Ayyy ne güzel inşallah beraber güzel haberler alırız senleYok canım ben varım 23.12 test günüm ama sanırım cuma günü yapacağım. Seninle aynı günde yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne güzel inşallah beraber güzel haberler alırız senleYok canım ben varım 23.12 test günüm ama sanırım cuma günü yapacağım. Seninle aynı günde yani :)
Bana hic bisey demediler tam rahmin ortasina birakrim dediUltrasonla blastların konumlanacağı yeri seçiyorlar benim sağ kasık uygun görüldü ve oraya bırakıldılar canım zaten transfer sırasında ekrandan takip edebiliyorsun
Tamam senin orasını daha uygun görmüşlerdirBana hic bisey demediler tam rahmin ortasina birakrim dedi
Merhaba arkadaşlar benim 5 Aralıkta transferim yapıldı heyecanla sonucu bekliyorum
Benimle aynı günlerde olanlar yazarsa birbirimize destek olabiliriz
İnşaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
65 sayfayı da okudum:)
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin,sağlıklı çocuklar nasip etsin....
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım, son mesaja kadar umutla ve heyecanla yazdıklarınızı okudum. 27 yaşındayım ilk denemem.süreç nasıl geçti anlamadım.10 yumurtam toplandı 9 tane döllendi hepsi 5. Güne gitti.12 Aralık'ta transferim gerçekleşti 1adet 5.gün 1.kalite embriyo yerleştirildi.2 embriyom transfer günü,kalan 4tane ertesi günü yine 1. Kalite denilerek donduruldu.çok uzattım heyecandan sanırım.Bu site sayesinde öğrendim birçok şeyi paylaşmak istedim bendetest tarihim 23aralık umarım hep birlikte yüzümüzü güldürecek hayırlı haberler alırız
Canım yumurta bölünmüş olabilir
15:00de işlem başladı 15:10da yatağımdaydım. Bahçelievler medicalpark da[QUOTE="EfSa_SeNe, sizin nerde kaçta ne transfer yapıldı??
Canim ben bilmiyordum boyle bisey oldugunu ultrasyonla nere uygunsa oraya koyuluyor yani oylemiTamam senin orasını daha uygun görmüşlerdir
Ben henüz yolun başındayım tedavi anlamındaHosgeldiniz kizlar . Burasi ugurlu bir konu sizlerede bulasir insallah :)
Hayırlı olsun canım bende orda yaptırdım..15:00de işlem başladı 15:10da yatağımdaydım. Bahçelievler medicalpark da
Aaa aynı zamanlardamı oradaydık acabaHayırlı olsun canım bende orda yaptırdım..
Oooo masaAllah hayırlı olsun canım değerin çok güzel Rabbim sağlıcakla kucagimiza da almayı nasip etsinKizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere
5aralikda yaptırdım canım sen bugün degilmi??Aaa aynı zamanlardamı oradaydık acaba
Evet efsanecim nerelerdesin???Konuyu açan efsane hanımın sonucu saat 1 de idi.Ne oldu acaba?
Oooo masaAllah hayırlı olsun canım değerin çok güzel Rabbim sağlıcakla kucagimiza da almayı nasip etsin
Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz. Ben de 30 yaşındayım ve aynı şekilde 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Sende ağrı falan var mı? Benim arada kasıklarım ağrıyo.Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım, son mesaja kadar umutla ve heyecanla yazdıklarınızı okudum. 27 yaşındayım ilk denemem.süreç nasıl geçti anlamadım.10 yumurtam toplandı 9 tane döllendi hepsi 5. Güne gitti.12 Aralık'ta transferim gerçekleşti 1adet 5.gün 1.kalite embriyo yerleştirildi.2 embriyom transfer günü,kalan 4tane ertesi günü yine 1. Kalite denilerek donduruldu.çok uzattım heyecandan sanırım.Bu site sayesinde öğrendim birçok şeyi paylaşmak istedim bendetest tarihim 23aralık umarım hep birlikte yüzümüzü güldürecek hayırlı haberler alırız