesi günü .. Dedim bakarız bilemiyorum
Ekim'e ne kaldı ki, eğer hazırlıklar da sıkıntı yoksa büyük bir kısmı hazırsa bence düşün, ama sizin daha ev ayarlanıcak dimi
Sorun Ekim ayı değil hazırlık yapılır bi şekilde hepsine .. Ben salonu kendim göremedikten sonra içim rahat etmiyo işte.Ama gidemem de daha yeni görüştük bayram tatilinde beraberdik,gitsem olmaz çünkü ev içinde gidip bakmam gerekicek onlara baktığında. Resim attı ama ordan da anlaşılmıyo ki..
Haklısın canım, ama bir şekilde gidip görmen lazım, sonuçta senin de görmen lazım, ya senin hoşuna gitmezse o zaman düğününde keyifsiz olursun bence, daha detaylı resim atsa belki daha iyi anlaşılır, bilemedim canım
bence o kdr önemseme.. az çok belli oluyordur içine sinen bi yeri tutun gitsin. cumartesi boş bulmak çok zor daha öncede demiştim sana. hafta içi 2 gün sonraya bile bulabilirsin ama cumartesi işte...Sorun Ekim ayı değil hazırlık yapılır bi şekilde hepsine .. Ben salonu kendim göremedikten sonra içim rahat etmiyo işte.Ama gidemem de daha yeni görüştük bayram tatilinde beraberdik,gitsem olmaz çünkü ev içinde gidip bakmam gerekicek onlara baktığında. Resim attı ama ordan da anlaşılmıyo ki..
bence o kdr önemseme.. az çok belli oluyordur içine sinen bi yeri tutun gitsin. cumartesi boş bulmak çok zor daha öncede demiştim sana. hafta içi 2 gün sonraya bile bulabilirsin ama cumartesi işte...
Ben de annene katılıyorum canım. Yani şuan sizin o kdr ayrıntılı eleyecek vaktnz yok. Mesela 5-6 ay veya daha uzun bir süre olsaydı evet ince eleyip sık dokurdunuz ama hem 3 ay var hem de uzaktasınız bulmuşken kaçırmayın derim benÖyle mi diyosun bilemedim yaYani bende diyorumki gelinlikle giricem güzel bi yer olmasın görmeden etmeden oluyo zaten resimde gördüğüm kadar canlısı olmazsa diye korkuyorum. Annemde çok önemseme onun tarafı gelicek snçta bizden akrabalar gelir sadece onun halledeceği birşey çok önemseme tarihte güzel dedi ..
Ben de annene katılıyorum canım. Yani şuan sizin o kdr ayrıntılı eleyecek vaktnz yok. Mesela 5-6 ay veya daha uzun bir süre olsaydı evet ince eleyip sık dokurdunuz ama hem 3 ay var hem de uzaktasınız bulmuşken kaçırmayın derim ben
Günaydın kızlar, hayırlı Cumalar.
Evet ama o da tek başına bakıyo bi kadın gözü yok , en son ablamla gezicem dedi. Bugünde gezicek son kez.. Bende dedim acaba gitsem mi diye annem baban kbl edermi bilmiyrum dedi..
Günaydın canım hayırlı cumalar sanada ..İnşallah hayırlı bi gün olur ..
İnşallah canım, hepimiz için öyle. İnşallah seninde düğün salonu hallolur canım
İster istemez sıkıldı canım , ben beğensem onun bütçesine uymuyo eliyoruz direk .. Annemde sen burdaki kınanda , nikahında hevesini alıcaksın zaten önemli değil orası boşver diyo.Ama onca insan gelicek görücek güzel bi yer olsun istiyorum.Saraylar istemiyorum ki pazarlık yapıp fiyat bile indirilir.Ama pek anlamıyo nişanlım bir de tek gezdiği için fiyatı hep sabit tutuyolar.. Öyle işte ..
Aslında senin gidebilme şansın olsa daha iyi olucak gibi, neticede erkekler pek önemsemez böyle şeyleri.
Mesela benim geçen hafta iş yerinden bir arkadaş evlendi sadece nikah yaptılar, ben gidemedim, ama gidenler nikah salonunu hiç beğenmemişler herkes yadırgadı yani. Ki nikah salonu sadece bu, karışık durumlar valla ya
Ya kızlar bişey sorucam size. Ben yavaştan bir şeyler almak istiyorum da, erkek arkadaşımın beyaz eşyası var, ev tamamen hazır bir halde de, ona sorsam eksik bir şey varsa ona göre mi aliyim, kafama göre bir şeyler mi alsam, ne yapsam ne etsem şaşırdım kaldım
günaydın hayırlı cumalar