2017 Aralık Anneleri

bugra bey varmis canmm bn hic gitmedim ama kinu acmistim birisi onu onerdi. peki sen ilk dogumunu orda mi yapmistin canim.
Ben zekai tahirde yptim cokta memnun kaldim orda yapicaktim ama benim bebek gelmek bilmedi 41 haftalik olmustum oraya yonlendirdilr

Canım çok geçmiş olsun dikkat et bol su iç. Senin doktorun kesinlikle problemli doktor olduğuna emin miymis bi sorsana bir daha gidince. İhmal etmeden esin gelince güzel bir hastanede iyi bir doktora gidin detaylı bir muayene etsin inşallah sorun çıkmaz

Çok teşekkürler canım içmeye başladın artık suyu. Yarın gidicez inşallah bi sorun çıkmaz

Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda tekrar nasip etsin hayırlısıyla inşallah
amin insallah tesekkür ederim
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum. Hayirli zamanda yine olur insallah saglikla kucagina alirsin. Bu arada kaybedilen bebege de isim koymak gerekiyor kizlar onlar sizi ahirette karsilayacak insallah
sagol canim tesekür ederim ama ben bebegin cinsiyetini bilmiyorum maalesef nasip olmadi bebegi genetige yolladilar ben hic görmedim
Çok geçmiş olsun canım benim Allah en sağlıklısından versin inşallah
amin caim sagolasin
Canim cok geçmiş olsun Rabb'im sabır versin yaşadıklarını cok iyi anlıyorum peki daha önceden varmiydi kaybın bunu neden kaybettiğini söylediler mi
daha önce iki dis gebelik bir kimyasal gebelik gecirdim canim sebebi beebgi genetige yolladilar o zaman bir sey cikarsa belli olacak buda tüp bebekti
Canim cok üzüldüm ya. Allah yardimciniz olsun.
Insalalh saglikli hayirli bir evladin olur en kisa zamanda amin.
amin canim sagol
Başın sağ olsun, çok geçmiş olsun
tesekkür ederim

Canım allah sabırlar versin en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğinı kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ayyyy limonlu ve visneli dondurma dedin agzim sulandi bugune kadar hic asermedim ama senin gibi boyle dondurmaciya gidince en eksi ne var diye sorup onlari istiyorum. Gecen gun bir tanesinin limonunu denedim de tatli yapmislar moralim bozuldu. ve sonuc olarak ye eksiyi dogur ayseyi tuttu bende, cinsiyeti kizmis

Hadi ya belli oldumu canım ne çabuk yaa :)) ay inşallah benimde kızdır. K.bakma canını çektirdim ama ekşi vişne limonlu şeylere bayılmaya başladım

Ben 6+0da bebeği gördüm ama herkesin bir olcak diye bişey yok .telaşlanma görürsün canım

canım alttan mı gördün karından mı? benim gittiğim doktorun ultrasonu çok kötüydü elime verdiği foto bile alacalı bulacalı.

çoook sağ ol canım kıymetli cevabın için. 1 hafta sonraya başka doktordan randevu aldım. görücem inşallah.

canimm endiselnmee. zaten once kese goruluyorr. sonra kalp atisi ve bebek. benimde 6. haftada sadece kesem goruldu. 9. haftada kalp atisini ve bebegi gorduk.

içimi rahatlattın canım çok sağ ol gerçekten

Canim korkma ben 6+3 de gittiğimde sadece kese vardı iki gün sonra daha iyi bir dr a gittim ultrason daha iyiydi hem bebeği hem kalbi gördük

Allah razı olsun sağ ol. benim doktorun ultrasonu çok kötüydü başka doktordan randevu aldım bir dahaki hafta için

bende de görmemişlerdi kese varsa korkma iki haftaya kadar bebişi de görürsün

çok sağ ol canım
var kese gelişimi de güzel dedi doktor kese için. hatta ben kesenin içinde minik nokta gördüm 2 tane sanki ama doktor cevap vermedi sanki erken olduğu için bebek var demedi gibi geldi emin olamadı gibi geldi. 1 hafta daha bekliycem artık zaman geçmek bilmiyor ne zormuş

Canım karından bakmıştı ama döllenmeye göre herkesin farklı zamanda görünür. Fotosunu at bakalımm. Devletemi gittin kötüydü alet

Canım karından bakmıştı ama döllenmeye göre herkesin farklı zamanda görünür. Fotosunu at bakalımm. Devletemi gittin kötüydü alet

yok özeldi ama kötüydü. foto bulanık canım paylaşmakla uğraşmayayım boş yere. çok sağ ol. haftaya kadar bekliycem artık.

bana yakın avcılar hospital doğum fiyatları hakkında bilgi aldınmı canım ??

Yanlis hatirlamiyorsam 3500 du dogum. Bu sezaryen fiyatiydi, normal farkli mi oluyor bilemiyorum. Ozel sigortam var, ona gore fiyat almistim. Arayip bir sorsan daha iyi bilgi alirsin sanirim. Ama asagi yukari boyle bir fiyat cikacaktir.

Hayirli Ramazanlar canim, Allah yardimcin olsun, cok gecmis olsun insallah en guzel zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun. Saracoglu'nun sogan kurunu cok tavsiye ediyorlar, hamile kalmadan once yapmakta fayda var. Hic yoktan rahmin temizlenmesi acisindan iyi. Sikinti neydi bilemiyorum ama insallah Allah'im dermanini da nasip eder.

Hadi ya belli oldumu canım ne çabuk yaa :)) ay inşallah benimde kızdır. K.bakma canını çektirdim ama ekşi vişne limonlu şeylere bayılmaya başladım

2 gun once ogrendim ben de, bugun 13 haftayi tamamladim cok sukur. Darisi basina insallah, merak ettim simdi seninkini de. Haber ver mutlaka. Dun algidalara bakiyordum, soyle buz parmak gibi bir sey cikmis mi diye ama yoktu, almadim ben de zaten zararli, yersek en azindan paketli yemeyelim degil mi

Mutlaka yazarım dondurma faydalıymış hamilelikte ama tabi bilindik ürünleri almak lazım. Orman meyvelide güzel oluyo ekşimsi ohhh

Kızlar merhaba ense kalınlığı ne kadar çıktı sizde?bide bebişlerin boyu ne kadar? Ben 11+4 gittim 4.90 sm doktor normal dedi herşey
1,04 cıktı cnm bnm doktor cok ıyı dedı
burnunu da ölçtü o da bır etkenmış
boyu da bastan popoya 6,5 cm bacakları da sayarsak 7,5 cm olur dedı
benımkıne 12+6 dedı ama ondan boy farklı olabılır cnm

ayy gözun aydın cnm
bende tatlı istedi hep canım ve hakkı gelıyor bnde de en doğru tespit demekkkı asermeye göreymış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…