- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.061
Ben daha yemedim bile :)) işler o kadar çok ki .Bir yandan nişanlımla mesajlaşıyorum diğer yandan senle konuşuyorum farklılık oluyo :)
Ayy canım ya herkese yetişiyorsun desene :) İşlerin varsa hallet canım sen işlerini zor durumda kalma sonra :)
Yemeğini de ye, işler bitmez aç kalma
İdare edebiliyorum artık herşeyi aynı anda 2 senedir buradayım ama çook daha uzun süredir burdaymışım gibi hissediyorum :) Arada geç yazabilirm bilgin olsun
Ayyy teşekkür ederim düşündüğün için inşallah daha vakit var
Olsun canım önemli değil, tabiki iş ön planda bir de tek olunca daha da zor anlıyorum seni.
:) ben kendimden bilirim açıkınca beynim çalışmıyo :)
:) :) Ben anlamam bile acıkmışım acıkmamışım bazen karnımın gurultusundan anlıyorumda öyle yiyorum
İşler yoğun olunca tabi zor, Allah sana sabır versin canım :) Bizim bu aralar rahat, bekliyorum personelden bordroloar da Muhtasar yapıcam daha :)
Bize hazır geliyor onlar :)) Bizimde dışarıda mali müşavir muhasebecimiz var , halledip gönderiyolar
oooh ne güzel :) evlenince çalışmayı düşünüyor musun?
Tabii ki evde oturup napıcam :) Hem inşallah ev almak istiyoruz , birikim yapmak lazım :) Peki ya sen?
Aynen canım bende çalışmayı düşünüyorum, bir kişinin çalışması farklı iki kişinin daha farklı. Ki ben de evde oturamam sıkılırım :) Farklı bir şehirde de olucağım için hem çevrem oluşur :)
Aynen aynen bencede en güzeli çalışmak sevdiğin bir iş olduktan sonra sıkılmazsın zatenHangi şehre gidicektin sen ?
Antalya idi sanırım
Orada sıkılmazsın bence ya
Eki Görüntüle 1859362 kızlar söz ve nişan bir olacak sizce nasıl bu elbise
teşekkür ederim :) çevremdeiler siyah diye laf ettiler bende bilemedimBence güzel, sade ve şık :)
bende öyle düşünüyorum Hayalim şöyle 5 yıldızlı bir otelin muhasebesine girmek, harika olucak öyle bişey olursa :) Benim arkadaşlarım zaten dört gözle evlenmemi bekliyolar, bedava tatil :) artık millet beni mi görmeye gelicek tatile mi bilemedim Allah nasip ederde gidersem oraya seni de beklerim canım
Eki Görüntüle 1859362 kızlar söz ve nişan bir olacak sizce nasıl bu elbise