2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Rica ederim canım , iyi düşünmüşsün tabii düğünde giydiğini sözünde giyebilirsin.Çok masraf yapmamış olursun hem :) Zaten bayaa masraflı bi yola giriceksin.
Cevap yazdığın bölümde alt sağda cevapla,dosya yükle,ayrıntılı düzenleme diye seçenekler var oradan ; Dosya yükle butonuna bastığında zaten bilgisayarındaki dosya bölümü açılıyo oradan elbisenin resmini buluyosun zaten hemen yükleniyo küçük resim , yada tam resim boyutunu seçiyosun yazının altına yükleniyo sonra Cevapla'ya basıyosun bu kadar :))

Aynen canım fazla masraf yapmadan bir şekilde atlatmak lazım :) Annemlere de masraf yaptırmak istemiyorum açıkçası, erkek arkadaşım da annesi babası hayatta değiller zaten ona da her şeyi yükleyemem Allah'a şükür ikimiz de çalışıyoruz, ikimiz de birbirimize destek olucaz artık :) Resmi deniyorum şimdi canım bi saniye :)

Allahım başardım :) Elbiseyi aldım ve gerçekten çok güzel duruyo resimden daha kabarık ayarlanabiliyor :)

Bende o kadar kısa durmadı açıkçası, benim boyum bu kadar uzun değil Normal dizlerde hatta diz altını bile geçiyor :) Boyda sıkıntı yokta üst tarafı söz için çok mu abartı olur kararsız kaldım. Aklımda bir tane daha elbisem var, onu da ablamın nişanında giymiştim. Bir saniye resmini bulursam göndercem :)

Yani göğüs kısmı biraz daha yukarı doğru ayarlanabilse güzel bi model aslında ben beğendim.Boydan da sıkıntı yok diyorsan sen bilirsin :)
Bekliyorum bakalım bulursan yolla öğrendin artık

Bu elbise modeli aynı yalnız rengi saks mavisi :) Sayende öğrendim canım sağ ol :)

Bununda yaka kısmını sevemedim :) Ama sen bana bakma hangisini sevdiysen onu giy :) Bende sözümde saks mavisi giydim

Valla bilemedim çok kararsız kaldım :/ Ablam şu an İngilterede ordan bana elbise almış, olmadı artık onu giyerim :)

Valla bilemedim çok kararsız kaldım :/ Ablam şu an İngilterede ordan bana elbise almış, olmadı artık onu giyerim :)

Kusura bakma canım geciktim biraz cvp için :) Çok abartılı bişey olmasına gerek yok dicem ama düğünde de giyeceğin için ablanın düğünü bide gösterişli olması güzel olur :) Sen bize de danışırsın vakit yaklaşınca yardımcı oluruz

Yok canım önemli değil, rahat ol :) Çalışıyosun dimi? Allah razı olsun canım, yardımların için şimdiden teşekkür ederim

Yok canım önemli değil, rahat ol :) Çalışıyosun dimi? Allah razı olsun canım, yardımların için şimdiden teşekkür ederim

Evet canım çalışıyorum ama eleman arıyorum bir yandan da yerime bu sene olucak ya inşallah gidicem şimdiden bulsam ancak öğretirim işleri yerime gelene :) Ne demek her zmn yardımcı olmak isterim. Sen çalışıyor muydun?Unuttumda ben

Evet canım bende çalışıyorum, Genel Muhasebedeyim bende :/ Umarım kafana göre birini bulursun canım. Aklımda bulunsun benim de iş arayan olursa sana yönlediririm. İşyeri nerde, ne üzerine

Evet canım bende çalışıyorum, Genel Muhasebedeyim bende :/ Umarım kafana göre birini bulursun canım. Aklımda bulunsun benim de iş arayan olursa sana yönlediririm. İşyeri nerde, ne üzerine

Genel muhasebe mii aman aman Allah yardım etsin :) Eyüp Sultan'da canım ön muhasebeci olarak arıyoruz.Şartlar bilinen şeyler zaten telefonlara bakabilicek,fatura kesebilecek,ödemeleri tutucak.Bunun haricinde bişey diyemiyorum çünkü şahsen benim pc ve sistem üzerinden göstermem ve anlatmam gereken şeyler daha fazla.Umarım kendim gibi birini bulabilirim :) Patronum öyle istiyor ,bende diyorumki benden bi tane daha yoktur (tabii içimden :) ) Hayırlısı bakalım bir an önce bulup öğretmem lazım ki benimde işlerim olucak izin alıcam çıkıcam halledicem vs.

Aminnn canım Allah razı olsun, Allah senin de yardımcın olsun inşallah. Birşeyler çıkarsa aklımda olucaksın :) Patron şimdiden başlamıştır kara kara düşünmeye :) Canım ben yemeğe çıkıcam şimdi, döncem birazdan

Amiiin inşallah ,teşekkür ederim canım herkese haber saldım zaten arıyorum diye Valla başladılar aynen öyle bugünde gazeteye ilan vericem bakalım :) Afiyet şeker olsun hoşçakall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…