2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ben daha yemedim bile :)) işler o kadar çok ki .Bir yandan nişanlımla mesajlaşıyorum diğer yandan senle konuşuyorum farklılık oluyo :)

Ayy canım ya herkese yetişiyorsun desene :) İşlerin varsa hallet canım sen işlerini zor durumda kalma sonra :)

Ayy canım ya herkese yetişiyorsun desene :) İşlerin varsa hallet canım sen işlerini zor durumda kalma sonra :)

İdare edebiliyorum artık herşeyi aynı anda 2 senedir buradayım ama çook daha uzun süredir burdaymışım gibi hissediyorum :) Arada geç yazabilirm bilgin olsun :KK66:

İdare edebiliyorum artık herşeyi aynı anda 2 senedir buradayım ama çook daha uzun süredir burdaymışım gibi hissediyorum :) Arada geç yazabilirm bilgin olsun :KK66:

Olsun canım önemli değil, tabiki iş ön planda bir de tek olunca daha da zor anlıyorum seni.

:) :) Ben anlamam bile acıkmışım acıkmamışım bazen karnımın gurultusundan anlıyorumda öyle yiyorum :KK70:

İşler yoğun olunca tabi zor, Allah sana sabır versin canım :) Bizim bu aralar rahat, bekliyorum personelden bordroloar da Muhtasar yapıcam daha :)

Tabii ki evde oturup napıcam :) Hem inşallah ev almak istiyoruz , birikim yapmak lazım :) Peki ya sen?

Aynen canım bende çalışmayı düşünüyorum, bir kişinin çalışması farklı iki kişinin daha farklı. Ki ben de evde oturamam sıkılırım :) Farklı bir şehirde de olucağım için hem çevrem oluşur :)

Aynen canım bende çalışmayı düşünüyorum, bir kişinin çalışması farklı iki kişinin daha farklı. Ki ben de evde oturamam sıkılırım :) Farklı bir şehirde de olucağım için hem çevrem oluşur :)

Aynen aynen bencede en güzeli çalışmak sevdiğin bir iş olduktan sonra sıkılmazsın zaten :KK66: Hangi şehre gidicektin sen ?

Antalya idi sanırım :KK35:

Orada sıkılmazsın bence ya :KK70: :KK70:

:KK70: bende öyle düşünüyorum :KK70: Hayalim şöyle 5 yıldızlı bir otelin muhasebesine girmek, harika olucak öyle bişey olursa :) Benim arkadaşlarım zaten dört gözle evlenmemi bekliyolar, bedava tatil :) artık millet beni mi görmeye gelicek tatile mi bilemedim :KK70: Allah nasip ederde gidersem oraya seni de beklerim canım :KK66:

random-elbise-36103-1.jpg
kızlar söz ve nişan bir olacak sizce nasıl bu elbise

:KK70: bende öyle düşünüyorum :KK70: Hayalim şöyle 5 yıldızlı bir otelin muhasebesine girmek, harika olucak öyle bişey olursa :) Benim arkadaşlarım zaten dört gözle evlenmemi bekliyolar, bedava tatil :) artık millet beni mi görmeye gelicek tatile mi bilemedim :KK70: Allah nasip ederde gidersem oraya seni de beklerim canım :KK66:

Yani bu demek oluyor ki gelen tanıdıklar tatil yaparken sen çalışıcaksın :KK70: Kısmet bakalım biz inşallah yurtdışı düşünüyoruz balayı için direk aklım oraya kaydı :KK70: :KK70:

Eki Görüntüle 1859362 kızlar söz ve nişan bir olacak sizce nasıl bu elbise

Merhaba , bencede sade ve şık duruyo ama başka renk seçeneği varsa daha iyi olur gibi :KK66: Bir de bel kısmı büzgülü gibi mi bana mı öyle geldi?

X