Canim gozun aydin senin kacingundu transferin belirtilerin nelerdiKızlarrr benimde sonucum geldi 416... 3.denemem bu ilk defa bu kadar yüksek çıktı ama değerinin artması lazım inşallah Rabbim nasip eder. Hep hamilesin dediler ama hiç keseyi goremedim.
Ama o kadar mutluyum ki....
Insaah hepinizden güzel haberler alırız insallah.
İnşallah değer yükselirde bu sevincimi ailemle paylaşabilirim. 2kere hamileyim diye ortalığı ayağa kaldırdım sonra hüsran. Bu sefer söylemeyeceğim bakalım. Senin kaç çıkmıştı canım inan beyin durdu kimin neydi hatırlamıyorum şuanDün bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum
Canim sag kasigimda agri var tamda oraya birakildi demisinya o nasil oluyorkiİlk günden beri değişmeyen tek belirtim sağ kasığımdaki batma ki bebişlerim tamda oraya bırakıldı,bulantı baş dönmesi ,yüksek ateş,göğüslerde haddasiyet şişlik,uyku hali gibi belirtilerim var ama bunları ilaç yan etkilerine bağlıyorum birde bu 2 gündür gece hortlayan kramp var sanki rahmim genişliyor gibi bir hissiyat veriyor bana oda vajinal jelden olabilir
Cnm 8.gün 105 çıktı benim, değerin çok yüksek bence kötü bişey olmazİnşallah değer yükselirde bu sevincimi ailemle paylaşabilirim. 2kere hamileyim diye ortalığı ayağa kaldırdım sonra hüsran. Bu sefer söylemeyeceğim bakalım. Senin kaç çıkmıştı canım inan beyin durdu kimin neydi hatırlamıyorum şuan
Canım benim dondurulmuslarla oldu. 3.denemem Di.Canim gozun aydin senin kacingundu transferin belirtilerin nelerdi
Amin inşallah canım. Hepimizin mutlu son olur inşallah....Cnm 8.gün 105 çıktı benim, değerin çok yüksek bence kötü bişey olmaz
İlk günden beri değişmeyen tek belirtim sağ kasığımdaki batma ki bebişlerim tamda oraya bırakıldı,bulantı baş dönmesi ,yüksek ateş,göğüslerde haddasiyet şişlik,uyku hali gibi belirtilerim var ama bunları ilaç yan etkilerine bağlıyorum birde bu 2 gündür gece hortlayan kramp var sanki rahmim genişliyor gibi bir hissiyat veriyor bana oda vajinal jelden olabilir
Canım çıktı ise sonucun İnşallah güzel haberlerini alırızkızlar ben tahlilimi verdim 1 gibi çıkacak sonuç hayırlısı bakalım
Ayy maşallah Tebrik ediyorum Canım Allah nazarlardan korusun darısı diğer Sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başınaKizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere
Canim sag kasigimda agri var tamda oraya birakildi demisinya o nasil oluyorki
Maşallah Gözün Aydın Canım Allah nazarlardan korusun İnşallah ArtacakKızlarrr benimde sonucum geldi 416... 3.denemem bu ilk defa bu kadar yüksek çıktı ama değerinin artması lazım inşallah Rabbim nasip eder. Hep hamilesin dediler ama hiç keseyi goremedim.
Biz belirti aramaya çalışıyoruz sanki:)) bide ilaçların yan etkisi var karmakarışık aslında inş mutlu sonla biter sürecimiz hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Arkadaşlar slm insallah hepimizin dilekleri gerçekleşir minik yürekleri kucagımıza almak nasip olurCnm 8.gün 105 çıktı benim, değerin çok yüksek bence kötü bişey olmaz
tebrik ederim canim çok sevindim insallah Kucaginada alirsinAyy maşallah Tebrik ediyorum Canım Allah nazarlardan korusun darısı diğer Sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ayy Maşallah canim ya çok sevindim darısı bize inşallah dua edin
Sonucun hayırlı olsun arkadaşım hayırlısıyla kucağına al inşallah
Hayırlı olsun adina çok sevindim çok...
İkizmi şimdi :))
Canim gozun aydin olsun taze transfermiydi
Kızlarrr benimde sonucum geldi 416... 3.denemem bu ilk defa bu kadar yüksek çıktı ama değerinin artması lazım inşallah Rabbim nasip eder. Hep hamilesin dediler ama hiç keseyi goremedim.
Ayy maşallah Tebrik ediyorum Canım Allah nazarlardan korusun darısı diğer Sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına
Canım benim dondurulmuslarla oldu. 3.denemem Di.
Bir arkadasimiz yazmış ya kasikya ağrı burunda kuruluk Nicki hatırlamadım şimdi bunu okuyordum bende de aynı dedim eşime sonra test sonucumu gördüm ve değerlerimizde yakın çıkmış onunla. Benim birde kanamam oldu adet oldum zannettim progestan iğne kullandım azaldi lekelemeye bıraktı yerini. Belirtiler bunlardı ama doktorum bana belirti arama başkasında olan sende olmayabilir diyordu.Allahim hepimize nasip etsin...
Valla kadin dogum doktoru arkadasim ikiz olabilir cok hizli ilerlemis hormonlar dedi ama benim bildigim tek embiryo yerlestirdiler.İkizmi şimdi :))
Yok canım ben varım 23.12 test günüm ama sanırım cuma günü yapacağım. Seninle aynı günde yani :)En son ben sonuç alıcam sanırım :)) 22 aralık
Canım yumurta bölünmüş olabilirValla kadin dogum doktoru arkadasim ikiz olabilir cok hizli ilerlemis hormonlar dedi ama benim bildigim tek embiryo yerlestirdiler.
Tek yumurta ikizi olabilir mi ki tup bebekte?