- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
Teşekkür ederim canım cevap İÇİN , çünkü embriyom çözüldükten sonra biraz tip olarak değişmişti merak ettim ozaman 6.gün embriyosu konuldu
Yani degismis olmasi normal doktor kalitesi hakkinda ne dedi canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım cevap İÇİN , çünkü embriyom çözüldükten sonra biraz tip olarak değişmişti merak ettim ozaman 6.gün embriyosu konuldu
Ha şimdi adet oldum olucam gibi mi senin de ağrın canım?
Kalitesi birinci kalite cnm , çözüldükten sonra artık çeperinden çıkmaya başlamıştıYani degismis olmasi normal doktor kalitesi hakkinda ne dedi canim?
Kalitesi birinci kalite cnm , çözüldükten sonra artık çeperinden çıkmaya başlamıştı
Aynen valla :)) şok oldum bu benimki mi diye :) bakalım bekliyorum ama belirti sıfır .. sürekli regl oldum sanıyorum. Geçen denememde transferden bir hafta sonra regl olmuştum crinone jel kullandığım haldeAaa kofteye bak nereye cocugum nereye cikiyorsun diyeydin :)
Ben adet agrisi hic cekmiyordum tatlim tam bilmiyorum ama rahim bolgesi, vajen bolgesi, ve kasika yakin bazen sol bacak bazen sag bacak agriyor. Belimin de bir yanu agriyor. Sızı giriyor. Ilk defa boyle oldu bana oncekinde agri yoktu böyle. Insallah guzel haberler veririz birlikte.
Sen test yaptirdin mi hic canim.
Aynen valla :)) şok oldum bu benimki mi diye :) bakalım bekliyorum ama belirti sıfır .. sürekli regl oldum sanıyorum. Geçen denememde transferden bir hafta sonra regl olmuştum crinone jel kullandığım halde
Yok hiç yaptırmadım, tahlil günüm cumartesi, öncesinde yapmaya korkuyorum açıkçası
Yok cnm hiç bir rahatsızlık, eşimde morfoloji ve ileri hız sorunumuz varBu sefer ki kofte inşallah tutunur tatlim sana .
Ilk defa duydum ilac kullanmaya ragmen adet olundugunu tatlım. Polikistik mi var ?
Tesekkur ederim :) 5. Gun dondurulmuş embiryo daha netlesmedi ama darisu size inşallah
Ben de ilk denememde 6.gün kanamam başlamıştı, 2-3günlük sürede embriyoyu atıo regle döndü. Sanırım kimyasal frbelik yani doktorum öyle söylemişti. Şimdi 2.bailadom bakalım. Transfer sonrası tutunabilmesi için elstra birşey verdi mi doktorun canım? Buarada ben de kullanıyordum jeli, şuan daha iğneler aşamasndayım taze transfer olacak yine kısmetse bakalımAynen valla :)) şok oldum bu benimki mi diye :) bakalım bekliyorum ama belirti sıfır .. sürekli regl oldum sanıyorum. Geçen denememde transferden bir hafta sonra regl olmuştum crinone jel kullandığım halde
Yok cnm hiç bir rahatsızlık, eşimde morfoloji ve ileri hız sorunumuz var
Dondurulmus embriyo işlemleri nasıl oluyor anlatır mısın canım benim de var bir tane
Kızlar benim bugün transferimin 8.günü, normalde en son 13 kasımda adet gördüm bugün adet olmam gerekiyordu normal şartlarda. Olmadım ama sanki olacakmış gibi bir kasık ve bel ağrısı başladı bugün. Adet mi olucam acaba ya stres oldum şimdi bir de sıkça idrara çıkıyorum
Canım sen progesteron kullanmıyor musun adet olmazsın kullanıyorsan
istersen yarın yada öbür gün bi test yap 8. gün diyorsun
bende 7. günde pozitif çıktı
kasık bel ağrısı bendede vardı onlara takılma yerlesiyordur belki annesi
Tatlim sen idrar testi mi yaptın sadece ?
Ben de ilk denememde 6.gün kanamam başlamıştı, 2-3günlük sürede embriyoyu atıo regle döndü. Sanırım kimyasal frbelik yani doktorum öyle söylemişti. Şimdi 2.bailadom bakalım. Transfer sonrası tutunabilmesi için elstra birşey verdi mi doktorun canım? Buarada ben de kullanıyordum jeli, şuan daha iğneler aşamasndayım taze transfer olacak yine kısmetse bakalım
Canım sen progesteron kullanmıyor musun adet olmazsın kullanıyorsan
istersen yarın yada öbür gün bi test yap 8. gün diyorsun
bende 7. günde pozitif çıktı
kasık bel ağrısı bendede vardı onlara takılma yerlesiyordur belki annesi
Aynen ben de ikisini kullandım. Kanamayla hemen hcg baktık, 18-28-2 die gitti, düşünce bıraktm ilaçlarıBen hem crino jel hemde estoferm diye ilac kullaniyorum . Siz estoferm gibi rahim katılaştırıcı ilac kullanmiyor muydunuz?
evet canım 3 tane yaptım hepsi pozitif
kan testim salı günü daha 1 hafta var
burda hemen yapmıyorlar yurt dışında tahlil istiyorum diyip kendin gidemiyorsun