- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Ben zekai tahirde yptim cokta memnun kaldim orda yapicaktim ama benim bebek gelmek bilmedi 41 haftalik olmustum oraya yonlendirdilrbugra bey varmis canmm bn hic gitmedim ama kinu acmistim birisi onu onerdi. peki sen ilk dogumunu orda mi yapmistin canim.
Canım çok geçmiş olsun dikkat et bol su iç. Senin doktorun kesinlikle problemli doktor olduğuna emin miymis bi sorsana bir daha gidince. İhmal etmeden esin gelince güzel bir hastanede iyi bir doktora gidin detaylı bir muayene etsin inşallah sorun çıkmazŞuan sinirlerim acayip bozuk. Kum döküyomuşum. Bebeğe zararı olrmu dedim olabilir birikip taşa dönüşebilir buda zarar diyo. İlaçta vermedi. Kasıklarıma aniden sancı giriyo. Ne ultrasonla baktı ne bişey postaladı. Ağlamamk için zor tutuyorm kendimi. Ya bebeğime bişey olursa. Hemen başka doktora gidicem yarın yada p tesi
Canım çok geçmiş olsun dikkat et bol su iç. Senin doktorun kesinlikle problemli doktor olduğuna emin miymis bi sorsana bir daha gidince. İhmal etmeden esin gelince güzel bir hastanede iyi bir doktora gidin detaylı bir muayene etsin inşallah sorun çıkmaz
amin insallah tesekkür ederimCanım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda tekrar nasip etsin hayırlısıyla inşallah
sagol canim tesekür ederim ama ben bebegin cinsiyetini bilmiyorum maalesef nasip olmadi bebegi genetige yolladilar ben hic görmedimCok gecmis olsun canim cok uzuldum. Hayirli zamanda yine olur insallah saglikla kucagina alirsin. Bu arada kaybedilen bebege de isim koymak gerekiyor kizlar onlar sizi ahirette karsilayacak insallah
amin caim sagolasinÇok geçmiş olsun canım benim Allah en sağlıklısından versin inşallah
daha önce iki dis gebelik bir kimyasal gebelik gecirdim canim sebebi beebgi genetige yolladilar o zaman bir sey cikarsa belli olacak buda tüp bebektiCanim cok geçmiş olsun Rabb'im sabır versin yaşadıklarını cok iyi anlıyorum peki daha önceden varmiydi kaybın bunu neden kaybettiğini söylediler mi
amin canim sagolCanim cok üzüldüm ya. Allah yardimciniz olsun.
Insalalh saglikli hayirli bir evladin olur en kisa zamanda amin.
tesekkür ederimBaşın sağ olsun, çok geçmiş olsun
Canım allah sabırlar versin en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğinı kucağına almayı nasip etsin Rabbimamin insallah tesekkür ederim
sagol canim tesekür ederim ama ben bebegin cinsiyetini bilmiyorum maalesef nasip olmadi bebegi genetige yolladilar ben hic görmedim
amin caim sagolasin
daha önce iki dis gebelik bir kimyasal gebelik gecirdim canim sebebi beebgi genetige yolladilar o zaman bir sey cikarsa belli olacak buda tüp bebekti
amin canim sagol
tesekkür ederim
amin canim insallah sagolasinCanım allah sabırlar versin en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğinı kucağına almayı nasip etsin Rabbim
insallah canim insallah saolasin tekrardan nasip olur insallah
Ayyyy limonlu ve visneli dondurma dedin agzim sulandiKızlar aslında çok yememe rağmen 1 kilo almıışım ama çok normal 1 aydır yaptığım tek eylem lavaboya gitmek. Bütün gün yatıyorm sıfır hareket. Sürekli ekşi şeyler istiyorm özellkle limonlu vişneli dondurmainşallah daha fazla almam.artık yürüyüşe çıkcam mutlaka
Ayyyy limonlu ve visneli dondurma dedin agzim sulandibugune kadar hic asermedim ama senin gibi boyle dondurmaciya gidince en eksi ne var diye sorup onlari istiyorum. Gecen gun bir tanesinin limonunu denedim de tatli yapmislar moralim bozuldu. ve sonuc olarak ye eksiyi dogur ayseyi tuttu bende, cinsiyeti kizmis
Ben 6+0da bebeği gördüm ama herkesin bir olcak diye bişey yok .telaşlanma görürsün canım
Ben ilk gittim bebegi göremedik 10gün felan sonraya randövü Verdi o zaman gittik bebegi gördük 10+2 dedi Bana normal sakin ol Oda ben alttan muayene oldum.Alltan muayene Karindan muayeneye Göre Bir hafta önce görülüyo bi Daha ki randövünde görürsün bebegini
canimm endiselnmee. zaten once kese goruluyorr. sonra kalp atisi ve bebek. benimde 6. haftada sadece kesem goruldu. 9. haftada kalp atisini ve bebegi gorduk.
Canim korkma ben 6+3 de gittiğimde sadece kese vardı iki gün sonra daha iyi bir dr a gittim ultrason daha iyiydi hem bebeği hem kalbi gördük
bende de görmemişlerdi kese varsa korkma iki haftaya kadar bebişi de görürsün
Canım karından bakmıştı ama döllenmeye göre herkesin farklı zamanda görünür. Fotosunu at bakalımm. Devletemi gittin kötüydü aletcanım alttan mı gördün karından mı? benim gittiğim doktorun ultrasonu çok kötüydü elime verdiği foto bile alacalı bulacalı.
çoook sağ ol canım kıymetli cevabın için. 1 hafta sonraya başka doktordan randevu aldım. görücem inşallah.
içimi rahatlattın canım çok sağ ol gerçekten
Allah razı olsun sağ ol. benim doktorun ultrasonu çok kötüydü başka doktordan randevu aldım bir dahaki hafta için
çok sağ ol canım
var kese gelişimi de güzel dedi doktor kese için. hatta ben kesenin içinde minik nokta gördüm 2 tane sanki ama doktor cevap vermedi sanki erken olduğu için bebek var demedi gibi geldi emin olamadı gibi geldi. 1 hafta daha bekliycem artık zaman geçmek bilmiyor ne zormuş
Canım karından bakmıştı ama döllenmeye göre herkesin farklı zamanda görünür. Fotosunu at bakalımm. Devletemi gittin kötüydü alet
bana yakın avcılar hospital doğum fiyatları hakkında bilgi aldınmı canım ??
Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Hadi ya belli oldumu canım ne çabuk yaa :)) ay inşallah benimde kızdır. K.bakma canını çektirdim ama ekşi vişne limonlu şeylere bayılmaya başladım
Yanlis hatirlamiyorsam 3500 du dogum. Bu sezaryen fiyatiydi, normal farkli mi oluyor bilemiyorum. Ozel sigortam var, ona gore fiyat almistim. Arayip bir sorsan daha iyi bilgi alirsin sanirim. Ama asagi yukari boyle bir fiyat cikacaktir.
Hayirli Ramazanlar canim, Allah yardimcin olsun, cok gecmis olsun insallah en guzel zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun. Saracoglu'nun sogan kurunu cok tavsiye ediyorlar, hamile kalmadan once yapmakta fayda var. Hic yoktan rahmin temizlenmesi acisindan iyi. Sikinti neydi bilemiyorum ama insallah Allah'im dermanini da nasip eder.
2 gun once ogrendim ben de, bugun 13 haftayi tamamladim cok sukur. Darisi basina insallah, merak ettim simdi seninkini de. Haber ver mutlaka. Dun algidalara bakiyordum, soyle buz parmak gibi bir sey cikmis mi diye ama yoktu, almadim ben de zaten zararli, yersek en azindan paketli yemeyelim degil
Mutlaka yazarımdondurma faydalıymış hamilelikte ama tabi bilindik ürünleri almak lazım. Orman meyvelide güzel oluyo ekşimsi ohhh
Yanlis hatirlamiyorsam 3500 du dogum. Bu sezaryen fiyatiydi, normal farkli mi oluyor bilemiyorum. Ozel sigortam var, ona gore fiyat almistim. Arayip bir sorsan daha iyi bilgi alirsin sanirim. Ama asagi yukari boyle bir fiyat cikacaktir.
Hayirli Ramazanlar canim, Allah yardimcin olsun, cok gecmis olsun insallah en guzel zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun. Saracoglu'nun sogan kurunu cok tavsiye ediyorlar, hamile kalmadan once yapmakta fayda var. Hic yoktan rahmin temizlenmesi acisindan iyi. Sikinti neydi bilemiyorum ama insallah Allah'im dermanini da nasip eder.
2 gun once ogrendim ben de, bugun 13 haftayi tamamladim cok sukur. Darisi basina insallah, merak ettim simdi seninkini de. Haber ver mutlaka. Dun algidalara bakiyordum, soyle buz parmak gibi bir sey cikmis mi diye ama yoktu, almadim ben de zaten zararli, yersek en azindan paketli yemeyelim degil mi
Mutlaka yazarımdondurma faydalıymış hamilelikte ama tabi bilindik ürünleri almak lazım. Orman meyvelide güzel oluyo ekşimsi ohhh
1,04 cıktı cnm bnm doktor cok ıyı dedıKızlar merhaba ense kalınlığı ne kadar çıktı sizde?bide bebişlerin boyu ne kadar? Ben 11+4 gittim 4.90 sm doktor normal dedi herşey
ayy gözun aydın cnmAyyyy limonlu ve visneli dondurma dedin agzim sulandibugune kadar hic asermedim ama senin gibi boyle dondurmaciya gidince en eksi ne var diye sorup onlari istiyorum. Gecen gun bir tanesinin limonunu denedim de tatli yapmislar moralim bozuldu. ve sonuc olarak ye eksiyi dogur ayseyi tuttu bende, cinsiyeti kizmis
Aynen daha yazasim var da neyse susuyorum cani cekenler olabilir, yemek konusmayacaktik burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?