- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.261
İnşallah öyle olucak galiba :) Ekim kasım gibi diyoruz ama bakalım herşey tarihlere bağlı.. Tabii illa çıkıcak evlendikten sonrada eksik bişeyler..Ben elektrkli aletler olarak ütü,süpürge ,saç kurutma mak. kaldı. Mutfak için olanları aldım. Diğer kalan beyaz eşyalar ve mutfaktaki ocak fırın vs. işte ..Aynen ev bulmak zormuş biraz öyle demişti nişanlım düğün salonu netleşince direk ev aramaya başlıcak inşallah..
KuzummmmBelli olmuş nikah tarihiniz hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah:)
Allah gönlüne göre versin inşallah içine sineme güzel bi düğün olur :)
senin benden daha çok şeyin hazırmış
nişanlım buzdolabıyla çamaşır makinesini aldı bizim, benim de mutfakla ilgili küçük ev aletlerim hazır. bulaşık makinesi, ütü, süpürge onları son ay alacağız. ev tekstili de hazır da mutfaktan eksiklerim var işte, tamamlıyoruz yavaş yavaş
bizim de ev tadilatı olacak işte kiracının çıkmasını bekliyoruz. kurban bayramından sonra düğüne kadar bayağı bi sıkışacağız yani
düğün salonu biran önce netleşir de inşallah, tarihi bildikten sonra gerisi daha kolay hallolur inşallah
Ya eksik hep çıkıcak canım bakalım bi netleşsin dediğin gibide :) Sizde sıkışmazsınız ya hepsi sırayla yapıldığında güzelce geçer zaman
Herkese günaydııınnnn
günaydıınnn
eksikler evlendikten sonra da olacaktır zaten, hem olsun da hep aynı eşyalarla durmasın ev, arada yeni bişeyler çıksın, biz de alalım
şimdilik sistematik ilerlemeye çalışıyorum bakalım. ülkenin durumu malum, kimse önünü göremiyor ama bakalım Rabbim hayır etsin hepimiz için inşallah
Doğru söylüyosun ama bende evde kalabalık sevmem böyle modern şeyler ve az eşya olsa daha güzel benim için :)
Amiin canım inşallah tüm ülke napıcağını bilmez bi şekilde yaşayıp gidiyoruz..
nişanlım kendi işini bırakıp benim bulunduğum şehre yerleşecekti düğünden sonra, şimdi herşey o kadar karıştı kibüyük ihtimalle düğün öncesi işi bırakacak ve iş bulana kadar evde duracak. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Günaydın canlar, nasılsınız?
Öyle mi canım , ne işle meşgul geldiğinde düğünden sonra iş bulabilecek mi? Üzülme ,bizimkinide çıkardılaar küçülücekmiş şirket ama zaten memnun değildi çokta iyi oldu o yüzden biz çok sevindik.Tazminatınıda verdilerKendide daha iyi oldu zaten düğün işlerini koşturucaktım banada vakit kaldı dedi..O bulur zaten düğünden sonra inşallah bakalım ,grafik tasarımcısı bilgisayarda çizim vs. yapıyo. Amiin inşallah yardım etsin Allah'ım bende yeni bi işe başlıcam falan gönlümüze göre versin
Günaydın canım iyi bakalım nolsun bugünde nişanlım düğün salonu bakıcak hayırlısı ile beklicezSen nasılsınn?
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah, haber verirsin bize deÇok şükür canım iyiyim bende sağ ol :)
Vermem mi veririm tabii :) Çok şükür bugünde yaşıyoruz
Öyle mi canım , ne işle meşgul geldiğinde düğünden sonra iş bulabilecek mi? Üzülme ,bizimkinide çıkardılaar küçülücekmiş şirket ama zaten memnun değildi çokta iyi oldu o yüzden biz çok sevindik.Tazminatınıda verdilerKendide daha iyi oldu zaten düğün işlerini koşturucaktım banada vakit kaldı dedi..O bulur zaten düğünden sonra inşallah bakalım ,grafik tasarımcısı bilgisayarda çizim vs. yapıyo. Amiin inşallah yardım etsin Allah'ım bende yeni bi işe başlıcam falan gönlümüze göre versin
mobilya ve dekorasyon işi yapıyor canım, tekniker yani. aslında hem tasarım aşamasında, hem üretim aşamasında tecrübeli normal şartlarda iş bulmakta zorlanmazdı ama bu şartlar normal değil. Rabbim yardım edecektir inşallah bize.
nişanlımın da planı düğünden 2 hafta önce senelik izne çıkarım ev hazırlıklarına yardım ederim, düğünden sonra da 1 hafta balayı için izin alır sonra da ayrılırım işten diyor bakalım. gerçi o zamana kadar ortalık sakinleşedebilir daha da karışadabilir, yaşayıp görecez inşallah
mobilya ve dekorasyon işi yapıyor canım, tekniker yani. aslında hem tasarım aşamasında, hem üretim aşamasında tecrübeli normal şartlarda iş bulmakta zorlanmazdı ama bu şartlar normal değil. Rabbim yardım edecektir inşallah bize.
nişanlımın da planı düğünden 2 hafta önce senelik izne çıkarım ev hazırlıklarına yardım ederim, düğünden sonra da 1 hafta balayı için izin alır sonra da ayrılırım işten diyor bakalım. gerçi o zamana kadar ortalık sakinleşedebilir daha da karışadabilir, yaşayıp görecez inşallah
amin canım inşallah.Hakkınızda hayırlısı canım, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Balayına nereye gideceksiniz
He şuan çalışıyor yanii ben çıktı sandım da.. İnşallah yardım eder Rabbim hiç dert etmeyin. Evlilik berekettir hem herşey güzel gider inşallah.. Güzel günleri düşün sen hiç stres yapma ,erkekler nasıl olsa atlatır ama biz "gelin" olucaz
amin canım inşallah.
balayında Antalya'ya gideceğiz. oteli ayarladık.
Heaven Beach Resot&Spa otelin adı da bu
yok canım şuan çalışıyor, düğüne kadar çıkarmazlar inşallah işten. düğünden sonraya kendi çıkacak mecburen.
İnşallah canım teşekkür ederiiim
Ya eksik hep çıkıcak canım bakalım bi netleşsin dediğin gibide :) Sizde sıkışmazsınız ya hepsi sırayla yapıldığında güzelce geçer zaman
Herkese günaydııınnnn
günaydın canım seninde hazırlıkların çok güzel gidiyor maşallah. balayı otelini bile ayarlamışsınız. kasımda nasıl olcak havalar inşallah çok güzel olur. ve nişanlın güzelce iş bulurgünaydıınnn
eksikler evlendikten sonra da olacaktır zaten, hem olsun da hep aynı eşyalarla durmasın ev, arada yeni bişeyler çıksın, biz de alalım
şimdilik sistematik ilerlemeye çalışıyorum bakalım. ülkenin durumu malum, kimse önünü göremiyor ama bakalım Rabbim hayır etsin hepimiz için inşallah
günaydın canımm ben iyiyim sen nasılsın bakalımGünaydın canlar, nasılsınız?
Baktım canım netten baya ama istediğim gibi bişey bulamadım haftasonu Eminonune gitmeyi planlıyorum o zaman altını üstüne getireyim bari :)Bi bak baklım canım ama var böyle ayna kesimi yapanlar bayaa..
İnşallah bakalım ülkede karşmış durumda gerçi ya ..
Memurum ben de canım fotoğrafçıyım
Ay azıcık kalmış ne güzel :) Nerede olacak düğün? Kısmet olursa gelirim tabi murivetini görmeyecanıımmmmmdüğün salonunu ve nikah tarihini hallettik kuzu şükür. ikisi de aynı gün olacak zaten, 5 kasım keşke gelebilsen düğüne ne de güzel olur
günaydın canım. nişanlın bugünde salon bakacakmış inşallah bulur bugün gönlüne görenasılsın bakalım ?
günaydın canım seninde hazırlıkların çok güzel gidiyor maşallah. balayı otelini bile ayarlamışsınız. kasımda nasıl olcak havalar inşallah çok güzel olur. ve nişanlın güzelce iş bulurzaten evlendikten sonra ayrılacaksa evlilik tazminatı alabiliyor değil mi ? erkeklerde de geçerli yani dimi?
günaydın canımm ben iyiyim sen nasılsın bakalım