- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
cok sukur ikili testimiz negatif
2li test kontrolünden çıktım sonunda..Ekranı 1 sn bile göremedim, kendileri baktı ağzından tek yorum yapmadan..Şaka gibiler yeminle..Ben sordum en sonunda nasıl durumlar..Cevap=iyi..Fotodan baktım ense kalınlığı 0.92cm..Kan sonuçları haftaya..Hayırlı haberler alırız inşallah..
ben A101 e gelen hindistan cevizi yağından aldım başladım sonra üzerimde berbat bir kokuya dönüştüğünü farkettim. eşim kötü bir koku geliyor senden diyip duruyordu. gittim dalinin bebe yağını aldım. annem hep bebe yağı kullanırdı tek bir çatlağı bile yok.Arkadaslar catlak onleyici krem, yag veya baska biseylere baslayanlar varmi? Annem badem yagi almis ama oda tuylenme yapiyor diye duydum. Bu konuda tecrubesi tavsiyesi olan varmi acaba
Çok çok sevindim artık düşük dönemini atlatıyoruz allahın izni ile, bak ikinci gebeliğim ama ilkinden bir farkı yok ya sıfırlandım direk
devlet hastahanesine mi gittiniz?2li test kontrolünden çıktım sonunda..Ekranı 1 sn bile göremedim, kendileri baktı ağzından tek yorum yapmadan..Şaka gibiler yeminle..Ben sordum en sonunda nasıl durumlar..Cevap=iyi..Fotodan baktım ense kalınlığı 0.92cm..Kan sonuçları haftaya..Hayırlı haberler alırız inşallah..
kızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile
Heyecanla okudum şimdi ay çok sevindim gözün Aydin canim
Eki Görüntüle 2002225 Kızlar bunun adı ne bilen var mi ya eşime taze fasulye al demistim böyle incecik bisey almış kıl biber gibi bi tipi var incecik bundan yemek yapabilir miyim bilemedim
Canim inceyse börülce o ayni fasulye gibi pişireceksin cok lezzetlidirEki Görüntüle 2002225 Kızlar bunun adı ne bilen var mi ya eşime taze fasulye al demistim böyle incecik bisey almış kıl biber gibi bi tipi var incecik bundan yemek yapabilir miyim bilemedim
Johsan ın ıslak vucuda sürüleni canım, her banyoda kullanmaya başladım, gögüslere ve kalçalara da muhakkak sürünSisesi varmi acaba hangisinden
Canım bu taze fasulye. Börülce incecik oluyo genelde. Cinsi farklı hani diyolar ayşe kadın fasulyedaha geç pişiyo ama ona göre kılçıklıda olabilir
Valla aynı fasulye gibi yapıyorum kızlar inşallah güzel olur geç pisse bile iftara yetişse yeter çok sagolunCanim inceyse börülce o ayni fasulye gibi pişireceksin cok lezzetlidir
ben A101 e gelen hindistan cevizi yağından aldım başladım sonra üzerimde berbat bir kokuya dönüştüğünü farkettim. eşim kötü bir koku geliyor senden diyip duruyordu. gittim dalinin bebe yağını aldım. annem hep bebe yağı kullanırdı tek bir çatlağı bile yok.
Gözün aydın canım darısı başımızacok sukur ikili testimiz negatif
Johsan ın ıslak vucuda sürüleni canım, her banyoda kullanmaya başladım, gögüslere ve kalçalara da muhakkak sürün
Börülce diye biliyorum canımEki Görüntüle 2002225 Kızlar bunun adı ne bilen var mi ya eşime taze fasulye al demistim böyle incecik bisey almış kıl biber gibi bi tipi var incecik bundan yemek yapabilir miyim bilemedim
Canim bu yumurtanin dollenme zamaniyla alakali.Kızlar usg de fark ettim benm bebeğim 2 gün geriden geliyor 9+3 olmm gerekirdi 9+1 çıktı doktrda bişy sölemedi norml mi acaba..?
Hergğn yumurta yemiyrm süt hiç içmiyrm sevmem, ceviz bol bol yiyrm vitamini de alıyrm kızlar sizce neden olabilir
Börülce canım. Aynı fakülte gibi yapıyorsun ve daha lezzetli. Afiyet olsun simdidenEki Görüntüle 2002225 Kızlar bunun adı ne bilen var mi ya eşime taze fasulye al demistim böyle incecik bisey almış kıl biber gibi bi tipi var incecik bundan yemek yapabilir miyim bilemedim
Henüz pazarda yoktur da marketlerde var canım. Ben İstanbuldayım burdaki tüm marketlerde var Börülcebende izmirdeyim börülceler fasülyeden sonra çıkar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?