2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Baktım canım netten baya ama istediğim gibi bişey bulamadım haftasonu Eminonune gitmeyi planlıyorum o zaman altını üstüne getireyim bari :)

Evet ortalık karışık malum hiç içime sinmiyor böyle aslında. Ama mecbur yapılacak bi sekilde.

Ay azıcık kalmış ne güzel :) Nerede olacak düğün? Kısmet olursa gelirim tabi murivetini görmeye :KK70:

Canım yapabileceğim bişey olursa haber et mutlaka.
öyle benmde aynı biçimde bu haftasonu nişanımız var iptal etmeyi düşündük ama o kadar hazırlık yaptık para harcadık insanlar şehir dışından geldiler .. iptal demek erteleme değil bidaha yapamayız demek. Allahtan bi mani olmazsa iptal etmek istemiyoruz hiç..
hayırlısı olsun hepimiz için.
bak canım eminönüne bende bgn gidicem bakalm komfeti fln alcam:eek:
İyiyim canım sağ ol seni sormalı :KK200:

ben de iyiyim canım ne olsun çalışmaya başlıcam işte şimdi:KK54:

İnşallah inşallahhh :KK66: İyiyim sen nasılsın canım :KK50: Nikah şekeri olarak bişey buldumda onu inceliyorum şimdi bende
ben de iyiyim canım heyecanlıyım aslında malıum 2 gün kaldı yarında yola çıkıcam bugün son hazırlıkları halletmem lazım. müzikler eklicem listemize. ve eminönüne gidicem bi kaç şey almaya.
müzik için birisi olcak zaten ama bzde bi flash disk hazırlıcaz arada bzm isteklerimizi de çalsın diyee:KK54:

ben de iyiyim canım heyecanlıyım aslında malıum 2 gün kaldı yarında yola çıkıcam bugün son hazırlıkları halletmem lazım. müzikler eklicem listemize. ve eminönüne gidicem bi kaç şey almaya.
müzik için birisi olcak zaten ama bzde bi flash disk hazırlıcaz arada bzm isteklerimizi de çalsın diyee:KK54:

Yolculuk yarın :KK9::KK9: Hazırlayın canım evet en azından isteklerinizde çalar güzel olucak inşallahh bende merakla bekliyorum olsunda resimleri göreyim :KK73:

öyle benmde aynı biçimde bu haftasonu nişanımız var iptal etmeyi düşündük ama o kadar hazırlık yaptık para harcadık insanlar şehir dışından geldiler .. iptal demek erteleme değil bidaha yapamayız demek. Allahtan bi mani olmazsa iptal etmek istemiyoruz hiç..

Kolay gelsin canım :)

Tabi ya kolay mi o kadar hazırlık yapmak. Hem maddi hem manevi onca emek var. Olduğu kadar artık. Bizi bu durumlara düşünenler utansın.

Bizde ortalık iyi olursa eğlence yapmak istiyoruz yoksa oynama falan olmadan düz bi tören olacak sanırım.

Yolculuk yarın :KK9::KK9: Hazırlayın canım evet en azından isteklerinizde çalar güzel olucak inşallahh bende merakla bekliyorum olsunda resimleri göreyim :KK73:
evet canım yarın öğlen binerim artık uçak bileti de almadım otobüsle artıkk ... biraz yroucu olcak ama yapcak bişeyde yok:işsiz:
Kolay gelsin canım :)
sana da kuzum :oops:
Tabi ya kolay mi o kadar hazırlık yapmak. Hem maddi hem manevi onca emek var. Olduğu kadar artık. Bizi bu durumlara düşünenler utansın.

Bizde ortalık iyi olursa eğlence yapmak istiyoruz yoksa oynama falan olmadan düz bi tören olacak sanırım.

inşallah sizinkine kdr düzelir durum. ben müzisyen bile tuttum yani :KK4: çok istiyordum oynamalı olsun die çnküü:stop:

Bende resim istiyorum :) inşallah çok güzel geçer canım nişanınız :KK200:

İnşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz :)
Bende Antalya'ya gidecem, ama gelin olarak (inşallah) :KK71:

ben ilk defa gideceğim Antalya'ya o da balayında olacak inşallah :-) Ege kıyılarını biliyorum da Akdenize nasip olmamıştı, nişanlım oraları isteyince atladım ben de hemen :-)

Anladım canım hadi inşallah , sonrasında da güzel bi iş bulurda devam eder :KK66:

inşallah canım, Allah yardımcı olsun hepimize inşallah :dua:

günaydın canım seninde hazırlıkların çok güzel gidiyor maşallah. balayı otelini bile ayarlamışsınız. kasımda nasıl olcak havalar inşallah çok güzel olur. ve nişanlın güzelce iş bulur:spor: zaten evlendikten sonra ayrılacaksa evlilik tazminatı alabiliyor değil mi ? erkeklerde de geçerli yani dimi?:KK17:
kasımda havalar riskli canım, şansımıza hava iyi olursa düğün de açık hava da olacak balayında denize de girebilecez. eğer yağışlı olursa düğün kapalı alanda olacak, balayında da otelde duracağız. neyse ki otelde kapalı havuz var, odayı da biraz daha özellikli seçtik zaten. 5 gün odada da geçer artık napalım :KK51:

Ay azıcık kalmış ne güzel :) Nerede olacak düğün? Kısmet olursa gelirim tabi murivetini görmeye :KK70:

Canım yapabileceğim bişey olursa haber et mutlaka.
benim memlekette olacak kuzum düğün, çok uzak değil yani :-)
senin hediyelerin çeyizimin en güzel parçaları olacak zaten kuzu daha ne yapabilirsin ki, ellerine yüreğine sağlık :KK36::KK36::KK36:

ben ilk defa gideceğim Antalya'ya o da balayında olacak inşallah :-) Ege kıyılarını biliyorum da Akdenize nasip olmamıştı, nişanlım oraları isteyince atladım ben de hemen :-)

inşallah canım, Allah yardımcı olsun hepimize inşallah :dua:

kasımda havalar riskli canım, şansımıza hava iyi olursa düğün de açık hava da olacak balayında denize de girebilecez. eğer yağışlı olursa düğün kapalı alanda olacak, balayında da otelde duracağız. neyse ki otelde kapalı havuz var, odayı da biraz daha özellikli seçtik zaten. 5 gün odada da geçer artık napalım :KK51:

benim memlekette olacak kuzum düğün, çok uzak değil yani :-)
senin hediyelerin çeyizimin en güzel parçaları olacak zaten kuzu daha ne yapabilirsin ki, ellerine yüreğine sağlık :KK36::KK36::KK36:

Ben Antalya'yı seviyorum çok güzel bir şehir, yazın ama felaket sıcak oluyo. İnşallah memnun kalırsınız canım

kasımın 7sine de ucundan azıcık sıcak bırakmış olur da inşallah 1-2 gün de olsa açık havada vakit geçirebiliriz :dua:

İnşallah canım. Ben Ekim'de gitmiştim kısa kolla gezdik o zaman, Kasım da o kadar soğuk olmaz diye düşünüyorum, inşallah öyle olur :dua:

İnşallah canım. Ben Ekim'de gitmiştim kısa kolla gezdik o zaman, Kasım da o kadar soğuk olmaz diye düşünüyorum, inşallah öyle olur :dua:

kasımda denize girildiği bile olunuyormuş ama bakalım bizim şansımıza hava nasıl olacak :)
en kötü ihtimal 5 gün otelden çıkmayız canım napalım, maksat hem beraber olmak hem dinlenmek :)

kasımda denize girildiği bile olunuyormuş ama bakalım bizim şansımıza hava nasıl olacak :)
en kötü ihtimal 5 gün otelden çıkmayız canım napalım, maksat hem beraber olmak hem dinlenmek :)

Aynen canım :) Düğünden sonra güzelce dinlenin :)

X