Sabah erken verelim kan saat 9 gibiEVET CANO BIZ SENLE KADERDAŞIZ :) AYNI GÜN TEST VERİCEZ İNŞALLAH BURDAN POZİTİF SONUCU PAYLAŞIRIZZ :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah erken verelim kan saat 9 gibiEVET CANO BIZ SENLE KADERDAŞIZ :) AYNI GÜN TEST VERİCEZ İNŞALLAH BURDAN POZİTİF SONUCU PAYLAŞIRIZZ :):)
Canım hala belirti YÖK :) kan vermeyeceğim artıkKaç olmuş canim değerin....sendede hic belirti yoktu demi canim
BAYarın bu saatlerde bende ya bir masalın sonuna gelmiş olacağım yada bu masalla devam edecegim....12.gune kadar dayandım ne idrar testi ne kan tahlili hic birşey yapmadım ilk defa gününde yapacağım tahlili...gerci hoş eşimi ikna edebilirsem yarin tahlile bile gitmeyi düşünmüyorum ben
ÖYLE DEME BNDE ZATEN ZOR DİRENİYORUM BNM DE CUMAYA HAYIRLI HABER VERCEKSİN İNŞALLAH SENDE BİZDEEECanım hala belirti YÖK :) kan vermeyeceğim artık
Yok cnm benim pozitifBA
ÖYLE DEME BNDE ZATEN ZOR DİRENİYORUM BNM DE CUMAYA HAYIRLI HABER VERCEKSİN İNŞALLAH SENDE BİZDEEE
Inşallah benimde mucizem benimledir diyeyim o zmanCanım hala belirti YÖK :) kan vermeyeceğim artık
Canim senin kacinci gun kac cikti simdi kac ciktiYok cnm benim pozitif
Bugun 11. Gündü cnmCanim senin kacinci gun kac cikti simdi kac cikti
selam kızlar..
benimde 2. tüp bebek denemem(ilkinde bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken)
12 aralıkta 5. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. 22 aralık cuma test günüm. beklemek gerçekten çok zor.
şuana kadar hissettiklerim idrara sıkışma ve gaz. çok fazla idrara çıkıyorum ve genelde çok sıkışarak, resmen koşa koşa gidiyorum tuvalete.
allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Canim deger olarak kacti kac olmus onu sormustumBugun 11. Gündü cnm
eşimde de bende de herhangi bir sorun yok , sebepsiz yani. 2 yıl uğraştık olmayınca tüp bebek serüvenimiz başladı.tutma belirtileri bunlar canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Neden durdu kalbi bebeğin tatlım? Tüp bebek için sorununuz nedir?
eşimde de bende de herhangi bir sorun yok , sebepsiz yani. 2 yıl uğraştık olmayınca tüp bebek serüvenimiz başladı.
ilk tüp bebek hamileliğimde değerlerim hiç bir zaman ikiye katlanmıyordu. çok doktora gittik. hepsi sağlıksız gebelik dedi. dış gebelik veya boş gebelik dediler. ama önce keseyi gördük, sonra kalp atışlarını duyduk. doktorlar bile inanamamıştı. çok umutlanmıştık kalp atışlarını duyduğumuzda. nitekim 1 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışı yoktu. dünyalar başımıza yıkıldı resmen.
vakit kaybetmeden 2. şansımızı denemek istedik dondurulmuş embriyo ile. allahım inşallah bu sefer yüzümüze güler..
sen de hamilesin sanırım sağ salim kucağına alırsın inşallah bize de dua et, hamilelerin duası kabul oluyormuş.
sen ne zaman test yapmıştın? ben sanırım dayanamayacağım cuma ya kadar
Hamdolsun 9.gun157...13.gun 576... İnsaAllah sonuna kadar güzel olur Allahım tüm isteyen kullara nasip etsin en kısa zamanda...18 aralikpazarteai test bekleyenler
mavisaclikiz = 7 aralik trans.
O OndaMcz =5 aralik transfer
bugün sonuç aldınız mı kızlar?
Maşallahhhh...Kızlar bugün TF+16 değerim 2000,4 29 Aralık Hem Kese hem kalp atışı için gideceğim doktorum Maşallah Çok güzel katlanmış kendine hep böyle iyi bak dedi