- 16 Aralık 2017
- 207
- 189
Gözünüz aydın tebriklerArkadaslar bugun 9. Gun dayanamadim simdi yaptim bakarmisiniz cok heyecanlandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın tebriklerArkadaslar bugun 9. Gun dayanamadim simdi yaptim bakarmisiniz cok heyecanlandim
100.yıl ben de Raporsuz yaptırdık biz balım 5750 merkeze ödedik 1400 de ilaçlar tuttu.. Ama mikrochip için de 1000 tl vermiştik.
Maşallah sen pozitifi görmüşsün darısı bizlere olsun inşallahh toprağım
Test gününe kadar sabredebilir miyim bilmiyorun bu arada
E kadar cüzi fiyatlara yaptırmıssınız yada ben çok pahalıyaAmin tatlım herkese inşallah darısı. Biz ilaçları bir eczayneyle anlaştık hepsini almadık, hemşire yumurtan yeterli büyümüşse ilaçlarıngerisini almazsın dedi günlük kullanımı ayarlayıp kontrol gününe kadarki dozu söyledi., sağolsun bir eczane yardımcı oldu, 1000 tl den aşağı almıştık, buradaki arkadaşlara yardımcı olur belki bu bilgi diye paylaştım.
Bu arada lütfen 7. 8. gün idrar testi yapma :) genelde arkadaşlar çizgi göremyince strese giriyor. İstersen doktoruna da danış erken kan versem kontrol için büyük problem olur mu diye.
E kadar cüzi fiyatlara yaptırmıssınız yada ben çok pahalıya
Kızlar
Yarın 9.günüm ve tahlil günüm geldi çattı
Bana bir dua edermisiniz
İnş bebepim bana sımsıkı tutunmuştur.
Sadece ilaçlarım 4.500 tl filan tuttubiz tek ilaçlar konusunda böyle bir yardım almıştık, sizin ne kadar tuttu?
Balım sabredebildiğim kadar sabredeceğim bakalım test için peki transfer sonrası yeme içme, banyo, oturma kalkma için dikkat ettiğin şeyler nelerdi ??Amin tatlım herkese inşallah darısı. Biz ilaçları bir eczayneyle anlaştık hepsini almadık, hemşire yumurtan yeterli büyümüşse ilaçlarıngerisini almazsın dedi günlük kullanımı ayarlayıp kontrol gününe kadarki dozu söyledi., sağolsun bir eczane yardımcı oldu, 1000 tl den aşağı almıştık, buradaki arkadaşlara yardımcı olur belki bu bilgi diye paylaştım.
Bu arada lütfen 7. 8. gün idrar testi yapma :) genelde arkadaşlar çizgi göremyince strese giriyor. İstersen doktoruna da danış erken kan versem kontrol için büyük problem olur mu diye.
Sadece ilaçlarım 4.500 tl filan tuttu
Balım sabredebildiğim kadar sabredeceğim bakalım test için peki transfer sonrası yeme içme, banyo, oturma kalkma için dikkat ettiğin şeyler nelerdi ??
Aynen heralde o yüzden 12 günde 45 iğne vurundum muhtemelen benimki fazlaydıooy allah yardımcınız olsun, herkesin bünye farklı gerekli ilaçlar farklı tabi, belki fark bundan kaynaklıdır.
Canim stres yapma sakin... çalışıyor musun evde misinyumurta toplamadan sonra bile çok stres oldum kaç tane kalıcak die transferden sonraki günler nasıl gececek bilmiyorum
Çalısıyorum ama sanırım transferden sonra biraz izin alırımCanim stres yapma sakin... çalışıyor musun evde misin
Canım kullandığımız ilaçlardan jelden oluyor bizimde öyle şiş canim takma kafanaPozitif sonuç alan arkadaşlar bişey soracağım karnım çok şişkin yaa 6aylık hamile gibiyim tamam günde 2.5-3litre su içiyorum ama ondan değildir herhalde göğüslerimden aşağısı davul gibi böyle olan var mı acaba
Ilk 3 gün çok dikkat et canim sürekli yataga da bağlama kendini..ben ilk ikisinde sürekli yattım tutmadı Şimdikinde evde yavaş yavaş yürüyüş yaptim yemeğimi yaptim çok şükür pozitif oldu devamıda gelir inşallah.. .ama yattık ca sürekli aklında deli sorular oluyorÇalısıyorum ama sanırım transferden sonra biraz izin alırım
Kafaya takmak değilde patlayacak gibi hissediyorum bazen o kadar çok rahatsız ediyorki anlatamam.Canım kullandığımız ilaçlardan jelden oluyor bizimde öyle şiş canim takma kafana
Aynen doğru söylüyorsun öyle gün gecmezIlk 3 gün çok dikkat et canim sürekli yataga da bağlama kendini..ben ilk ikisinde sürekli yattım tutmadı Şimdikinde evde yavaş yavaş yürüyüş yaptim yemeğimi yaptim çok şükür pozitif oldu devamıda gelir inşallah.. .ama yattık ca sürekli aklında deli sorular oluyor
Aynen heralde o yüzden 12 günde 45 iğne vurundum muhtemelen benimki fazlaydı
Pozitif sonuç alan arkadaşlar bişey soracağım karnım çok şişkin yaa 6aylık hamile gibiyim tamam günde 2.5-3litre su içiyorum ama ondan değildir herhalde göğüslerimden aşağısı davul gibi böyle olan var mı acaba