2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Teşekkür ederim Allah utandırmasın hiç birimizi inşallah:)
selam canım hayırlı olsun. benm nişanım açık alanda bi mekanda olacak cumartesi günü
ama sözüm evde nişan gibi oldu diyebilirim sana ataym şimdi örnek olsun

Teşekkürler seninki de hayırlı olsun. Istediğin gibi, en güzel şekilde geçer inşallah :)

Çok güzel görünüyorlar maşallah Nisan gibi olmuş gercekten. Resimleri inceleyecegim sonra tek tek aklımdakileri yazarım o zaman sana :)

İnşallah çıkartmazlar
ablandan az çok süreci bilebilirsin aslında
Aaaaa ne güzel yapmışsınız, bayıldım
teşekkür ederiimmm

umarım daha güzeli seninki olurr evet herkes nişan yapmana gerek yok fln dedi ama ben içimde kalsın istemedim 3 gün kaldı ona daa

Enişte daha önce tanışmaya gelmişti, onun ailesi de uzakta, ailesi nişan olucağı zaman geldiler, hem isteme hem nişan oldu.
ee o zaman seninde öyle olur canım . olay babada bitiyor. benim teklif etti sonra babama söyledim ilk geldi tanıştı sonra ailecek geldiler sonra bz gittik sonra konuşmaya geldiler söz günü belirlendi sonra söz oldu bunlar tabi 3 ay sürdü ben farklı bi şehirde yaşadığım için

Bizim de farklı şehirler, o yüzden hani git gel olsun istemiyorum aslında da bakalım nasıl olucak, o zaman gelsin de kesin netleşir artık.

umarım daha güzeli seninki olurr evet herkes nişan yapmana gerek yok fln dedi ama ben içimde kalsın istemedim 3 gün kaldı ona daa
Bizde sözü ayrı yaptık ama böyle süsleme falan olmadı bende sonradan beraber yapsaymisim keşke dedim ama nisan yapmasam benimde içimde kalirdi:)

Şimdi geliyorum soru yağmurlarıma:)

1. Pastayı dikdörtgen şeklinde üstünde resmimizin baskısı olacak şekilde istiyoruz. Pastacı bulmam lazım. Pastaneler mi daha iyi olur büyük pastacı mi buldum acaba?

2. Tabak ve bardakları acaba karton mu alsak dedik çok şık hazır tabaklar oluyor ya. Ya da tabaklar porselen kalsın bardakları mi o şekilde ayarlasak. 50 kişi olucam biz nisanda daha rahat olur diye düşündük.

3. Yiyecek olarak pasta, kuru pasta Vs oluyor değil mi? Sözde tabak hazırlamıştık ama nisanda yiyecek çıkıyor mu yine? Pasta, tuzlu kurabiye, butik tatlı kurabiye falan düşünüyoruz su an.

Aklıma gelenler bunlar şu an. Nişanlığım balkopugu ve altin renginde. Masa örtüsünü krem yapıcaz. Üstüne hazırlanan ikramlar falan konacak ekstradan bende isimlik düşünüyorum. Hatıra olarak kokulu taş dağıtıcam onları yapıyorum şu an.

Eksik bişey var mi göremiyorum. Unuttuğum bişey var mı acaba?

aynen canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur. düğünü ne zaman düşünüyorsunjuz

Amin canım inşallah, hepimizin Allah gönlüne göre versin. Ben istiyorum ki bu sene nişan olsun, seneye de düğün ya da sadece nikah olsun, ama bizimki bu yılın sonuna kadar alıcam seni diyo, çıldırmış olmalı İkna etmem lazım :)

Orya nerdesin canım, yoğunsun sanırım, kolay gelsin.

canım zaten aynı süreçlerdeyiz birbirimize yardımcı olucaz ne güzeel.
ben senin sorularından başlayayım
1. pastaneler olabilir bence hangi şehirdesin ? pastanelerle butik pastacılar hemen hemen aynı zaten
2. evet kartonda olabilir hem uğraşmamış olursunuz
3. biz açık büfe yaptık sözde herkes ordan aldı nişandaysa kuruyemiş börek kuru pasta meyve içecek olacak.

nişanlığının fotoğrafını paylaşır mısın canımm çok merak ettimm
müzik oynama vs olcak mı peki ?
süslemeler vs ?
ben de nişan için kokulutaş yaptım buaradaaa

eğer istiyorsa kaçırmadan yap bence erkekler genelde uzatmaya çalışıyor süreci bzmde 4 ağustosta nikahımız var ama üdğün daha daha sonra olacak

Kimse beni anlamıyor şu an birbirinize yardımcı olsak ne güzel olur

Istanbuldayim ben pastane seçenek çokta daha anlaşmadık. Beylikduzunde olacak nisanım ben Fatihte oturuyorum Beylikduzu tarafindan bakayım diyorum taşıma sıkıntısı olmasın diye.

Oynama isteyenler oldu ben pek istememiştim ama ses sistemi ayarlayacağız. Ama belli değil şu an ülkenin durumuna bağlı açıkçası gidişat kötü olursa içim el vermez.

Kokulu taşın modelini atar misin? Daha suslemedim aklımda güzel şeyler var ama fikir olsun :)

Nisanligi özelden yolluyorum :)

eğer istiyorsa kaçırmadan yap bence erkekler genelde uzatmaya çalışıyor süreci bzmde 4 ağustosta nikahımız var ama üdğün daha daha sonra olacak

doğru haklısın valla hiç düşenemedim orayı :) Hayırlısı canım, benim ablamın da nikahı oldu Mart'ta, yırtdışına gittiler Eylülde düğünleri olucak inşallah.

nişanlığına bayıldıımm kokulutaşları ekledim canım
tam tarihin belli mi ? buarada pastaneler eve kdr getiriyorlar bilgin olsun canım yine de bi görüş bakalım

doğru haklısın valla hiç düşenemedim orayı :) Hayırlısı canım, benim ablamın da nikahı oldu Mart'ta, yırtdışına gittiler Eylülde düğünleri olucak inşallah.

aa onlarda önceden yapmışlar bizde tayin durumu için biraz erkene aldık nikah işini

Eklentiler

• IMG_1538.JPG
    46,8 KB · Görüntüleme: 30
aa onlarda önceden yapmışlar bizde tayin durumu için biraz erkene aldık nikah işini:KK54:[/QUOTE .!.:
Evet canım erken yaptılar, çünkü eniştenin işinden dolayı geri gitmesi gerekiyordu. Şimdi rahat rahat yapıcaklar :)

Ayy bende cevaplayayım belki yardımım dokunur :)
Öncelikle bizim nişanımız pasta restaurant-cafe de oldu annemin daha öncesinde çalıştığı iş yerinde normalde nişan söz vs. yapmıyorlar ama biz aile arasında yapacağımız için çok büyük bi yer tutmak istemdik küçük olan yerlerde hep dernek tarzında ve müzik kabul etmiyolarda.Sonra konuştu annem ve kabul ettiler çok iyi oldu :) Aile arasında hemen hemen 45 50 kişiydik..Pastamız dikdörtgendi (açıklaması 1.maddede yazıyo)

1-Bizde dikdörtgen şekilde yaptırmıştık sade ve güzeldi dışı şeker hamuru içi normal çikolatalı hafif bir pastaydı sağ üst köşesinde güller vardı ve cam harflerinden koyduk pastanın üzerine,butik pastacılar pahalı yapıyo sanki bana öyle geliyo.Nişanımı yaptığım yere yaptırdık biz pastayı ellerine sağlık çok güzeldi :)) İstanbulda yaşıyomuşsun fiyatları pek bilmiyorum ama bizim patronun kızının Beylikdüzü tarafında bir cafesi var aslında daha çok organizasyon işi alıyolar nişan söz kına gibi.. onların pastayı yaptırdığı yerde Bayrampaşa'da Yılmaz pastanesi çok memnun kalıyormuş herkes bizde bi kaç kez iş yerinde d.günü yaptığımızda almıştık gerçekten çok güzeldi.Belki düşünebilirsin

2-Evde olacak dedin 50 kişi demişsin çok zor olur tabak bardak onlara ,dediğin gibi hazır ve şık tabak bardaklar oluyo kartonumsu bile durmuyo artık onlar olabilir sonradan bulaşık derdi de olmaz hem :)

3-Dediğim gibi cafede oldu bizim pastanın yanına ayriyetten herkese servis yapıldı ,tabakta; kuru pasta çeşidi tuzlu-tatlı , kısır , kek , sarma dolma , paçanga böreği ve nişan pastamız vardı.İçecek fanta-kola sınırsızdı.

2 katlı bir yer olduğu için üst katını tutmuştuk alt katta ve bahçe bölümünde müşteriler vardı üst kata çıkışları yasaktı tabi 3 garson hizmet etti misafirlerede.Süsleme tarzında pek bişey yapmadık çünkü yer şık ve zarifti süslerle bozmayalım dedik,takı merasiminde fotolarımız çekildi ,ayriyettende konuşma balonları vardı.Şarkı listesi yapmıştım tabii , önceden yetkilisi izin vermesede nişanım olduğunu bildiğinden ve tanıdık olduğundan hafiften çalmasına müsade etmişti :) Çıkarken biz arka planda slow şarkı çaldı oynama fln olmadı ama herkes yemeklerini yerken hep arkadan şarkı eşlik etmişti.Güzel olmuştu.Evden çıkmadan kurtlarımızı evin içinde dökmüştük tabii

Çok mu uzun oldu ne :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Şimdilik bende eksiklik göremedim .Elbiseni bende merak ettim hediyeliklerde gayet güzel.Bende kokulu kolonya yapmıştım 50 ad. yetti de arttı zaten :)

Ayy canım sorma çoook yoğun valla işte arada uğruyorum :))

nişanlığına bayıldıımm kokulutaşları ekledim canım
tam tarihin belli mi ? buarada pastaneler eve kdr getiriyorlar bilgin olsun canım yine de bi görüş bakalım
Ay bu çok güzel olmuş ya bayıldım Ben tül aldım. Altın simli kurdele aldım birde. Bakalım nasıl olacak seninki gibi durmayacağı kesin:)

Eve getiriyorlarsa süpermiş ben konuşmaya başlayayım o zaman:)

Nişanlık için teşekkür ederim:))

senin kokulutaşların nasl oldu ? benm bu altına koyduğum mor kağıtlar boyayı çekti beyaz kokultaşlar morlu fln oldu üzüldüm biraz

[/QUOTE]

Ayy canım sorma çoook yoğun valla işte arada uğruyorum :))[/QUOTE]

Uğra uğra kafanı dağıt biraz :)

Bende yardımcı olmak isterdim, ama bende tecrübesizim :/ Allah gönlüne göre versin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…