Insallah canim tek umudumuz bu zaten iyi embriyo ve saglikli cok sukur. Ama insallah bana tutunmayi basarmistir.Demekki sağlıksız embryo olunca atıyordu vücut
Korkma sonuçta en kaliteli olani koyuyorlar bide 5. Güne en iyisi çoğu gelemiyor o güne
Benimde 1 tane 5. Gun transferi yapıldı
Tutunmuş annesine ne güzel :)))
Ins seninde guzel sonuçlarını aliriz
Ben korkudan 2 güne bi doktorumdan habersiz kan verdim durdum
Katlanmayı gördükçe sevindim darısı sana inş
Bidaha Rabbim yasatmasin düşük felan bebeğine sag salim kavus ins
İğnesi sende şişme yanma Ve beze şeklinde ağrılı acılı bir durum oldu mu Canım ben en son Cumartesi oldum hala dik duramıyorum oturtamıyorum Ve o bölgeye yani sola yatamıyorumProgestan kullaniyormusun ben ignesini kullaniyorum ayakta hic durmuyorum sadece wc yemek namaz disinda ayaga kalkmiyorum
Progestan kullaniyormusun ben ignesini kullaniyorum ayakta hic durmuyorum sadece wc yemek namaz disinda ayaga kalkmiyorum
Valla sagolsun kaynanam iyi bakiyor bana . O kadar igne ilac kullaniyorsun diyor is guc icin yanlis birsey yapma dedi sonra pisman olursun dedi. Bende bol bol dinleniyorum . Taktir Allah inEvet hem iğne hemde günde 3 kere 2şer tane fitil alıyorum canim
Ben çok yatmıyorum ama dikkat ediyorum işte ağır isler yapmıyorum
Ben alistim canim acisina ilk gunden beri vuruluyorum progestani ve karindanda kan sulandirici ignem var.İğnesi sende şişme yanma Ve beze şeklinde ağrılı acılı bir durum oldu mu Canım ben en son Cumartesi oldum hala dik duramıyorum oturtamıyorum Ve o bölgeye yani sola yatamıyorum
Kuzum ben hergün 2 doz progestan vuruldum Ve en son Cumartesi'den sonra. Pazar sabahı çok büyük kanama yaşadım acile gittiğimde aşırı doz aldığım için yan etkisini yaşıyor olabileceğim söylendi fitile başladım Ve pazar gecesi durdu bugün ise sadece çok az kahverengi lekelenmem oldu mutlaka dikkat edin kızlarBen alistim canim acisina ilk gunden beri vuruluyorum progestani ve karindanda kan sulandirici ignem var.
Valla sagolsun kaynanam iyi bakiyor bana . O kadar igne ilac kullaniyorsun diyor is guc icin yanlis birsey yapma dedi sonra pisman olursun dedi. Bende bol bol dinleniyorum . Taktir Allah in
Ya yurumenin merdiven cikmanin bir zarari yok bence yani bana verilen kagitta oyle yaziyordu. Yuruyorum canim dun ignecim gelmedi ben gittim yanina valla hava almak yurumek cok iyi geldi. Eve geldigimdede hic leke filan yoktu. Verici Rabbim cok sukur inancli biriyim Rabbim ol desin tastan gul cikartirTabikide dikkatli olmak en iyisi
ALLAH razı olsun kaynanandan :)
Yine de arada kalk dolaş bişey olmaz
Ben transfere yalnız gitmek zorun da kaldım mesela arabayı çıkınca kendim kullandım
6 inci katta oturuyorum asansör bozuldu o günlerde 100 tane felan merdiven çıktım
Olacak sa oluyor
Allah korumus canim benim. Bende iki ampul vuruluyorum. Karnim suan 2 aylik hamile gibi sis. Surekli ye ic yat sonucu bu olur tabi. Ignelerde siskinlik yapiyorKuzum ben hergün 2 doz progestan vuruldum Ve en son Cumartesi'den sonra. Pazar sabahı çok büyük kanama yaşadım acile gittiğimde aşırı doz aldığım için yan etkisini yaşıyor olabileceğim söylendi fitile başladım Ve pazar gecesi durdu bugün ise sadece çok az kahverengi lekelenmem oldu mutlaka dikkat edin kızlar
Ya yurumenin merdiven cikmanin bir zarari yok bence yani bana verilen kagitta oyle yaziyordu. Yuruyorum canim dun ignecim gelmedi ben gittim yanina valla hava almak yurumek cok iyi geldi. Eve geldigimdede hic leke filan yoktu. Verici Rabbim cok sukur inancli biriyim Rabbim ol desin tastan gul cikartir
Aminn canim insallah nasibinde olan er yada gec yasar herseyi .Aynen kuzum o bebeğin nasibi varsa zaten gelir dunyaya
Biz her zaman Allah' a sığındık şükür hepimiz iyi ilerliyoruz bu çok büyük bo lütuf
Negatif olan arkadaşları görünce çok üzülüyorum Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Ve tabiki de evladıyla
Güçlü anadolu kadini yaTabikide dikkatli olmak en iyisi
ALLAH razı olsun kaynanandan :)
Yine de arada kalk dolaş bişey olmaz
Ben transfere yalnız gitmek zorun da kaldım mesela arabayı çıkınca kendim kullandım
6 inci katta oturuyorum asansör bozuldu o günlerde 100 tane felan merdiven çıktım
Olacak sa oluyor
Bende de bulanti yok canım sadece dediğin gibi yanma ve çıkaracak gibi geliyor geri gidiyorKızlar benim mide bulantısı değil de,midem inanılmaz yanıyor Ve reflü gibi yediklerim geliyor aranızda bunu yaşayan var mı
Kızlar benim mide bulantısı değil de,midem inanılmaz yanıyor Ve reflü gibi yediklerim geliyor aranızda bunu yaşayan var mı