- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 32
Darısı bize insllahcok sukur ikili testimiz negatif
Özelde gittiğim bi doktorum var çok şükür canım..Bu ünv.hastanesi ekstra oldu..Hadi dedim hem 2 elden kontrol edilmiş olsun, ücretsiz sonuçta..Hemde laboratuvarları çok düzgün..Cuma günüde kendi doktorumda randevum var..Cnm neden başka bir doktora gitmiyorsun? İnsAllah güzel sonuçlar alırsın
Benim bildigim bekarlar ultrasyon baktirirken sıkışık olmalı. Evliler yeni wcye gitmiş olmalı.Halbuki cok sıkışıktım da.Dedigin gibi belki ultrason cihazi ile alakali bir durumdur
Ben hiç bi şey yemiyorum arada kaçamaklık oluyo tabiKizlar meyve olarak bir elma yiyebiliyorum ben. Gecen karpuz yedim sonrasinda midem bir garip oldu.
Hep de tatli seyler yedikten sonra midemde kaliyor sanki hic sindirmiyor.
Elma da kazindiriyor ama napim yiyorum iste
İyi olsunda annesi görmesende olur kucağına geldiği zaman bol bol görürsünseversin inşallah2li test kontrolünden çıktım sonunda..Ekranı 1 sn bile göremedim, kendileri baktı ağzından tek yorum yapmadan..Şaka gibiler yeminle..Ben sordum en sonunda nasıl durumlar..Cevap=iyi..Fotodan baktım ense kalınlığı 0.92cm..Kan sonuçları haftaya..Hayırlı haberler alırız inşallah..
Benim doktorum her gittigimde sıkışık idrarla gel dedi. Usgde bakarken de sıkışık degilsin demisti.Benim bildigim bekarlar ultrasyon baktirirken sıkışık olmalı. Evliler yeni wcye gitmiş olmalı.
Geçen gün Ultrasonografiye aktardı doktor beni. Kadın herkese tek tek evli bekar olmasına göre wcye git ya da sıkış dedi. Bana da wcye git gel dedi.
Eki Görüntüle 2002225 Kızlar bunun adı ne bilen var mi ya eşime taze fasulye al demistim böyle incecik bisey almış kıl biber gibi bi tipi var incecik bundan yemek yapabilir miyim bilemedim
fasülyeEki Görüntüle 2002225 Kızlar bunun adı ne bilen var mi ya eşime taze fasulye al demistim böyle incecik bisey almış kıl biber gibi bi tipi var incecik bundan yemek yapabilir miyim bilemedim
börülcenin mevsimi gelmedi diye biliyorumB
Börülce cnm :) haslayıp sarımsaklı limonlu yağlı salatada yaparsın yemekte :)
börülcenin mevsimi gelmedi diye biliyorum
B
Börülce cnm ama kalın ince değilki taze fasulye olabilir :)
Baya bir ince bu attigim gene en kalını ilk defa böyle bi fasulye gördüm hayatımda sormak.istedim nerden bulup.aldıysa artik bunufasülye
bende izmirdeyim börülceler fasülyeden sonra çıkar geneldeİzmirde var cnm ama tabi kalanlar
Ben tercih etmiyorum evime hiç almadım. katkılı ürün sonuçta. ama canın çektiyse yapacak bişey yok :)Baya bir ince bu attigim gene en kalını ilk defa böyle bi fasulye gördüm hayatımda sormak.istedim nerden bulup.aldıysa artik bunubirde aranız da bulyon kullanan var mi tavuk bulyon ben bizim mutfak bulyon ege üniversitesinden onaylı diye duydum ama şuan tavuk suyum yok evde malesef bi tane bulyon atsam sıkıntı olur mu ki
Yani tavuk suyu olmadan yiyemiyorum pilavı olmazsa yarim tane atayım tat versin bariBen tercih etmiyorum evime hiç almadım. katkılı ürün sonuçta. ama canın çektiyse yapacak bişey yok :)
Aslında doğal tavuk bulup kaynatarak suyunu saklamak lazım ama maalesef imkan yok. Afiyet olsun :)Yani tavuk suyu olmadan yiyemiyorum pilavı olmazsa yarim tane atayım tat versin barisağol canım :)
Ben bebe yağı sürüyorum, oğlumda da kullandım hiç çatlağım olmadı çok şükürArkadaslar catlak onleyici krem, yag veya baska biseylere baslayanlar varmi? Annem badem yagi almis ama oda tuylenme yapiyor diye duydum. Bu konuda tecrubesi tavsiyesi olan varmi acaba
Ben bebe yağı sürüyorum, oğlumda da kullandım hiç çatlağım olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?