- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benim transferimin bugun 3. Gunu insallah hepimiz kucagimiza aliriz[/QUOTEinsalkah cnm rabbim hayırlı pozitif sonuç nasip etsin çok sevindim cnm senin adına da benimde bugün 7.gunum
Çok şükür rabbim ya ne güzel haberler...klasik olan sorunuzu soruyum mu belirti varmiydi
Tg+7 deyim 2 gecedir daha önce hiç yaşamadığım şiddette kramplarla uyanıyorum resmen ölüyorum sanki sabah bişey yok
Bu tarz belirti yaşayan oldu mu aranızda ??
Cnm benim de ara ara şiddetli kasıl ağrım oluyor sen benden öndeydin test yaptın mı hiç
Kizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere
Hayırlı olsun adina çok sevindim çok...Kizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere
Yapmadım canım,ptesi test günüm ama ben yarın yaptırıcam bugünde belki idrar test yaparım evde dayanamazsam senin nasıl gidiyor canımcım ?
İkizmi şimdi :))Amin kizlaaar darisi sizlere dualarimdasiniz.
Belirtilerim vardi tatlim. Burun kurulugu. Batma seklinde rahîm bolgesinde agri. Asiri gaz. 6. Ve 7. Gun bel agirsi oldu gecti sonra ama.
Simdide bir agrim sızım yok gun içerisinde bazen tum belirtiler kayboluyordu .
Canim gozun aydin olsun taze transfermiydiAmin kizlaaar darisi sizlere dualarimdasiniz.
Belirtilerim vardi tatlim. Burun kurulugu. Batma seklinde rahîm bolgesinde agri. Asiri gaz. 6. Ve 7. Gun bel agirsi oldu gecti sonra ama.
Simdide bir agrim sızım yok gun içerisinde bazen tum belirtiler kayboluyordu .
Canım bn 2. Günden bu yana günlük hayatıma devam ediyorum işe gidip gel derken eve kendimi zor atıyorum kasıklarım ağrıyor baştan beri korkuyorum bazen zaman geçsene de sonucu öğrensek artık sabırsız olmaya başladım:) bnmde perşembe test tarihim ama bn Çarşamba akşamı yapmayı düşünüyorum sende yaparsan haber ver mutlaka sen nasılsın? Sende var mı belirti
Amin canim insallah 3. Gun belirtiler basladimiydi canim sizlerdeHadi bakalım canım bebeğin sağlıkla tutunsun sana güzel haberi verirsin inş. bize
Gözün aydın arkadaşım Allahım tamamına erdirsin inşallahKızlarrr benimde sonucum geldi 416... 3.denemem bu ilk defa bu kadar yüksek çıktı ama değerinin artması lazım inşallah Rabbim nasip eder. Hep hamilesin dediler ama hiç keseyi goremedim.
Ama o kadar mutluyum ki....
Insaah hepinizden güzel haberler alırız insallah.
Çok sağol Allah razı olsun... İnşallah hepimiz güzel sonuçla alırız...bebişleri de kucağımıza alırız..Gözün aydın arkadaşım Allahım tamamına erdirsin inşallah
Oyyyy maşallahhhhhhh ikiz olmasınKızlarrr benimde sonucum geldi 416... 3.denemem bu ilk defa bu kadar yüksek çıktı ama değerinin artması lazım inşallah Rabbim nasip eder. Hep hamilesin dediler ama hiç keseyi goremedim.
Ama o kadar mutluyum ki....
Insaah hepinizden güzel haberler alırız insallah.
Ayyy inşallah.... Ağlamaktan helak oldum mutluluktan tabi:)Oyyyy maşallahhhhhhh ikiz olmasın
Dün bende öyleydim seni çok iyi anlıyorumAyyy inşallah.... Ağlamaktan helak oldum mutluluktan tabi:)