Bu cok sirinmis. Ben de anneme soylim de yapsin annelerimiz ne gune duruyor.annem böyle model siparişi verdim
kış bebekleri ya dışarı cıkarken kullanışlı olur dıye düşündüm
bir düz bir ters princ, ikinci sırada duzun ustune ters, tersın uzerıne duz uruluyor.düz örgü kısmını yaparım pirinç nasıl oluyo bılmıyorum
kuzular sonra ilave mı acaba
pirinç neyse de kuzu işi beni aşar sankibir düz bir ters princ, ikinci sırada duzun ustune ters, tersın uzerıne duz uruluyor.
Kuzular beraber oruluyorda kafaları ve bacakları sonra ıgneyle ıslenıyormus
anlatımını bulmustum aslında
https://mimuu.com/kuzulu-bebek-battaniyesi-yapimi/
Tipsiz tipsiz olma ıhtımallerıde var ama ben yaparım dıye dusunuyorumpirinç neyse de kuzu işi beni aşar sanki
popcornmuş cnm bunun adı bende asla yapamam böyle bişyi
Tamam canim iyi olur.
Bana da taramadan bahsetmemisti doktorum bakalim ne dicek gidince
anam harika ya
Amın canım , gunler gececek mı acaba kızlarÇok güzel modeller var Allah nasp etsin inşallah hepimize kullanmaya
Amın canım , gunler gececek mı acaba kızlar
bdnimde 2. cocuk canimm. am kadar cok yelek hirka suveter islemis ki annem anlatamam. hatta ceyizimde bile bi ton vardi. hem kuz hem erkek.annem erkekci olmasina ragmen bur suru kiz icin model renk yapmisti. kizim olzcigini ogrendigimizde acip baktigimizda sok oldu kadin. niye bu kadar kiz icin yapmisim diyor. battaniye de sagolsun gjnlerim islemislerdi. yesil renkte. yepyeni duruyur. erkek de olsa kizda olsa kullanabilirimm. gerci annem dayanamaz isler tekrar. kaynanam da tik yok.
Hay masallahh yabdnimde 2. cocuk canimm. am kadar cok yelek hirka suveter islemis ki annem anlatamam. hatta ceyizimde bile bi ton vardi. hem kuz hem erkek.annem erkekci olmasina ragmen bur suru kiz icin model renk yapmisti. kizim olzcigini ogrendigimizde acip baktigimizda sok oldu kadin. niye bu kadar kiz icin yapmisim diyor. battaniye de sagolsun gjnlerim islemislerdi. yesil renkte. yepyeni duruyur. erkek de olsa kizda olsa kullanabilirimm. gerci annem dayanamaz isler tekrar. kaynanam da tik yok.
Bastan berı soyle bır dusunursek suanda 20. haftalarda fılan olmamız gerekıyordu hıc gecmıyor hıcGeçti bile kaç ayımız kaldı ki şunun şurasında
annem böyle model siparişi verdim
kış bebekleri ya dışarı cıkarken kullanışlı olur dıye düşündüm
Bastan berı soyle bır dusunursek suanda 20. haftalarda fılan olmamız gerekıyordu hıc gecmıyor hıc
Bunü yapan benim öğretmen arkadaşım melek :) instagram hesabında paylaştıktan sonra furya gibi yayıldı. Ben de çok seviyorum bu battaniyeyi ama nasıl orulecegini bilmiyorum melekten ya göstermesini isteyeceğim ya da bana hediye yapmasını isteyeceğim:)) tabi güneşten vakit bulabilirse :))Kızlar bunuda arkadaşım yaptı ben bu modeli bezeremem mecbur anneme ördürücem çok beğeniyorum bu modeli
Beni sen anlarsın işte:) herkes nolucak al diyo da ben bu boya kilo alınca karpuz gibi oluyorumbende 158im senin gibi kilo almak çok korkutuyo bide 4 kilo fazlayla hamile kaldım 56 kilo başladım şuan 55im 60ı kesin geçicem gibi görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?