2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

canım öyle zateninan hemen halloluyor ben ablamda gördüm işte. 2 şehirde düğün olacak 2 sinde de cumartesi akşama gün buldular. ben nişan için aradım aradım bulamadm dolmuştu şans işi birazda

Ayy ne diyim bilmiyorumki şanslı mıyım değil miyim hiç bir fikrim yok :)) Bekleyip görücez bakalım

Hoşgeldiin katıldın bilee Kendinden bahset bakalım birazcık :)

Hoş buldum canım :) İsmim Sevcan, İstanbul'da yaşıyorum. Bu sene ya da seneye Allah nasip ederse evilik olucak gibi ve Antalya'ya gelin gidicem :) Henüz söz nişan yok, ama erkek arkadaşım ev hazırlığına başladı bile ve İstanbul'a gelip isteme olucak inşallah. Şimdiden strese girdim açıkçası :)

Memnun oldum canımm bende İstanbul'da yaşıyorum ama Bursa-İnegöle gelin gidicem bende :) Hayırlısı olsun ne güzel hemen geçiyo zaten zaman Stres yapma herşey güzel olucak eminim

İnşallah canım, hepimiz için her şey güzel olur umarım :) Sizin düğün ne zaman?

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında , yavaş yavaş hazırlıklarımız başlasında bende nasıl hareket edeceğimi biliyim :)

Aynen, bende yavaştan yavaştan araştırmaya başladım her şeyi son zamana bırakmak istemiyorum :)

Hanımlar acil yardimmmmm nişanlım aradi bana akşam a yemeğe çıkacağımızı söyledi çok mutlu oldum çok sevindim bir hediye almak istediğini söyledi ne almalıyım dedi yok artık sorun değil canım alma gerek yok dedim hayır mutlaka alacağım dedi o yüzdensizden yardım istiyorum ve begnmeyip kullanmayacagin birşey olmasını istemiyorum o yuzden söyle sevecegin birşey olsun dedi kızlar ne olabilir

Ahh canım kusura bakma kimse yokmuş sen sorduğunda , naptın peki ne istedin merak ettim :)

Günyadın herkese, inşallah o günleri de görürüm :) Ben açıkçası şu zamana kadar hiç bir çeyiz anlamında hiç bişey almadım, ufaktan bişeyler almam lazım :)

Günaydın canım .. Olsun hepsi halloluyo zamanla zaten ama ufaktan başla sen özellikle mutfak için. Al al bitmiyo çünkü

Dimi, hep eksikler çıkar mutlaka :/

Aynen öyle canım güzel bi liste yaparsın aldıklarının üstünü karalarsın bayaa yardımı dokunur.. Söz elbisesi seçtin mi sen belli mi?

Evet, liste güzel fikir canım sağ ol :) Elbise aklımda bir tane var, Eylül'de Allah nasip ederse ablamın düğünü olucak, düğünde giyeceğim elbiseyi söz ve ya nişanda giymeyi düşünüyorum. Burdan resim atmayı hiç denemedim, bilmiyorum nasıl olduğunu. Resmini atardım sana :) senin de fikrini almak isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…