- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.341
Bence onunda fikrini al canım , evde ne var ne yok en fazla o bilir ihtiyaç olan şeyi alırsın sende
Bence de daha mantıklısı öyle yapmak, teşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence onunda fikrini al canım , evde ne var ne yok en fazla o bilir ihtiyaç olan şeyi alırsın sende
günaydın hayırlı cumalar
iş güç yaa napıyım çok sıkıcıGünaydın canım nerdesin sen he ??
tanışmış mıydık merhabaGünaydın, hayırlı cumalar
canım dugun.com dan bakıp sende fiyat teklifi alabilirsin. ben de nişan için öyle yaptım burdan her şeyi kendim ayarladım 1 gün gidincede 2-3 mekanla görüşüp karar verdim. illa gidip görmene gerek yok yani. arayıp telefonla görüş hem tarih sor hem fiyat zaten yüzyüze gelnce indirimde oluyor..
sen çeyizini alabilirsin bence. beyaz eşylar varmş zaten.. kız çeyizi bitmiyorkii çok detaylıYa kızlar bişey sorucam size. Ben yavaştan bir şeyler almak istiyorum da, erkek arkadaşımın beyaz eşyası var, ev tamamen hazır bir halde de, ona sorsam eksik bir şey varsa ona göre mi aliyim, kafama göre bir şeyler mi alsam, ne yapsam ne etsem şaşırdım kaldım
günaydın hayırlı cumalar
Bence de daha mantıklısı öyle yapmak, teşekkürler canım
iş güç yaa napıyım çok sıkıcı
tanışmış mıydık merhaba
canım dugun.com dan bakıp sende fiyat teklifi alabilirsin. ben de nişan için öyle yaptım burdan her şeyi kendim ayarladım 1 gün gidincede 2-3 mekanla görüşüp karar verdim. illa gidip görmene gerek yok yani. arayıp telefonla görüş hem tarih sor hem fiyat zaten yüzyüze gelnce indirimde oluyor..
sen çeyizini alabilirsin bence. beyaz eşylar varmş zaten.. kız çeyizi bitmiyorkii çok detaylı
hayırlı cumalar canım nasılsınn ??
selam kızlar. günaydın ve hayırlı cumalar. çoooookkkk heyecanlıyım son 1 gün kaldı heyecandan uyuyamadım doğru düzgn bir sürü rüya gördüm rüyamda kuaförüm mekana gelicekti ama gelmiyordu kalıyordum öyle sap gibi
selam kızlar. günaydın ve hayırlı cumalar. çoooookkkk heyecanlıyım son 1 gün kaldı heyecandan uyuyamadım doğru düzgn bir sürü rüya gördüm rüyamda kuaförüm mekana gelicekti ama gelmiyordu kalıyordum öyle sap gibi
bütçeniz ne kadar canım ben de bakayıımm..Anladım canım tamam dediğin gibi bakıyım bende ..
Çok güzell canım benim inşallah çok çok güzel geçicek sakin ol
bütçeniz ne kadar canım ben de bakayıımm..
ayyyyy inşallah güzel geçeer. şaka gibi geliyor ki bu sadece nişann.
peki kişi sayınız ne kdr ??5.000 tl yi geçmesin diyor Onun yönünden pek önemli değil salon . Ama ben önemsiyorum işte..
Geçicekkk merak etme canımm
peki kişi sayınız ne kdr ??
http://dugun.com/dugun-salonlari/bursa/tuna-3-dugun-salonuBen attım 2sinede canımm teşekkür ederim sinirlerim bozuldu iyice
görüştün mü peki fiyatları vs nasıll ?Hepsini biliyorum hepsine baktım canım benimm
görüştün mü peki fiyatları vs nasıll ?
hmm anladım canım hadi bakalm inş bulursunuzCanım hepsine baktı zaten tek tek gezip fiyatta almış bana söylemiyo şimdilik hepsi bitsin sonra sylücem beraber seçeriz dedi