Bu 2.denememdi bu kez de olmadı kan testim 23.12 de olucak umudum tukendiTek yumurta 2.Gun embriyosu dr embriyonun a kalite olduğunu çok ümitli olduğunu soylemisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 2.denememdi bu kez de olmadı kan testim 23.12 de olucak umudum tukendiTek yumurta 2.Gun embriyosu dr embriyonun a kalite olduğunu çok ümitli olduğunu soylemisti
Cnm imkanı Yokki testte çıkmasının, boşuna kendini üzüyorsun şuanTek yumurta 2.Gun embriyosu dr embriyonun a kalite olduğunu çok ümitli olduğunu soylemisti
Canım kan testi mi yaptın idrar testi mi ? Henüz 8.gün lütfen kendini koyverme..Bu 2.denememdi bu kez de olmadı kan testim 23.12 de olucak umudum tukendi
Benim 6.gün embriyosu ancak 8. Gün çıktı, bu acelen neden? Ayrıca oda idrarda değil kanda çıktıBu 2.denememdi bu kez de olmadı kan testim 23.12 de olucak umudum tukendi
Ilk denemedede böyle olmuştu evde t yapmıştım sonuç negatifti ve olmadı buda aynı kısmet değilmiş bana demekkiCnm imkanı Yokki testte çıkmasının, boşuna kendini üzüyorsun şuan
Çok erken yapmışsın cnm , sana yemin ediyorum ben evde hala idrar yapmadım..Ilk denemedede böyle olmuştu evde t yapmıştım sonuç negatifti ve olmadı buda aynı kısmet değilmiş bana demekki
Canim idrar testi yaptimCanım kan testi mi yaptın idrar testi mi ? Henüz 8.gün lütfen kendini koyverme..
Benim ki 4.gün embriyosu olduğu halde 8.gün sabahın erken saatinde silik şekilde çıktı lütfen olumlu düşün gününe odaklan Canım benim Allah büyük hepimiz bu yollardan geçiyoruz seni en iyi bizler anlarız sabretCanim idrar testi yaptim
Kuzumm , rabbim tez zamanda bize güzel haberler vermeni nasip etsin. Ne mutlu sana ki bir oğlun var ve o duyguyu yaşadın. İnşlallah bizde annelik duygusunu yaşarız sen gibiKızlar pozitif çıkanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin ..benim bugün 9.gunumdu kan verdim 0.1 çıktı olmadı tutmadı hayırlısı diyelim
Canim kac yumurta toplandiMrb arkadaşlar herkesin tedacisi hayırlı olsun bebişler çifter çifter gelsin herkeze bende bufun yumurta tplama işlemi yapıldı kısmetse cumartesiye transfrim olacak buarada jinepolde tedavi gören varmı
Canim hic uzulme oglun var ona saril tesellin senin donmusun varmiydi tekrar denersin insallahKızlar pozitif çıkanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin ..benim bugün 9.gunumdu kan verdim 0.1 çıktı olmadı tutmadı hayırlısı diyelim
İnşallah pozitif çıkar cnm dua ediyorum senin içinde .ben şimdi kan verecegim
Rabbim hayırlı olan sağlıklı geçirmenin nasip etsin hamileliğini . Cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Tatlim sabah 8. Gunde olan bir arkadas daha test yapmisti cikmamisti. 8. Gunde degerler 40 gibi oluyor o da idrarda cikmaz. Lutfen moralini bozmaBugün 8. Gün transferin
Kızlar pozitif çıkanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin ..benim bugün 9.gunumdu kan verdim 0.1 çıktı olmadı tutmadı hayırlısı diyelim
Kızlar pozitif çıkanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin ..benim bugün 9.gunumdu kan verdim 0.1 çıktı olmadı tutmadı hayırlısı diyelim
Dondurulmuş 5 vial sperm var cnm ama maddiyat kalmadı malesef asgari ücret 10 binden fazlada borç var onları toparlayan kadar bende yumurta kalırım bilmiyorum rezervim dusukCanim hic uzulme oglun var ona saril tesellin senin donmusun varmiydi tekrar denersin insallah