Eline sağlık, güzel olmuş ...Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?
Canım lütfen kendini üzme arkadaşlarında dediği gibi bu test tam doğru sonuç vermiyor.bebeğini strese sokma.benim ilk çocugumda doğuma 15 gün kala bobreklerinde kist oldugunu öğrendik.20.haftada yapılan 2.düzey ultrasonda bunu göremediler.2 yaşinda tek böbreği çalısmadigi ve tansiyonunu yükselttigi için ameliyatla alindi.şu anda 14 yaşında her yıl tetkikleri yapiliyor.yani biz sağlıklı bir bebek beklerken bunları yaşadık.Rabbim senin ve hepimizin evlatlarını sağlıklı kusursuz hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Dün yaptırdığım 2li testin sonucu çıkmış..Ve sonuç inanılmaz kötü(( 1:79 gibi çok yüksek bir risk çıkmış..Ne yapacağımı şaşırdım..Sonucun doğru olmaması için dua etmekten başka şansım yok..En çok korktuğum şey başıma geldi..Cuma günü kendi doktoruma gideceğim ve direk harmony testi yaptırmasını isteyeceğim..
Bu test sonuçlanana kadar nasıl geçiririm günlerimi bilmiyorum..Burda da sonuç kötü çıkarsa naparım onu hiç bilmiyorum(( Sizde benim için dua edin nolur..Bu yaştan sonra buldum bebeğimi..dayanamam (
Canım çok güzel olur.şimdiden eline sağlık.Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?
Cinsiyeti nasıl anlaşılıyor ikiliden?testin sonucu iyi cnm hadi seninde gozunaydin
bu arada degerlerine bakilirsa kiz olasigi yuksek diyolar
Çok güzel olmuş beni de ekler misinPekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
Cinsiyeti nasıl anlaşılıyor ikiliden?
İstanbul yazmayı unutmuşum:)Beni de ekler misin canım
Polyanna85
Yas: 30
22.03.2017
28.03.2017
Belli değil
İlk bebek
Happybugtabloya eklenmek isten belirtirse ve paylasmak istedigi bilgileri paylasirsa duzenlemesini yaparim
Happybug begendigine sevindim cnm, baska bir fikrin varsa ekliyebilirsin herzaman
Dün yaptırdığım 2li testin sonucu çıkmış..Ve sonuç inanılmaz kötü(( 1:79 gibi çok yüksek bir risk çıkmış..Ne yapacağımı şaşırdım..Sonucun doğru olmaması için dua etmekten başka şansım yok..En çok korktuğum şey başıma geldi..Cuma günü kendi doktoruma gideceğim ve direk harmony testi yaptırmasını isteyeceğim..
Bu test sonuçlanana kadar nasıl geçiririm günlerimi bilmiyorum..Burda da sonuç kötü çıkarsa naparım onu hiç bilmiyorum(( Sizde benim için dua edin nolur..Bu yaştan sonra buldum bebeğimi..dayanamam (
Cnm hiç doğum yapmadim ama etrafımda ki insanlardan duyduğum kadarıyla , doğum çok kolay geçiyormuş ama asıl mesele sonrasında basliyomus. Yararın olması seni çok kısıtlıyor ve toparlaman daha cok zaman alıyormuş. Birde yaranın bakımı çok temiz yapılması lazim ki enfeksiyon kapmasin
Sağol cnn yorumun içintestin sonucu iyi cnm hadi seninde gozunaydin
bu arada degerlerine bakilirsa kiz olasigi yuksek diyolar
Hergün yürümemiz lazım, doğumu da kolaylaştırıyor. Enerjim yerine geldiğinden beri her gün az çok yürümeye çalışıyorum. Geçen haftaya kadar adım atamıyodum valla. Öyle bir enerjisizlik. Haşimoto tiroidi çıkltı bi de bende. O da yorgunluk yapıyormuş bi de kilo tabi.
Benim biraz kilo alma fobim var. Çok mutsuz oluyorum kilo alınca. Boyum 1.58 3 kilo bile alsam bir bedn büyüyorum çok sinir. Bir de geçmişte 63 kilolara çıkmışlığım var ki benim boyumda baya fazla duruyor. Verirken canım çıkmıştı vaktinde. Acısını bildiğim için şimdi tırsıyorum biraz.
52.5 kilo idim 4 haftalık hamileyken, şu an 1.8 kg almış durumdayım. Bak 2 kg bile diyemiyorumdoktor 10 kg al dedi ama benim gedefim 60 ı geçmemek. Bakalım becerebilecekmiyim.
Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?