- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.101
Geçsin geçsin zaten düğün dernek olsun
evet doğru diyosun, artık olsun bişeyler :) Bana daha var da, gerçi 9. ya da10. ay'da gelicekmiş İstanbul'a. Çokta yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçsin geçsin zaten düğün dernek olsun
evet doğru diyosun, artık olsun bişeyler :) Bana daha var da, gerçi 9. ya da10. ay'da gelicekmiş İstanbul'a. Çokta yokmuş
Az kaldı az :) Senin tarih netleşti mi?
Yok canım daha tam tarih belli değil, Eylül ya da Ekim gibi gelicekmiş. Aslında ablamın düğününe gelmek istedi de gelemiycek maalesef.
Antalyada mı oturuyo? İşinden dolayı gelemiyo sanırım
Evet canım Antalyada oturuyor. Ya şöyle ben aslen Bulgaristan göçmeniyim, bizim enişte de Bulgaristanlı, düğün de orda olucak. Onun gelmesi için pasaport ve vize lazım, uğraşamam dedi. Artık Allah nasip ederde evlenirsek ona ordan bir vatandaşlık alıcaz inşallah.
Öyle miii?Bende Bulgaristan göçmeniyim baba tarafından ama çooook eski Rusçuk tarafı.Ama hiç gitmedim görmedim ,bizde nişanlımla istiyoruz böyle şehirleri ne bileyim yakın ülkeleri dolaşmak gezmek.Alın tabii ya lazım olur daha sonrada gidip gelirsiniz beraber
Aaaa gerçekten mi, ben şu an şok :) Bu kadar tesadüf olur mu :) Ben orda doğdum, hatta Lise 1'e orda başladım, ama sonra yarı tatilde Türkiye'ye geldik. Annemler 95 yılında geldiler, bizde ablamla 2000 yılında geldik, o zamanlar izin verilmiyodu Türkiyeye gelmek kolay kolay. Ben anlatsam nasıl geldiğimizi roman olur :) Bence gitmelisin :) Ki seninde oranın vatandaşı olma hakkın var diye biliyorum babandan dolayı, ama tam emin değilim. Aynen almayı düşünüyoruz bakalım nasip kısmet :)
Evet canım ama dediğim gibi ne gitttim ne gördüm bilgim yok pek :) O ooo siz bayaa baya oralısınız Hayırlısı olsun bi gün bizimde yolumuz düşer inş isterim gitmek görmek :)
Tabii, hala ordaki arkadaşlarımla görüşürüz telefonda :) Ailen de gitmiyo sanırım dimi oralara.
Yok canım dedim ya çoook eski babamın babası onun babasının babası :)) Annemde baba tarafından Yugoslavya göçmeni :) Göçmeniz diyoruz ama İst doğumluyuz :)
Baya eskisiniz siz :) Ben baban oradan buraya gelmiş diye düşündüm, yanlış anlamışım :) Bizim de komşumuz var Yugoslav göçmeni çok iyiyidir gerçekten :) Bizim de dedeler Çanakkale savaşında savaşmışlar, ondan sonra Bulgaristan'a yerleşmişler, zaten o zaman hep Türk topraklarıymış ya kalmışlar :) Ama aslen babamın kökeni Konya'ymış, annemin de Adapazarı.
:) Bende Çanakkale Biga'da üniversite okudum Biz bi yerden tanıdık çıkmayalımda Konya ve Adapazarı ile bi hikayemiz yok :)
Günaydın kızlarrrr
Günaydın canım
Nasılsın bugün :)
İyiyim canım sağ ol sen nasılsın :)
İyiyim bende çok şükür yine işe geldik :) devam ediyoruz bakalım
Aynen :)