2017 Aralık Anneleri

Eline sağlık, güzel olmuş ...

tabloya eklenmek isten belirtirse ve paylasmak istedigi bilgileri paylasirsa duzenlemesini yaparim

Happybug begendigine sevindim cnm, baska bir fikrin varsa ekliyebilirsin herzaman

Canım lütfen kendini üzme arkadaşlarında dediği gibi bu test tam doğru sonuç vermiyor.bebeğini strese sokma.benim ilk çocugumda doğuma 15 gün kala bobreklerinde kist oldugunu öğrendik.20.haftada yapılan 2.düzey ultrasonda bunu göremediler.2 yaşinda tek böbreği çalısmadigi ve tansiyonunu yükselttigi için ameliyatla alindi.şu anda 14 yaşında her yıl tetkikleri yapiliyor.yani biz sağlıklı bir bebek beklerken bunları yaşadık.Rabbim senin ve hepimizin evlatlarını sağlıklı kusursuz hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım çok güzel olur.şimdiden eline sağlık.
Ben de bilgilerimi veriyim.
Nhy03
35
İstanbul
25.02.2017
02.12.2017
3.çocuk inşAllah

Çok güzel olmuş beni de ekler misin

Puchiko
32
İstanbul
27.02.2017
04.12.2017
Belli değil
İlk bebek

Cinsiyeti nasıl anlaşılıyor ikiliden?

Hcg 50den fazla ise kız, altında ise erkek diyolar.
Bide hcg mom ve papp-a mom 1den fazla ise kiz. Çoğunda tutuyor ama tutmayanda var, forumda böyle bı konu vardı bende onun yalancisiyim:))

Beni de ekler misin canım
Polyanna85
Yas: 30
22.03.2017
28.03.2017
Belli değil
İlk bebek

tabloya eklenmek isten belirtirse ve paylasmak istedigi bilgileri paylasirsa duzenlemesini yaparim

Happybug begendigine sevindim cnm, baska bir fikrin varsa ekliyebilirsin herzaman
Happybug
Sat:25-Şubat-2017
Beklenen Doğum tarihi: 1-12-2017
2. Bebek
Cinsiyet belli değil

Günaydın Canm..,ikili testin güvenirliği yok sadece bi ihtimal..
harmony yaptr risksiz cikar inşşh canim..
Sağlıkla kucağına alirsin insallah bebegini

İnşşlh sağlıkla kavuşalım norml sezaryen fark etmez

Trkn0709
Sat : 23.03.2017
28.12.2017
Cinsiyet belli değil
İlk bebek
gulii7 benide eklermisin cnm

testin sonucu iyi cnm hadi seninde gozunaydin
bu arada degerlerine bakilirsa kiz olasigi yuksek diyolar
Sağol cnn yorumun için
Doktor gecen hafta %90 erkek dedi bana ben de gördüm erkek olduğunu bak Bnde tutmayan Bişi daha cıktı bu cinsiyet konusunda:)

Günaydın cnm yürüyüş çok önmli Tabii yavaştan başlanmalı.. kilo için bu kadar takma cnm ben de kilo var ve gebelikte elbette kilo alınacak tabi bilinçsizce olmasın şimdilik almadım inşşlh norml seyrinde gider kısıtlama yapmıyrm yemekten yeterki bebeişim ii olsun. Sen dr ye iç kilodan korma cnm tekrar verrsin

angel_lovee
Sat: 24 / 03/ 2017
Doğum tarihi: 29/ 12/ 2017
Cinsiyet belli değl ilk bebeğim kısmetse

eyyay
Yaş 29
Sat 03/03/2017
Doğum 07/12/2017
Cinsiyet %90 erkek:)
İlk çocuk

Flamingooo
Sat: 13-Mart-2017
Beklenen Doğum tarihi: 18-Aralık-2017
2. Bebek
Cinsiyet belli değil

Şimdiden eline emeğine sağlık gulii7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…