2017 Aralık Anneleri

Canm ben de bu yüzden yapıyım kurtuluyum diyorum ama devlet hastwğsne gitmk istemurm özel hastene de 2 kat pahalı bişmşyrm.. 2 hafta daha mı beklesem 3. Ay dolsn

Ben de oglumu 8aylikken sunnet ettirdim. Kanamasiz dikissiz yontem var kizlar cok kolay acisiz pansumansiz oldu valla. Dr sunneti yapti alin denize sokun isterseniz dedi.
Ben 2 aylığı geçerse sünnet ederim direk

2 yas öncesi ya da 7 sonrası sunnet edılmesı lzm
ben 2den önce ettırmeyı dusunuyorum o yuzden

Wow ben bebekken yaptırmıstım bunuda dogdugunda yaptırıcam acele etmezse

daha cabuk iyilesiyor ve bebek oldugu icin daha rahat geciriyor diyorlar. bende oglum olursa bebeken yaptirmayi dusnuyorum

Ben de oglumu 8aylikken sunnet ettirdim. Kanamasiz dikissiz yontem var kizlar cok kolay acisiz pansumansiz oldu valla. Dr sunneti yapti alin denize sokun isterseniz dedi.
Biz Doğumdan bir gün sonra henüz taburcu olmadan sünnet ettirdik ve çok çok kolay oldu. Lokal anestezinuygulandı ve göbeği iyileşmeden sünnet yeri iyileşti. Hiç de ağlamadı . Henüz reseptörler aktive olmadığı için acıyı duymuyorlarmış. Yine oğlum olsa yine ayni şekilde yaptırırım.

Bende birden aşırı susama başladı. Bugün kaç litre su içtim bilmiyorum, yemek yemeden paso su içtim. Şekerime ve tiroidime baktıracağım yarın, inşallah yoktur birşey.
Demir ilacını da çok ihmal ettim. Dr emilimi için meyve ile iç dedi ama meyve yemediğim için onu da içmedim... acil başlamam gerek.

demir hapı bende çok bulantı yapıyor değerim düşük çıktı bilmiyorum daha ne kadar kullanabileceğim.

demir hapı bende çok bulantı yapıyor değerim düşük çıktı bilmiyorum daha ne kadar kullanabileceğim.
İçmeden midem bulanıyor , içince ne olurum kimbilir. Yine akşam yemeği yiyemedim, 2 ceviz attım ağzıma... inşallah iyidir bebiş bu beslenme düzenine...yarın demirime de baktırayım.

İçmeden midem bulanıyor , içince ne olurum kimbilir. Yine akşam yemeği yiyemedim, 2 ceviz attım ağzıma... inşallah iyidir bebiş bu beslenme düzenine...yarın demirime de baktırayım.
Üç aydır ben de iyi beslenemedim ama çok şükür bebiş iyi bizim.Ben de ceviz bademle geçiştirdim

Cnm demirin aşırı düşükse ve icmiyorsan doktorundan iğne şekli bir sor istersen? Dozuna göre bı kaç günde bir yada haftada bir vuruluyor

Cnm demirin aşırı düşükse ve icmiyorsan doktorundan iğne şekli bir sor istersen? Dozuna göre bı kaç günde bir yada haftada bir vuruluyor
Evet yarın kan verip test yaptırayım da ona göre dr ile konuşurum. İlk testte Demir düzeyim iyiydi ama dr yine de kullan hap dedi. Ben kullanamadım düzenli. Test sonucuna göre iğne isterim ya da hapa başlarım.

Iyi aksamlar herkese
Benim cok fazla halsizligim ve uyku halim oluyor. Gun icinde de uyuyorum firsat buldukca ama bi turlu azalmadi. Vitamin haplarina henuz baslamadim,cuma randevum var o zaman baslayacagim. Acaba vitamin eksikligimden mi bu kadar halsizim merak ediyorum. Mide bulantimxa henuz tam olarak gecmesi kokulara asiri duyarliyim hersey kokuyor sanki. 3 aylikken gecer diyordum ama uzun surecek gibi

Valla uyu bu günleri çok ararsın ben eskiden şikayet ederdim şimdi ise parça parça uyuyorum yanların ağrısından

Valla uyu bu günleri çok ararsın ben eskiden şikayet ederdim şimdi ise parça parça uyuyorum yanların ağrısından
Uykudan sikayet etmiyorum aslinda ama evde 2 yasinda bir kizim var is guc hersey kaliyor o yuzden yatmam hic iyi olmuyor:) Tek olsam dedigin gibi bebek olana kadar yatarim cunku sonra yatilmiyor:)

İyi akşamlar acaba hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Bana Dr um elevit verdi ama içinde domuz jelatini varmış o yüzden değiştirecem Onu kullabmiyorum

İyi akşamlar acaba hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Bana Dr um elevit verdi ama içinde domuz jelatini varmış o yüzden değiştirecem Onu kullabmiyorum
Onu ilk hamileligimde duymustum ben sonra unuttum ve elevit aldim dr onerdigi icin bikac tane de ictim ama bikac gun evvel aklima geldi değiştirip decavit alcam

Elevitin eş degeri decavit içebilirsin

Ben oglumu 10.5 aylikken sunnet ettirdim ama bayagi zor oldu hem emkledigi icin durmadi hem de ertesi gun bandaji acarken cok agladi kuzum bir gece boyunca cisini tutmus bandaj varken cok uzulmustum açınca aglaya aglaya cis yapmisti
aynen ben de surekli uyusam uyurum bu hafta ev tasicam nasil olcak bilmiyorum is basa dusunce yapiliyor bi sekilde ama cidden cok halsizim ben de vitaminden medet umuyodum pek bi degisiklik olmadi vitamin sonrasinda da

Dr um decavit yazmis. Elevit yazsaydi degistircektim.

Aa nanada elevit verdi bir hafta kullanmadim ama iki gundur baslamistim bende kullanmayim ozaman decavit alayim eczaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…