2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ben daha yemedim bile :)) işler o kadar çok ki .Bir yandan nişanlımla mesajlaşıyorum diğer yandan senle konuşuyorum farklılık oluyo :)

Ayy canım ya herkese yetişiyorsun desene :) İşlerin varsa hallet canım sen işlerini zor durumda kalma sonra :)

Ayy canım ya herkese yetişiyorsun desene :) İşlerin varsa hallet canım sen işlerini zor durumda kalma sonra :)

İdare edebiliyorum artık herşeyi aynı anda 2 senedir buradayım ama çook daha uzun süredir burdaymışım gibi hissediyorum :) Arada geç yazabilirm bilgin olsun

İdare edebiliyorum artık herşeyi aynı anda 2 senedir buradayım ama çook daha uzun süredir burdaymışım gibi hissediyorum :) Arada geç yazabilirm bilgin olsun

Olsun canım önemli değil, tabiki iş ön planda bir de tek olunca daha da zor anlıyorum seni.

:) :) Ben anlamam bile acıkmışım acıkmamışım bazen karnımın gurultusundan anlıyorumda öyle yiyorum

İşler yoğun olunca tabi zor, Allah sana sabır versin canım :) Bizim bu aralar rahat, bekliyorum personelden bordroloar da Muhtasar yapıcam daha :)

Tabii ki evde oturup napıcam :) Hem inşallah ev almak istiyoruz , birikim yapmak lazım :) Peki ya sen?

Aynen canım bende çalışmayı düşünüyorum, bir kişinin çalışması farklı iki kişinin daha farklı. Ki ben de evde oturamam sıkılırım :) Farklı bir şehirde de olucağım için hem çevrem oluşur :)

Aynen aynen bencede en güzeli çalışmak sevdiğin bir iş olduktan sonra sıkılmazsın zaten Hangi şehre gidicektin sen ?

Antalya idi sanırım

Orada sıkılmazsın bence ya

bende öyle düşünüyorum Hayalim şöyle 5 yıldızlı bir otelin muhasebesine girmek, harika olucak öyle bişey olursa :) Benim arkadaşlarım zaten dört gözle evlenmemi bekliyolar, bedava tatil :) artık millet beni mi görmeye gelicek tatile mi bilemedim Allah nasip ederde gidersem oraya seni de beklerim canım

Yani bu demek oluyor ki gelen tanıdıklar tatil yaparken sen çalışıcaksın Kısmet bakalım biz inşallah yurtdışı düşünüyoruz balayı için direk aklım oraya kaydı

Eki Görüntüle 1859362 kızlar söz ve nişan bir olacak sizce nasıl bu elbise

Merhaba , bencede sade ve şık duruyo ama başka renk seçeneği varsa daha iyi olur gibi Bir de bel kısmı büzgülü gibi mi bana mı öyle geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…