- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Sevindim canım.durumunu yazarsan sevinirim doktordan sonra.Canım Bi daha olmadı agrım da hiç yok bugun doktora gidecem yinede Bi baksın nolur nolmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim canım.durumunu yazarsan sevinirim doktordan sonra.Canım Bi daha olmadı agrım da hiç yok bugun doktora gidecem yinede Bi baksın nolur nolmaz
Ewwet yaa senin çok erken başlamış.Sağlık olsun bu günlerde geçer inşallah.Gunaydin canim yemehin yaninda ayran iciyorum iyi geliyor ama sonra tekrar başlıyor. Benimki erken başlamış zaten doktorum da soyledi. Tuzlu krakeri de denicem canim. Valla mide bulantisi cok kötü bir seymis insanin psikolojisi de kötü etkileniyor
Insallah canim sag olEwwet yaa senin çok erken başlamış.Sağlık olsun bu günlerde geçer inşallah.
İnşallah benim kötü geçmezGunaydin canim yemehin yaninda ayran iciyorum iyi geliyor ama sonra tekrar başlıyor. Benimki erken başlamış zaten doktorum da soyledi. Tuzlu krakeri de denicem canim. Valla mide bulantisi cok kötü bir seymis insanin psikolojisi de kötü etkileniyor
Insallah. Allah herkese yardim etsin. Hamile degilken hic sorunum yokmus bunu iyi anladım. Yine de her halimize şükür. Yeter ki saglikli olsunİnşallah benim kötü geçmez
Cnm gittim doktora doktor silerken olmuş önemli değil dedi Bebek'le ilgili değil dedi 8+4te düşmez attık dedi vajinsl baska Bi kanama olmuş dediSevindim canım.durumunu yazarsan sevinirim doktordan sonra.
Gözün aydın.İyi olmanıza sevindim.Ben 5. Haftamdayım.Daha hiç doltora gidemedim.bende gidince sağlıkla görürüm umarım keseyi atışlarını vs.Cnm gittim doktora doktor silerken olmuş önemli değil dedi Bebek'le ilgili değil dedi 8+4te düşmez attık dedi vajinsl baska Bi kanama olmuş dedi
Ultrasonda baktık kalbini dinledik o sırada hareket de etti minnak
Bayagı asagı yukarı gitti hareket mi etti o dedim durdu sonra sıpa 2cm dedi doktor her sey yolunda cok şükür
Cnm gittim doktora doktor silerken olmuş önemli değil dedi Bebek'le ilgili değil dedi 8+4te düşmez attık dedi vajinsl baska Bi kanama olmuş dedi
Bayagı asagı yukarı gitti hareket mi etti o dedim durdu sonra sıpa 2cm dedi doktor her sey yolunda cok şükür
çok sevindim canım iyi olmana bende bugün 7+6yim.6+5 iken kalp atşını duyduğumuz gün eve geldiğimde kanamam oldu.ilaça başladım salı doktora gidecez randevu o gün.bakalım bana ne dicek.Cnm gittim doktora doktor silerken olmuş önemli değil dedi Bebek'le ilgili değil dedi 8+4te düşmez attık dedi vajinsl baska Bi kanama olmuş dedi
İnşallah cnmGözün aydın.İyi olmanıza sevindim.Ben 5. Haftamdayım.Daha hiç doltora gidemedim.bende gidince sağlıkla görürüm umarım keseyi atışlarını vs.
inşallah güzel seyler söyler her sey yolundadır:)çok sevindim canım iyi olmana bende bugün 7+6yim.6+5 iken kalp atşını duyduğumuz gün eve geldiğimde kanamam oldu.ilaça başladım salı doktora gidecez randevu o gün.bakalım bana ne dicek.
inş canımİnşallah cnm
inşallah güzel seyler söyler her sey yolundadır:)
canım öncelikle tebrik ederim hamileliğini 7+5 ken görürsün bebeğinide kalp atisınıda çünkü benim öyle oldu.yolk kesesinden 1 hafta sonra yani bir cumadan bir cumaya göründü kalp de duyuldu.Bende dün kontrole gitmiştim 6+2 deyim ilk ulturasonum 5+2 de oldu ozamn 3.3mm keseyle uyumulu görünüyor yinede kan ver bakalım dedi verdik 4518 çıktı kese onaylandı. Dün gittim 6+2 deyim. Kese 12.73 mm ve dün ilk yolk kesesi gördük ama bebeğim görülmedi haftaya gel bakalım dedi. Haftaya 7+2 olcam ama ben 2 gün sonra yani 7+5 de gidiyim dedim o gün hem bebeği hem kalp atışını duyarmıyım acaba yada sadce bebeğimi görürüm bilgisi olan varmı
Teşekkürler:) bende cuma günü normalde gitmem gerek ama ben 2 gün daha beklemek istiyorum yinede faydası olur diye inş o gün gelsin de merak ediyorum. Dün göremedim diye üzülmüştüm o yüzden biraz hafta geçsin istedimcanım öncelikle tebrik ederim hamileliğini 7+5 ken görürsün bebeğinide kalp atisınıda çünkü benim öyle oldu.yolk kesesinden 1 hafta sonra yani bir cumadan bir cumaya göründü kalp de duyuldu.
Öncelikle tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim 7 haftalıkken kalbi duyuldu bebeği de gördük. Aslında 7+5 i beklemeye gerek yok.Teşekkürler:) bende cuma günü normalde gitmem gerek ama ben 2 gün daha beklemek istiyorum yinede faydası olur diye inş o gün gelsin de merak ediyorum. Dün göremedim diye üzülmüştüm o yüzden biraz hafta geçsin istedim
Bu kontrol e erken gittim sanki gibi geldi göremeyince moaralım bozuldu aslında o yüzden benm de geç döllenme herlde bazıları görmüş bebeği 6 haftalardaÖncelikle tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim 7 haftalıkken kalbi duyuldu bebeği de gördük. Aslında 7+5 i beklemeye gerek yok.
Inşallah bir an önce geçer bence mide bulantisin dan iyidir sersemlik yani dayanlmicak gibiyse iç bence bazılarında erken başlıyormuş cnm Rabbim sabır versin sonu güzel olcak diye düşünelimSelam kızlar.
Var mi benim gibi erkenden mide bulantisi baslayanlar mahvediyor beni ozellikle sabahları. Doktor dramamine isminde hap verdi o bulantiyi gecirdi ama acaip sersemlestirdi beni.icince kafami kaldıramıyorum. Icsem bir türlü icmesem bir türlü
Yok canim bu Ilac nasil desem antidepresan gibi basimi da ağrıtıyor bugun icmedim sadece bulantim var ama en azından kafami kaldirabiliyorumInşallah bir an önce geçer bence mide bulantisin dan iyidir sersemlik yani dayanlmicak gibiyse iç bence bazılarında erken başlıyormuş cnm Rabbim sabır versin sonu güzel olcak diye düşünelim
Baş ağrısı da çok kötü ya benm de çok ayırmıştı 3 gün hiç geçmemişti . Inşallah bu gunlerimizde geçicek cnm ikiz mi yoksa senin :)Yok canim bu Ilac nasil desem antidepresan gibi basimi da ağrıtıyor bugun icmedim sadece bulantim var ama en azından kafami kaldirabiliyorum
Insallah canim her sey guzel olur
Yok canim tek kese gördük usgde. Bir de hcg degerlerim 4 kat artmıyor 2 ser kat artti. Aslinda doktor bana hamilelige bagli idrar enfeksiyonu olmussun dedi onun icin bir toz verdi icince bende bulanti basladi. Eskiden de vardi ama sanki tozdan sonra artti bilmiyorum.doktora dedim de bir sey demedi.Baş ağrısı da çok kötü ya benm de çok ayırmıştı 3 gün hiç geçmemişti . Inşallah bu gunlerimizde geçicek cnm ikiz mi yoksa senin :)
Hayırlısı olsun cnm çok varmı o ilaçtan o toz ilaçlar dan bende çok kullandim benimde midemi bulandirirdi hep oda çoğaltmistirYok canim tek kese gördük usgde. Bir de hcg degerlerim 4 kat artmıyor 2 ser kat artti. Aslinda doktor bana hamilelige bagli idrar enfeksiyonu olmussun dedi onun icin bir toz verdi icince bende bulanti basladi. Eskiden de vardi ama sanki tozdan sonra artti bilmiyorum.doktora dedim de bir sey demedi.