2017 Aralık Anneleri

İnşşh cnm sonuçlar ii çıkar..

Arkadaslar catlak onleyici krem, yag veya baska biseylere baslayanlar varmi? Annem badem yagi almis ama oda tuylenme yapiyor diye duydum. Bu konuda tecrubesi tavsiyesi olan varmi acaba
ben A101 e gelen hindistan cevizi yağından aldım başladım sonra üzerimde berbat bir kokuya dönüştüğünü farkettim. eşim kötü bir koku geliyor senden diyip duruyordu. gittim dalinin bebe yağını aldım. annem hep bebe yağı kullanırdı tek bir çatlağı bile yok.

devlet hastahanesine mi gittiniz?

kızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile

Geçmiş Olsn cnm dün bende de oldu doktra gittim sağolsn arkadsşların desteğini çok gördüm,, sen de git hemn ii olduğunu görrsün inşşh.

Eki Görüntüle 2002225 Kızlar bunun adı ne bilen var mi ya eşime taze fasulye al demistim böyle incecik bisey almış kıl biber gibi bi tipi var incecik bundan yemek yapabilir miyim bilemedim

Canım bu taze fasulye. Börülce incecik oluyo genelde. Cinsi farklı hani diyolar ayşe kadın fasulye daha geç pişiyo ama ona göre kılçıklıda olabilir

Kızlar bnde tam bunnla ılgılı bı soru sorcaktım bu ıkılı test hakknda kafam karstı cuma gtcem naspse bu test yaplcak sanırım. Ama cok kısıde yanlslklar yapıldıgını duydum yanı test sonucuna gore poZıtf cıkpta sapasağlam dogan bıcok bebek varms bıcok yerde okudum. Kafam jarstı benmde acaba yaptrmamak dahamı mantklı bos yere sıkntıya gıreceksem egegr. Bu stresı hc yasamamak dahamı ıyı olr sız neler yaptrınz fıkırlerınızı alablrmuyım

Canım bu taze fasulye. Börülce incecik oluyo genelde. Cinsi farklı hani diyolar ayşe kadın fasulye daha geç pişiyo ama ona göre kılçıklıda olabilir

Canim inceyse börülce o ayni fasulye gibi pişireceksin cok lezzetlidir
Valla aynı fasulye gibi yapıyorum kızlar inşallah güzel olur geç pisse bile iftara yetişse yeter çok sagolun

Cok tesekkur ederim :)

Kızlar usg de fark ettim benm bebeğim 2 gün geriden geliyor 9+3 olmm gerekirdi 9+1 çıktı doktrda bişy sölemedi norml mi acaba..?
Hergğn yumurta yemiyrm süt hiç içmiyrm sevmem, ceviz bol bol yiyrm vitamini de alıyrm kızlar sizce neden olabilir

Canim bu yumurtanin dollenme zamaniyla alakali.
Sen muhtemelen sata gore hesaplamissindir 9+3u dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…