- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
5.gün embriyosu evet balım benimki. Seninki? Adanada yaptırdık biz medline da.. İnşallah pozitif olur sonuçlarımız kuzumevet opu sonrasında 4 gün sonra regl oldum şimdi 2.sini bekliyorum 3. günü çağırdı doktor ilaç vericek sen nerdesin nerede yaptırdın ?5. gün embriosumu dondurdun
Oooo2 tane transfer edilecek 5. gün embriosu
Ooooçok güzel inşallah sendende güzel haberler alırız canim
inş ikimizinde her isteyeninde uğraşanında pozitif olsun umutları hayalleri boşa çıkmasın5.gün embriyosu evet balım benimki. Seninki? Adanada yaptırdık biz medline da.. İnşallah pozitif olur sonuçlarımız kuzum
transferden sonra yattınız mı hep yoksa normal mi davrandınız?Ooooçok güzel inşallah sendende güzel haberler alırız canim
Neden dondurdun acaba?evet opu sonrasında 4 gün sonra regl oldum şimdi 2.sini bekliyorum 3. günü çağırdı doktor ilaç vericek sen nerdesin nerede yaptırdın ?5. gün embriosumu dondurdun
ben ilk önce bi dış gebelik gecirdim maalesef gec farkettik ve iç kanamayla sol tüpüm alındı sınra rahimde yapısıklık oldu histereskopi oldum spiral takılıd o sırada yumurta toplandı rahim iyileşsin diye dondurdu doktorum .Neden dondurdun acaba?
Arkadaslar bugun 9. Gun dayanamadim simdi yaptim bakarmisiniz cok heyecanlandim
5.gün embriyosu evet balım benimki. Seninki? Adanada yaptırdık biz medline da.. İnşallah pozitif olur sonuçlarımız kuzum
baya baya görünüyo inş kandada güzelce çıkar hayırlı olsunArkadaslar bugun 9. Gun dayanamadim simdi yaptim bakarmisiniz cok heyecanlandim
canım maşllah ikinci çizgi çıkmış, allah tamımına erdirsin
Aaa hemşehrimbende adanadayım tatlım :) test günün belirlendi mi
Aaa maşallah canım 2.çizgi belirgin baya. Gözün aydın. Kaçıncı gün embriyosu??
Aaa hemşehrimNeresindensin Adana'nın balım?? kuzum transferim 3 ü, test gününü konuşmadık doktorumla ama hemşire 10.gün dedi diye hatırlıyorum heycandan çoğu dediğini hatırlamıyorum sonradan arayıp sordum tekrar
6.gün dü.Allahim insallah devami guzel gelişirAaa maşallah canım 2.çizgi belirgin baya. Gözün aydın. Kaçıncı gün embriyosu??
Canım evdeydim dışarı çıkmadım ama ilk 3 gun haricinde sürekli yatmadım evde hafif yürüyüşler yaptim is yapmadım eşim ve annem yaptı arada da anneme yemekte yardım ettim canimtransferden sonra yattınız mı hep yoksa normal mi davrandınız?
100.yıl ben detoprağım :) kurtuluş mahelesindeyim tatlım, 10 . gün ise ayın 13 ü gibi birşey oluyor. Medline da ücretler nasıl? ben başkentte yaptıryorum.
yumurta toplamadan sonra bile çok stres oldum kaç tane kalıcak die transferden sonraki günler nasıl gececek bilmiyorumCanım evdeydim dışarı çıkmadım ama ilk 3 gun haricinde sürekli yatmadım evde hafif yürüyüşler yaptim is yapmadım eşim ve annem yaptı arada da anneme yemekte yardım ettim canim