- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.141
hadi bakalım ,nşallah canım. hayırlısı olsun hakkınızda. eee sözü eylülde mi düşünüyrsunuz ? neler yapıcaksın anlat bakalımEvet, bende teklif beklemiyodum da kendisi dedi edicem diye de şakasına Gerçekten edincen mi dedim. Herhalde o kadar değersizmisin sen dedi, bakalım bekliyoruz yani ummadığım anda olucakmış bakalım artık.
belediyeyi aradın mıı peki ?
Valla canım onun yüzünden izin de kullanamıyorum, 3 hafta iznim var söyledim izinler ayarlanıcak diye de sen geldiğinde kullanmayı düşünüyorum dedim. Bir haftasının bana bırak dedi, gitmek istediğin yer varsa git dedi, İnsan bir der biletini al gel yanıma o orada da teklif etse yaa :)
hadi bakalım ,nşallah canım. hayırlısı olsun hakkınızda. eee sözü eylülde mi düşünüyrsunuz ? neler yapıcaksın anlat bakalım
bi arayp bilgi al bence. birazda sen dürt onu ya . ben öyle yapıyorumYok ya aramadım ben istiyorum ki o bi adım atsın bişey desin , o da biraz rahattır hallolur bulunur diye rahat rahat takılıyo bakalım bende dedim ya dün sana netleşsin de öyle ararım bide bulamama korkusu var
Ne işle meşgul kendisi canım ? Belki o da birşeyler planlıyodur :) Bak ummadığın anda olucakmış bir de :)
Ahh ah bende geçen benimkine dedim ummadığım anda şöyle ofisimin önünden geçsen ne güzel olur diye :) Hem dedim elemanda lazım gelbütün romantizm bozuldu birden bire Artık kendimi ne denli işime vermişsem
Karışık canım ya Eylülde ablamın düğünü olucak, 9.ayda bana kalsa gelmesin :) 10.ayda gelsin o zaman yaparız inşallah
bi arayp bilgi al bence. birazda sen dürt onu ya . ben öyle yapıyorum
Yok ya aramadım ben istiyorum ki o bi adım atsın bişey desin , o da biraz rahattır hallolur bulunur diye rahat rahat takılıyo bakalım bende dedim ya dün sana netleşsin de öyle ararım bide bulamama korkusu var
Ne işle meşgul kendisi canım ? Belki o da birşeyler planlıyodur :) Bak ummadığın anda olucakmış bir de :)
Ahh ah bende geçen benimkine dedim ummadığım anda şöyle ofisimin önünden geçsen ne güzel olur diye :) Hem dedim elemanda lazım gelbütün romantizm bozuldu birden bire Artık kendimi ne denli işime vermişsem
işkolik ama normaldir yani sonuçta farklı bir şehre gidiceksin, yerine işi bilen gelmesi şart :) Canım kendisi Delphin Palace Otelde (reklamını da yapiyim otelin ) Masör canım, ayrıca kikcbokscçu, maçlara falan katılıyodu da artık katılmıyo. Bilmiyorum neler düşüyor
bi arayp bilgi al bence. birazda sen dürt onu ya . ben öyle yapıyorum
aa sizde bizim gibi ardarda olcak desene. ailele rtanıştı mı peki ?
Kızlar selam, malum buradakiler evlilik arifesinde hep o yüzden bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ağustosun ilk haftası nişanımız var ve evde olacak. Güzel bi masa süslemek istiyorum. Sizler neler yaptınız? Nasıl bir masa hazırlanır neler konur nasıl süslenir? Fikir verirseniz çok mutlu olurum:)
biraz daha bekle bakalm o haldeeYaa zaten kıvamda şuan aşk sarhoşuyuz ikimizde :) Bende üstelemiyorum nasıl olsa olucak
Kızlar selam, malum buradakiler evlilik arifesinde hep o yüzden bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ağustosun ilk haftası nişanımız var ve evde olacak. Güzel bi masa süslemek istiyorum. Sizler neler yaptınız? Nasıl bir masa hazırlanır neler konur nasıl süslenir? Fikir verirseniz çok mutlu olurum:)
Benim ailem biliyo, onun anne babası hayatta değil zaten de teyzeleri falan var onlar da biliyo. Tanışma henüz olmadı işte geldiğinde hem tanışma hem yüzük takılır. uzak olduğu için yormakta istmem bir daha gelsinler o kadar yol. Ee izin de alamaz işyerinden nebliyim nolcak ne biticek. Sadece konuştuk nişan evde olsun diye aile arası olsun diye anlaştık.
anladım canım eğer ailen sorun .çıkarmazsa dediğin gibi tek seferde olabilir. bzm 3 ay sürdü de bu süreçBenim ailem biliyo, onun anne babası hayatta değil zaten de teyzeleri falan var onlar da biliyo. Tanışma henüz olmadı işte geldiğinde hem tanışma hem yüzük takılır. uzak olduğu için yormakta istmem bir daha gelsinler o kadar yol. Ee izin de alamaz işyerinden nebliyim nolcak ne biticek. Sadece konuştuk nişan evde olsun diye aile arası olsun diye anlaştık.
A.s canıım öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda :) Güzel bi yere geldin
tasarimcibayan arkadaşımızında nişanı var bu haftasonu :) Hem onun sözü nişan gibiydi o sana örnekler versin evde olacağı için
Benim işler malum yoğun birazcık :)
UhuuuMaşallah maşallah :) Nasıl bi süprizle teklif yapıcak merak ettim şimdi :) İyi reklam oldu heheheh
Aslında önemli olan süpriz falan değilde insan istiyo bir an önce hayatlarını birleştirsin
ayy kuzum
Kesinlikle, ben zaten hiç lafını etmedim de kendisi istiyor ne diyim hevesini kırmiyim şimdi yazıkBende çok merak ediyorum, arkadaşına videoya çekticekmiş, sizle de paylaşırım :)
Ayyy paylaş tabii
Aman Allahım bunca işimin gücümün arasında nasıl vakit ayırıyorum burayadeliyim ben
Hayırlısı olsun canım benim
anladım canım eğer ailen sorun .çıkarmazsa dediğin gibi tek seferde olabilir. bzm 3 ay sürdü de bu süreç
ayy kuzum
Ayyy paylaş tabii
Aman Allahım bunca işimin gücümün arasında nasıl vakit ayırıyorum burayadeliyim ben