2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Evet, bende teklif beklemiyodum da kendisi dedi edicem diye de şakasına Gerçekten edincen mi dedim. Herhalde o kadar değersizmisin sen dedi, bakalım bekliyoruz yani ummadığım anda olucakmış bakalım artık.
hadi bakalım ,nşallah canım. hayırlısı olsun hakkınızda. eee sözü eylülde mi düşünüyrsunuz ? neler yapıcaksın anlat bakalım

belediyeyi aradın mıı peki ?

Yok ya aramadım ben istiyorum ki o bi adım atsın bişey desin , o da biraz rahattır hallolur bulunur diye rahat rahat takılıyo bakalım bende dedim ya dün sana netleşsin de öyle ararım bide bulamama korkusu var

Ne işle meşgul kendisi canım ? Belki o da birşeyler planlıyodur :) Bak ummadığın anda olucakmış bir de :)
Ahh ah bende geçen benimkine dedim ummadığım anda şöyle ofisimin önünden geçsen ne güzel olur diye :) Hem dedim elemanda lazım gel bütün romantizm bozuldu birden bire Artık kendimi ne denli işime vermişsem

hadi bakalım ,nşallah canım. hayırlısı olsun hakkınızda. eee sözü eylülde mi düşünüyrsunuz ? neler yapıcaksın anlat bakalım

Karışık canım ya Eylülde ablamın düğünü olucak, 9.ayda bana kalsa gelmesin :) 10.ayda gelsin o zaman yaparız inşallah

bi arayp bilgi al bence. birazda sen dürt onu ya . ben öyle yapıyorum

Karışık canım ya Eylülde ablamın düğünü olucak, 9.ayda bana kalsa gelmesin :) 10.ayda gelsin o zaman yaparız inşallah

aa sizde bizim gibi ardarda olcak desene. ailele rtanıştı mı peki ?

işkolik ama normaldir yani sonuçta farklı bir şehre gidiceksin, yerine işi bilen gelmesi şart :) Canım kendisi Delphin Palace Otelde (reklamını da yapiyim otelin ) Masör canım, ayrıca kikcbokscçu, maçlara falan katılıyodu da artık katılmıyo. Bilmiyorum neler düşüyor

Kızlar selam, malum buradakiler evlilik arifesinde hep o yüzden bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ağustosun ilk haftası nişanımız var ve evde olacak. Güzel bi masa süslemek istiyorum. Sizler neler yaptınız? Nasıl bir masa hazırlanır neler konur nasıl süslenir? Fikir verirseniz çok mutlu olurum:)

Uhuuu Maşallah maşallah :) Nasıl bi süprizle teklif yapıcak merak ettim şimdi :) İyi reklam oldu heheheh
Aslında önemli olan süpriz falan değilde insan istiyo bir an önce hayatlarını birleştirsin

bi arayp bilgi al bence. birazda sen dürt onu ya . ben öyle yapıyorum

aa sizde bizim gibi ardarda olcak desene. ailele rtanıştı mı peki ?

Benim ailem biliyo, onun anne babası hayatta değil zaten de teyzeleri falan var onlar da biliyo. Tanışma henüz olmadı işte geldiğinde hem tanışma hem yüzük takılır. uzak olduğu için yormakta istmem bir daha gelsinler o kadar yol. Ee izin de alamaz işyerinden nebliyim nolcak ne biticek. Sadece konuştuk nişan evde olsun diye aile arası olsun diye anlaştık.

A.s canıım öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda :) Güzel bi yere geldin
tasarimcibayan arkadaşımızında nişanı var bu haftasonu :) Hem onun sözü nişan gibiydi o sana örnekler versin evde olacağı için
Benim işler malum yoğun birazcık :)

Yaa zaten kıvamda şuan aşk sarhoşuyuz ikimizde :) Bende üstelemiyorum nasıl olsa olucak
biraz daha bekle bakalm o haldee

selam canım hayırlı olsun. benm nişanım açık alanda bi mekanda olacak cumartesi günü
ama sözüm evde nişan gibi oldu diyebilirim sana ataym şimdi örnek olsun

Hayırlısı olsun canım benim

anladım canım eğer ailen sorun .çıkarmazsa dediğin gibi tek seferde olabilir. bzm 3 ay sürdü de bu süreç

ayy kuzum

Uhuuu Maşallah maşallah :) Nasıl bi süprizle teklif yapıcak merak ettim şimdi :) İyi reklam oldu heheheh
Aslında önemli olan süpriz falan değilde insan istiyo bir an önce hayatlarını birleştirsin

Kesinlikle, ben zaten hiç lafını etmedim de kendisi istiyor ne diyim hevesini kırmiyim şimdi yazık Bende çok merak ediyorum, arkadaşına videoya çekticekmiş, sizle de paylaşırım :)

ekliyorum sözümden örnekleri sorcağın her şeyi sorabilirsin canım aklına takılan.

Eklentiler

• IMG_6733.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_6734.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_6741.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_6742.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6804.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_7347.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…