2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ayy bende cevaplayayım belki yardımım dokunur :)
Öncelikle bizim nişanımız pasta restaurant-cafe de oldu annemin daha öncesinde çalıştığı iş yerinde normalde nişan söz vs. yapmıyorlar ama biz aile arasında yapacağımız için çok büyük bi yer tutmak istemdik küçük olan yerlerde hep dernek tarzında ve müzik kabul etmiyolarda.Sonra konuştu annem ve kabul ettiler çok iyi oldu :) Aile arasında hemen hemen 45 50 kişiydik..Pastamız dikdörtgendi (açıklaması 1.maddede yazıyo)

1-Bizde dikdörtgen şekilde yaptırmıştık sade ve güzeldi dışı şeker hamuru içi normal çikolatalı hafif bir pastaydı sağ üst köşesinde güller vardı ve cam harflerinden koyduk pastanın üzerine,butik pastacılar pahalı yapıyo sanki bana öyle geliyo.Nişanımı yaptığım yere yaptırdık biz pastayı ellerine sağlık çok güzeldi :)) İstanbulda yaşıyomuşsun fiyatları pek bilmiyorum ama bizim patronun kızının Beylikdüzü tarafında bir cafesi var aslında daha çok organizasyon işi alıyolar nişan söz kına gibi.. onların pastayı yaptırdığı yerde Bayrampaşa'da Yılmaz pastanesi çok memnun kalıyormuş herkes bizde bi kaç kez iş yerinde d.günü yaptığımızda almıştık gerçekten çok güzeldi.Belki düşünebilirsin :KK66:

2-Evde olacak dedin 50 kişi demişsin çok zor olur tabak bardak onlara ,dediğin gibi hazır ve şık tabak bardaklar oluyo kartonumsu bile durmuyo artık onlar olabilir :KK66: sonradan bulaşık derdi de olmaz hem :)

3-Dediğim gibi cafede oldu bizim pastanın yanına ayriyetten herkese servis yapıldı ,tabakta; kuru pasta çeşidi tuzlu-tatlı , kısır , kek , sarma dolma , paçanga böreği ve nişan pastamız vardı.İçecek fanta-kola sınırsızdı.

2 katlı bir yer olduğu için üst katını tutmuştuk alt katta ve bahçe bölümünde müşteriler vardı üst kata çıkışları yasaktı tabi 3 garson hizmet etti misafirlerede.Süsleme tarzında pek bişey yapmadık çünkü yer şık ve zarifti süslerle bozmayalım dedik,takı merasiminde fotolarımız çekildi ,ayriyettende konuşma balonları vardı.Şarkı listesi yapmıştım tabii , önceden yetkilisi izin vermesede nişanım olduğunu bildiğinden ve tanıdık olduğundan hafiften çalmasına müsade etmişti :) Çıkarken biz arka planda slow şarkı çaldı oynama fln olmadı ama herkes yemeklerini yerken hep arkadan şarkı eşlik etmişti.Güzel olmuştu.Evden çıkmadan kurtlarımızı evin içinde dökmüştük tabii :KK70:

Çok mu uzun oldu ne :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Şimdilik bende eksiklik göremedim .Elbiseni bende merak ettim hediyeliklerde gayet güzel.Bende kokulu kolonya yapmıştım 50 ad. yetti de arttı zaten :)

Ayy canım sorma çoook yoğun valla işte arada uğruyorum :))

Ayy teşekkür ederim ne güzel açıklamassin:) Bizde dışarıda kafede yapacaktık ama istediğimiz gibi bulamadık. Birde pahalıydı buralar o kadar parayı nişana verecegimize düğün yaparız dedik vazgeçtik (nikah düşünüyoruz). Amcamın evi geniş orada yapicaz bizde işte bakalım nasıl olacak:)

O kadar kişiye karton bize de mantıklı geldi. Güzel şık bişey bulursam öyle yapicaz sanırım.

Pasta şeker hamurlu olmayabilir resim baskılı istiyoruz bakalım. Pastanenin daha detaylı bilgisi var mı? Atabilir misin varsa seçenek olsun.

Evi suslemeyi düşünmüyoruz bizde pek ama şık bi masa hazırlayacağım inşallah :)

Nişanlığı buraya atayım o zaman :)

Ayy teşekkür ederim ne güzel açıklamassin:) Bizde dışarıda kafede yapacaktık ama istediğimiz gibi bulamadık. Birde pahalıydı buralar o kadar parayı nişana verecegimize düğün yaparız dedik vazgeçtik (nikah düşünüyoruz). Amcamın evi geniş orada yapicaz bizde işte bakalım nasıl olacak:)

O kadar kişiye karton bize de mantıklı geldi. Güzel şık bişey bulursam öyle yapicaz sanırım.

Pasta şeker hamurlu olmayabilir resim baskılı istiyoruz bakalım. Pastanenin daha detaylı bilgisi var mı? Atabilir misin varsa seçenek olsun.

Bende merak ettim açıkçası elbiseyi :)

senin kokulutaşların nasl oldu ? benm bu altına koyduğum mor kağıtlar boyayı çekti beyaz kokultaşlar morlu fln oldu üzüldüm biraz:cry:
Fotosu yok şu an daha 20 tane falan yaptım. Birazdan çeker atarım. Beyaz taşlar boyaniyor ya benimkilerin altında da sarı bi kağıt vardı beyazlarin altı sarı oldu. Elicem artık.
Bende yardımcı olmak isterdim, ama bende tecrübesizim :/ Allah gönlüne göre versin canım inşallah.
Biz sana yardım ederiz inşallah :) Amin hepimize :)
Bende merak ettim açıkçası elbiseyi :)

Birazdan ekliyorum fotoyu.

Fotosu yok şu an daha 20 tane falan yaptım. Birazdan çeker atarım. Beyaz taşlar boyaniyor ya benimkilerin altında da sarı bi kağıt vardı beyazlarin altı sarı oldu. Elicem artık.

Biz sana yardım ederiz inşallah :) Amin hepimize :)

Birazdan ekliyorum fotoyu.

Tamam canım :)

Elbisem bu şekilde:)
PicsArt_07-20-12.29.40.jpg

Kokulu taşları daha yapıyorum bitmedi henüz. 3 renk aldım ama beyaz tozdan yeşil renkte yapabilirim:)
Tül ile susleyecegim bitince.
PicsArt_07-20-12.34.50.jpg

Ayy canım sorma çoook yoğun valla işte arada uğruyorum :))[/QUOTE]

Uğra uğra kafanı dağıt biraz :)[/QUOTE]

Aynen canıım uğruyorum arada işte kaçamak yapıyorum :KK66: :KK66:

Rica ederim canım benim , tabii bende bi öğreniyim net şekilde atarım özelden sana adres telefon bilgilerini :)
İyi düşünmüşsünüz aynen ev genişse rahat olur zaten :KK66:

Elbisem bu şekilde:)
Eki Görüntüle 1860187

Kokulu taşları daha yapıyorum bitmedi henüz. 3 renk aldım ama beyaz tozdan yeşil renkte yapabilirim:)
Tül ile susleyecegim bitince.
Eki Görüntüle 1860188

İnanırmısın resimden hatrladım bende böyle bi mağazada elbise denedim ama olmadı :) Şuan aklıma geldi ya :)
Bende çok hoş buldum nişana uygun bir kıyafet bedenine de uymuş , kokulu taşlar çok şirinn :))

Ayy canım sorma çoook yoğun valla işte arada uğruyorum :)

Uğra uğra kafanı dağıt biraz :)

Aynen canıım uğruyorum arada işte kaçamak yapıyorum :KK66: :KK66:

Rica ederim canım benim , tabii bende bi öğreniyim net şekilde atarım özelden sana adres telefon bilgilerini :)
İyi düşünmüşsünüz aynen ev genişse rahat olur zaten :KK66:

İnanırmısın resimden hatrladım bende böyle bi mağazada elbise denedim ama olmadı :) Şuan aklıma geldi ya :)
Bende çok hoş buldum nişana uygun bir kıyafet bedenine de uymuş , kokulu taşlar çok şirinn :))
Teşekkür ederim:) Sanırım İstanbul'da abiye arayan herkesin gittiği yerlerdendir :KK70:

Azcık tadilat oldu ama denediğim elbiseler arasında en çok bedenime cuk diye oturan elbiseydi:)

Teşekkür ederim :) azcık yamuk durmuşum fotoda :KK70: hafif bi tadilat geçirdi şimdi günü için duruyor öylece :)

Taşları daha süslemesi var karar veremedim. Mis gibi çilek kokuyor :)

Bence çok hoş durmuş :) Nişana kadar halledersin, ne zamandı nişan bu arada.

Teşekkür ederim:) Sanırım İstanbul'da abiye arayan herkesin gittiği yerlerdendir :KK70:

Azcık tadilat oldu ama denediğim elbiseler arasında en çok bedenime cuk diye oturan elbiseydi:)

Evet aynen :KK70: Güle güle giy inşallah canım herşeyin güzel olsun :KK66:

Orya Orya hep iş hep iş olmaz tabi :)

Ayy valla ben gidince burası nolcak bir de arada onu düşünüyorum :))

Bence çok hoş durmuş :) Nişana kadar halledersin, ne zamandı nişan bu arada.
Ağustos 7 Nisan günü. 2 buçuk hafta var :)
Evet aynen :KK70: Güle güle giy inşallah canım herşeyin güzel olsun :KK66:

Ayy valla ben gidince burası nolcak bir de arada onu düşünüyorum :))
Amin en güzeli hepimizin olsun inşallah :)

Kızlarrr nişanlım şuan düğün salonu bakıyor tarih sorucak ve fiyat alıcak umarım herşey güzel gider dua edin bize ..Çok heyecanlandım şuan :KK36::KK36: kalbim küt küt atıyo :KK200:

2 sene oldu belki çok değil ama diğer personellere bakarsak :) Bana çoook uzun geldi ve çok alıştım buraya herşeye ,ben bile üzülüyorum bırakıp gidicem diye o derece ..

2 yıl da az bir zaman değil canım, ortam da güzelse alışmak kolay oluyor.
Kızlarrr nişanlım şuan düğün salonu bakıyor tarih sorucak ve fiyat alıcak umarım herşey güzel gider dua edin bize ..Çok heyecanlandım şuan :KK36::KK36: kalbim küt küt atıyo :KK200:

Çok sevindim canım, hadi bakalım hayırlısı inşallah. Haber verirsin durumu :KK6:

Ağustos 7 Nisan günü. 2 buçuk hafta var :)

Amin en güzeli hepimizin olsun inşallah :)
Az kalmış senindeee :dua:
2 sene oldu belki çok değil ama diğer personellere bakarsak :) Bana çoook uzun geldi ve çok alıştım buraya herşeye ,ben bile üzülüyorum bırakıp gidicem diye o derece ..

ayy hadi bakalım bizi de haberdar ettt:halay:

Kızlar bende Allah nasip ederse nişanda bu pastadan yaptırmak istiyorum,acaba yapabilirler mi ki, çok hoşuma gitti. Tabi internetten buldum örnek olarak. 52296127.jpg

X