- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.121
İşler hep yoğun işten başka bişey konuşalımhem diğer kızlar nerdeler ya kimsecikler yok
tasarimcibayan @pembebogurtlen @LilYumiyum @MrsAlone gelsenize
Bence de, işler bitmez :) Ben senden başka kimseyi tanımıyorum :)
hellooooooİşler hep yoğun işten başka bişey konuşalımhem diğer kızlar nerdeler ya kimsecikler yok
tasarimcibayan @pembebogurtlen @LilYumiyum @MrsAlone gelsenize
Tanışırsın inşallah gelirlerse :)) Yoksa baş başa kalıcaz
helloooooo
merhabaa sen de hoşgeldinMerhaba, hoş geldiniz :) ben Sevcan, memnun oldum :)
helloooooo
merhabaa sen de hoşgeldinnasılsın ? neler yapıyosun
Canııım hoşgeldiin ooh tabi koşturmalardan unuttun bizi buralarda dimii
Sevcan_34 Arkadaş nişanlanıyorda
Canııım hoşgeldiin ooh tabi koşturmalardan unuttun bizi buralarda dimii
Sevcan_34 Arkadaş nişanlanıyorda
oooh oh ne güzell. ben teklif alana kdr kılımı kıpırdatmadımTeşekkür ederim, hoş buldum :) İyiyim çok şükür seni sormalı? Neler yapıyorum... Çalışıyorum, Muhasebeciyim, İstanbul'da yaşıyorum. Allah nasip ederse söz/nişan hazırlıkları yapıcam, ama daha tarih belli değil. Nerden ne başlasam bilmiyorum :/
haha sorma canım son 3 gün kaldı hayırlısıylaaa
istanbula geldim malum izinler iptal edildi ya gece yolculuk yaptm yorgunum biraz o yüzdeensende ne var ne yok canımm
Evet ya bence de skandalStrese girdim valla şimdiden :)
aaa hadi bakalm bakmaya başlar artık mekanlaraaAz kaldıııNolsun ben hala çalışıyorum Şaka bi yana benimkide döndü evine çok şükür en sonunda Bakalım ben sıkıştırmadan o neler dicek beklemedeyim
Hiç girme canım herşey hemencecik oluyo mesela bu arkadaşımızınki gibi birdenbire oluverdi herşeyÜstelik aynı hazırlıkları bir de ablası için yaptı falan oluyo yani sıkıntı yok :) Relaxx
haha sorma canım son 3 gün kaldı hayırlısıylaaa
istanbula geldim malum izinler iptal edildi ya gece yolculuk yaptm yorgunum biraz o yüzdeensende ne var ne yok canımm
oooh oh ne güzell. ben teklif alana kdr kılımı kıpırdatmadımevlenme teklfi aldıktan sonra başladım hazırlıklara
ya ben onu şart koydum ama hep söylüyordu şu zaman yaparız bu zaman olur die. ben inanmıyordum dedimki sen ne zaman teklif edersin o zaman ben bzm için bişeyler alırım dedim sözlüme . hatta tekliften önce artık babanla tanışayım dedi önce teklif o zamana kdr kılımı kıpırdatmam dedimEvet mantıklı aslındabana da teklif edicekmiş, ama ben fikir olarak bişeyler bakıyorum yine de :) Zaten kendisi de uzakta ne zaman teklif edecekte oooo uzun iş :)
aaa hadi bakalm bakmaya başlar artık mekanlaraaben de merakla bekliyoruumm
Sevcan_34 canım öyle panik yapma sakin ol önce her şey oluyor valla birazda şans kısmet işi bunlar. bizim sözümüz olalı 4 ay oldu. 4 ay öncesinden zar zor nişan mekanı buldum bi cumartesi akşamna. ablam 1 ay sonrasına 2 mekan buldu cumartesi akşamına ben yetişmez derken takır takır yaptı yani her şeyi
Evet mantıklı aslındabana da teklif edicekmiş, ama ben fikir olarak bişeyler bakıyorum yine de :) Zaten kendisi de uzakta ne zaman teklif edecekte oooo uzun iş :)
aaa hadi bakalm bakmaya başlar artık mekanlaraaben de merakla bekliyoruumm
Sevcan_34 canım öyle panik yapma sakin ol önce her şey oluyor valla birazda şans kısmet işi bunlar. bizim sözümüz olalı 4 ay oldu. 4 ay öncesinden zar zor nişan mekanı buldum bi cumartesi akşamna. ablam 1 ay sonrasına 2 mekan buldu cumartesi akşamına ben yetişmez derken takır takır yaptı yani her şeyi
ya ben onu şart koydum ama hep söylüyordu şu zaman yaparız bu zaman olur die. ben inanmıyordum dedimki sen ne zaman teklif edersin o zaman ben bzm için bişeyler alırım dedim sözlüme . hatta tekliften önce artık babanla tanışayım dedi önce teklif o zamana kdr kılımı kıpırdatmam dedim
Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin inşallahhh
Belki gelir süpriz yaparher an her şey olabilir
Öyle tabi de her şey oluyor bir şekilde de işte, bir an önce olsun bitsin istiyorum :)
Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin inşallahhh
Belki gelir süpriz yaparher an her şey olabilir
belediyeyi aradın mıı peki ?
ay zaten canım kişiden kişiye göre dğeişiyor. ben teklif konusunda çok takıntılıydım ablam hiç önem vermedi olmasada olur kafasındaydı hep mesela