2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Canım ya, baya yorucu stresli bir süreç tabi, az daha sabret canım :)
bizim öyle bir sıkıştı ki herşey canım. 10 Nisan'da aileler tanıştı, 24 Nisan'da sözüm oldu. o günden bu zamana hem annem hem babam ayrı ayrı ameliyat oldular. annemlere hacılık çıktı nasipse 20 gün sonra onlar oraya gidecekler. memleketin hali zaten malum, hiç birimiz önümüzü göremiyoruz. düğün stresi dışında çok şeyler de birikti yani. Rabbim yardım etsin de bitirelim şu süreci hakkıyla inşallah.

Çok geçmiş olsun canım.
Her şey üst üste gelmiş, Allah başka hastalıklar vermesin canım.
Evet ülkenin durumu ne olacak bilinmez, hakkımızda hayırlısı gerçekten.
İnşallah hayırlısı atlatırız canım her şeyi sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde.

Amin canım, Allah başka dert vermesin, daha büyüklerinden korusun inşallah.
işyerinde de takılıyorlar bana bi evlenecem dedim ülkeyi karıştırdın, vazgeç sen bu işten diye

yalnız ben sizin konuyu çok meşgul ettim, kusura bakmayın lütfen kızlar, hakkınızı helal edin

erkene alın siz düğünü ya

Olur mu canım çok iyi oldu geldiğin, özellikle benim için :) Her zaman gel canım :)
işim müsaitse genelde KK'da oluyorum zaten, uğrarım buralara da bakarım sizin hazırlıklıklar ne alemde
annemlerin hacılık olmasa 17 Eylül istiyorduk biz düğünü, ta ilişkimizin en başlarından beri öyle konuşuyorduk ama naip kısmet tabi :)

Olsun canım, geç olsun ama temiz olsun. Vardır her şeyde bir hayır. Senin tecrübelerinden de yararlanırız kesin :)
Allah kabul etsin inşallah annenlerin hacılığını

xyzt-5544 Aşk olsun canım ne meşgul etmesi iyiki geldin, tanışmış konuşmuş olduk hem iyi olmadı mı :) Yoksa sen mi bizi istemiyosun gidiyim diyosun ,şaka şaka Hep gel bencede Bu arada anne ve babanın hacılığını Allah kabul etsin canım , Sevcan_34 'nda dediği gibi geç olsun güç olmasın .
Bende vakit ayırmaya çalışıyorum arada ,sende gelirsen memnun oluruz hep beraberce :) Kendine iyi bak kafaya takma her şey rayına girer hallolur

hiç istemez olur muyum canım baksana muhabbetin ortasından daldım iyiki de dalmışım, tanıdıklarım da varmış aranızda sizlerle de tanışmış oldum
herşey hepimizin gönlüne göre olur inşallah, Rabbim hep yardımcımız olsun

İyi yapmışsın evet :) :) Amiin inşallah seninde Rabbim yardımcın olsun .. Arada çık gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…