Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim 26.12. Transfer olmuştumMasalalh cnm 13.gun değeri mi
Masalalh bende 27.12 de transfer oldum ama CMT değerim 101 seninki yüksek olduğu için ikiz bence bana kese görünümüne 20 Ocak dedilerEvet canim 26.12. Transfer olmuştum
Ikiz ise nezaman anlaşılır
Aynı gün Transfer olmuşuz canım benimde 5.gün embriyosu Rabbim hayirlısını versin.Benimde 26 aralik tansfer oldu 5. Gun embriyosu 7. Gun 43 9. Gun 101 11. Gun 255 13. Gun 608 cikti kese ve kalp atisi icin 15 gun sonra 22 ocaga cagirdilar
Yani kan testinden kac gün sonra olmuş oluyor?Bana verilen tarih kese görmek için transferden sonra 20.gun geç değil mi sizce
Kan testini 4 ocakta oldum sonra 6 ocakta bı daha oldum kısmet olursa 20 ocakta kese dediler ama lekelenmem var adet olacak gibi ağrım varYani kan testinden kac gün sonra olmuş oluyor?
2 gun sonra tekrar test vermeni oneririm. insallah bebegin seninledir. Gecmis olsunKan testini 4 ocakta oldum sonra 6 ocakta bı daha oldum kısmet olursa 20 ocakta kese dediler ama lekelenmem var adet olacak gibi ağrım var
Demekki sen hem keseyi hem kalp atışını aynı anda göreceksinKan testini 4 ocakta oldum sonra 6 ocakta bı daha oldum kısmet olursa 20 ocakta kese dediler ama lekelenmem var adet olacak gibi ağrım var
Yarın vereceğim cnm dün vermiştim 153 çıktı CMT 101 di bana az yükselmiş gibi geldi bakalım yarın ne cikacak2 gun sonra tekrar test vermeni oneririm. insallah bebegin seninledir. Gecmis olsun
Sanırım öyle olacak inşallah o güne gelebilirim Allah kısmet ederdeDemekki sen hem keseyi hem kalp atışını aynı anda göreceksin
Hafif lekelenme ve adet görecekmiş gibi olmak normalmiş ..
Benim adet günüm 11 Aralık o yüzden korkuyorum cnmDemekki sen hem keseyi hem kalp atışını aynı anda göreceksin
Hafif lekelenme ve adet görecekmiş gibi olmak normalmiş ..
Benim ablaminda 750 cikmisti 3 gun sonrada 1500 cikmisti doktor 2000 lerde cikmasi lazimdi dedi bende sen ona bakma gayet iyi cikmis dedim ve ablama tutundu cocugu suan 10 haftalik oldu. Seninde oyle olur insallahYarın vereceğim cnm dün vermiştim 153 çıktı CMT 101 di bana az yükselmiş gibi geldi bakalım yarın ne cikacak
İnsalalh cnmm insallahh dua edinBenim ablaminda 750 cikmisti 3 gun sonrada 1500 cikmisti doktor 2000 lerde cikmasi lazimdi dedi bende sen ona bakma gayet iyi cikmis dedim ve ablama tutundu cocugu suan 10 haftalik oldu. Seninde oyle olur insallah