- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.021
canım öyle zateninan hemen halloluyor ben ablamda gördüm işte. 2 şehirde düğün olacak 2 sinde de cumartesi akşama gün buldular. ben nişan için aradım aradım bulamadm dolmuştu şans işi birazda
aynen öyle zamanla görürsün zaten 1 - 2 gün içinde netleşecek sonuçtaAyy ne diyim bilmiyorumki şanslı mıyım değil miyim hiç bir fikrim yok :)) Bekleyip görücez bakalım
aynen öyle zamanla görürsün zaten 1 - 2 gün içinde netleşecek sonuçta
Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim? :)
Hoşgeldiin katıldın bileeKendinden bahset bakalım birazcık :)
Hoş buldum canım :) İsmim Sevcan, İstanbul'da yaşıyorum. Bu sene ya da seneye Allah nasip ederse evilik olucak gibi ve Antalya'ya gelin gidicem :) Henüz söz nişan yok, ama erkek arkadaşım ev hazırlığına başladı bile ve İstanbul'a gelip isteme olucak inşallah. Şimdiden strese girdim açıkçası :)
İnşallah canım, hepimiz için her şey güzel olur umarım :) Sizin düğün ne zaman?
Henüz net bir tarih yok canım netleşsinde haber vericem herkese ben zaten :))
Bu sene içinde olucak inşallah :)
Hayırlısı olsun canım inşallah, nasılsa bu yola girmişsiniz elbet olucak Allah'ın izni ile :)
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında , yavaş yavaş hazırlıklarımız başlasında bende nasıl hareket edeceğimi biliyim :)
Aynen, bende yavaştan yavaştan araştırmaya başladım her şeyi son zamana bırakmak istemiyorum :)
Önce söz'den başlamak lazım :)
Hanımlar acil yardimmmmm nişanlım aradi bana akşam a yemeğe çıkacağımızı söyledi çok mutlu oldum çok sevindim bir hediye almak istediğini söyledi ne almalıyım dedi yok artık sorun değil canım alma gerek yok dedim hayır mutlaka alacağım dedi o yüzdensizden yardım istiyorum ve begnmeyip kullanmayacagin birşey olmasını istemiyorum o yuzden söyle sevecegin birşey olsun dedi kızlar ne olabilir
Günyadın herkese, inşallah o günleri de görürüm :) Ben açıkçası şu zamana kadar hiç bir çeyiz anlamında hiç bişey almadım, ufaktan bişeyler almam lazım :)
Ahh canım kusura bakma kimse yokmuş sen sorduğunda , naptın peki ne istedin merak ettim :)
Günaydın canım .. Olsun hepsi halloluyo zamanla zaten ama ufaktan başla sen özellikle mutfak için. Al al bitmiyo çünkü
Dimi, hep eksikler çıkar mutlaka :/
Aynen öyle canım güzel bi liste yaparsın aldıklarının üstünü karalarsın bayaa yardımı dokunur.. Söz elbisesi seçtin mi sen belli mi?