Heyet maşallah ne güzel haberler bunlar çok sevindim darısı basimizaannaaaam ard ardına harika haberlerrr ay burası bayram yerii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyet maşallah ne güzel haberler bunlar çok sevindim darısı basimizaannaaaam ard ardına harika haberlerrr ay burası bayram yerii
Canim cok guzel hepinizi tebrik ediyorum ilk yaptigin hangi gundu bugun kacinci gununKızlarrr benim güzel bir haberim var mutluluktan havalara ucuyorum bugun 2.testi yaptırdım 825cıktı 416 idi 2kat artmışşşşşş:)))))))) Allahımmmm sanırım bu sefer oluyor. Bütün umutları tükettiğim yitirdiğim zamanda bu haberleri almak Allahım herkese nasip etsin...
105ti 500 olmuş cnmCanim deger olarak kacti kac olmus onu sormustum
Canım ilk yaptığım 11.gundu cunartesi bugün 13.gunCanim cok guzel hepinizi tebrik ediyorum ilk yaptigin hangi gundu bugun kacinci gunun
Canım ilk yaptığım 11.gundu cunartesi bugün 13.gun
Bu sayfa yaradı bana :)))
Aminnnnn hepimize yarasın...hepimize yarayacak inşallah
Canim senin kacinci gun embriyosuydu taze transfermiydiCanım ilk yaptığım 11.gundu cunartesi bugün 13.gun
Bu sayfa yaradı bana :)))
İnşallah kızayy darısı bütün bekleyenlere inşallah. Bizler de o değerleri görürüz inşallah
Canim benim 5.gun dondurulmuslarla transfer oldu (2tane)Canim senin kacinci gun embriyosuydu taze transfermiydi
Cnm nerdesin????İnşallah pozitif çıkar cnm dua ediyorum senin içinde .ben şimdi kan verecegim
Rabbim hayırlı olan sağlıklı geçirmenin nasip etsin hamileliğini . Cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Kızlar bende dayanamadım test alıp yaptim sonuç negatif çok moralim bozulduhepimize yarayacak inşallah
Amin Allah razı olsun insaAllah darısı tüm anne olmak isteyenlereeeNe güzel haberler veriyorsunuz yaa . Z ilaçlardanmıdır nedir gözyaşım kirpiğimde bekliyor gibi akıp gidiyor böyle güzel şeyler duyunca Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Kaçıncı gün transferi ve kaçıncı gün transferinin cnm?Kızlar bende dayanamadım test alıp yaptim sonuç negatif çok moralim bozuldu
Bugün 8. Gün transferinKaçıncı gün transferi ve kaçıncı gün transferinin cnm?
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi cnm?Bugün 8. Gün transferin
Tek yumurta 2.Gun embriyosu dr embriyonun a kalite olduğunu çok ümitli olduğunu soylemistiKaçıncı gün embriyosu transfer edildi cnm?