- 6 Ocak 2018
- 44
- 42
- 34
Ay çok uzuldumya neden durmuş kaç haftalikmis bebeğinBenimde bebeğimin kalbi durdu, bugün alındı. Rabbim. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin doğal yolla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok uzuldumya neden durmuş kaç haftalikmis bebeğinBenimde bebeğimin kalbi durdu, bugün alındı. Rabbim. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin doğal yolla inşallah
7+3 , kürtaj sonucu gitti ozaman belli olacak neden durduğu. Allahım kimseye yaşatmasınAy çok uzuldumya neden durmuş kaç haftalikmis bebeğin
Amin amin allah tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde7+3 , kürtaj sonucu gitti ozaman belli olacak neden durduğu. Allahım kimseye yaşatmasın
Amin amin allah tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde7+3 , kürtaj sonucu gitti ozaman belli olacak neden durduğu. Allahım kimseye yaşatmasın
Amin inşallahAmin amin allah tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Benimde bebeğimin kalbi durdu, bugün alındı. Rabbim. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin doğal yolla inşallah
Bende öle yapmaya çalışıyorum ama sürekli ağlıyorum.. rabbim biran önce bu süreci geçirmemizi nasip etsinÇok üzüldüm güçlü olmalıyız.. yalnız kalmamaya çalışıyorum iyi oluyor az da olsa sen de öyle yap...
Canım ne yaptın gorevıldın mı bebegınıKeseleri kalp atışlarını görene dek içimiz rahat etmeyecek sanırım. İnşallah o günlere de az kaldı. 13 ocakta gideceğim ben kese görmeye. Sen ne zaman gideceksin?
O gun 15 gun olmadigi icin gitmedim ne yazık ki. Yarın sabah randevum var kısmetse. Inşallah her şey yolunda gider de görürüm.Canım ne yaptın gorevıldın mı bebegını
Evet tüp bebek doktoruma gideceğim. Ben endişe ettim 15 gün sonra gel dedi. Erken gidersem kese gözükmezse diye korktum. O yüzden yarına randevu aldım. Yarın işe de gitmiyorum boş günüm biraz da ondan. :)Tedavı gordugun doktora gıtmıyomusun
Bende bugun gordum ıkızmıs bırının kalbınıde gorduk dıgerı cok kucuk onu goremedık
İnşallah sağ ol canım.Kıpırdamayı gorduk sadece kucuk oldugu ıcın 2 hafta sora tekrar gıdıcez saol ınsallah sende gorursum
Hadı gozun aydın canımF Fatosun umudu
Ben de kesemi gördüm şükür. Benim tek kese. Kalp atımını da dinletti doktor çok kısa ama. Çok heyecanlandım gerçekten.
Çok sağ ol. :)Hadı gozun aydın canım
Selam Eskişehir Acıbadem de senin doktorun kimdi. Bu arada Hikmet Hassa'nın muayenehanesini açtığı için acıbademden ayrılmış ama tüp bebeği yine acıbadem de yapıyormuş. Benim de 1 aşılama birde tüp bebek deneyimim var ikiside negatif sonuçlandı. Prolaktin hormon yüksekliği olduğu için şu an düşmesini bekliyoruz. Yine yaptırmak istesem Hikmet Beye gitmeyi düşünüyorum. Sizin sorununuz nedir?Merhaba kızlar bugün 7.günüm hiç bir belirti yok, sadece göğüs hassasiyeti o da progesteron yüzünden sanırım.
Ben Eskişehir Acibadem'de oldum tedavimi, gayet memnunum istediğim zaman ulaşıyorum, gerektiği zaman yapmam gerekenleri hemşireler arayıp söylüyor. Çok yoğun bir merkez ama sıkıntı yaşamadık.
Tskler iyi diyelim iyi olsunsiz nasilsinizSevgili hamiş ve transfere tekrar başlayan Anne adayları nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor